Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletvekillerine beleş laptop olayı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bülent Arınç gene yaptı yapacağını..
Daha önce milletvekillerine beleş son model cep telefonu + beleş Aycell hat verdiği yetmemiş gibi
şimdi de beleş laptop vermiş..

Ya tamam anladık Arınç AKP'li.
Meclisin çoğunluğu da AKP'li.
Vekil kişicanlar aç kişicanlar.

Ama ayda aldıkları birkaç milyar maaş niye yetmiyor bu aç insanlara?

Bir laptop yaklaşık olarak 2 desktop bilgisayar fiyatında oluyor aynı parçalarla..

550 tane milletvekili var.
1100 tane desktop alabilecek kadar laptop pc almışlar..

Şimdi bu 1100 tane pc'yi adamlar halka hizmet olarak dağıtsa fena olmaz mıydı?
AKP, halkın gözünde yükselmez miydi?

Ama adamlar aç.
Yetmiyor onlara birkaç milyarlık maaşları..
Bizden lojmanların intikamını almaya çalışıyorlar..

Her şehire birer internet cafe açsınlar..
her cafede 25 pc olsun, 44 tane şehire, özellikle doğu bölgesindekilere açsınlar cafeleri..
internet cafeler bedava olsun halk yararlansın..

ya da bazı okuldaki fakir öğrencilere (ama bu sefer de direk imam hatip okullarına yardım ederler)
bilgisayar dağıtsınlar..

aynı şeyi cep telefonu için de yapabilirlerdi..

Tamam bizde internet cafeler sırf counterstrike oynamak için birer ortam..
Bilgisayarlar dersleri etkileyen birer atari..

Ama avrupa bilgi çağına ayak uydurdu..
İnternet, ekmek su kadar bir ihtiyaç..

Adamlar alışverişlerini ordan yapıyor, gazetelerini ordan okuyor, hava durumunu ordan takip ediyor, borsayı ordan gözlüyor, herşeylerini internetten yapabiliyorlar..

Eminim bu vekillerinin herbirinin son model cep telefonu, son model bilgisayarı, son model arabası vardır..

Halkı da bilgi çağına adapte olması için destek verseler nolur sanki?

Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Yok yanlışsam düzeltin..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel soylemisin haberim yoktu bu olaydan..
laptop almak isterlerse zaten para vermelerine gerek yok es dost tanidikla hallederler zaten..
senin dedigin gibi zor durumda olan ogrencilere verilse ya da okullara bagislansa ne kadar yardimi dokunurdu, simdi bu adamlarin aklina bu zamana kadar bilgisayar almak gelmediyse bundan sonra onlara verilecek bu laptopun ne faydasi olacak?[hline][b][i]-->Four String Magic<--
baydim
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim kadarı ile Arınç değil bi banka dağıttı telefon ve laptopları suç şimdi milletvekillerinin mi?2 tane Chp'li milletvekili kabul etmemiş ne amaçla yaptıkları bilinmez bakış açılarına göre iyi veya kötü yapmış olabilirler ama bir yerde hemfikiriz okula falan dağıtsalar yada 1.5 trilyon yapan maliyetini bi kuruma bağışlasa bu banka çok daha iyi olurdu.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu işte devletten çıkan yok giren var :) ülkeye ve devlete zararı olan bir olay değil ancak yine tekrarlıyorum işbankasıymış o banka bu laptopları başka yerlere dağıtabilirdi.
Milletvekillerinin 10 tanesinden 4'ü satar herhalde laptopları :)[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

1'i satsa büyük birşey..

valla gazetede Bülent Arınç hediye etti yazıyor..

İş Bankası hediye ettiyse, gene çok büyük bir ayıp bence bu sefer milletvekillerinin yanında İş bankası'da duruma dahil oluyor..

Geçen gaztede okudum.. Casper computer, 3-4 bilgisayar hediye edebilmiş fakirlere..
gerisini devletten bekliyoruz biz ancak bu kadarını yapabildik felan demişler..

devlet ise kendine yeni pcler almış..

maaşlarını işbankasından alıp almaması önemli değil.
işbankasının onlara eşantiyon olarak pc vermesi de önemli değil..

sonuçta bu adamlar beleş pc almış olmuyor mu?

o zaman yukardaki yazdıklarım sanırım hala geçerli oluyor[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Sosyal ağlarda paylaş

Alan memnun satan memnun.
Casper 3 bilgisayar bağışlamış güzel bir şey biz bu kadar yapabiliyoruz yanlış bir şey şimdi onlar öyle dedi diye devlet bütün okullara bilgisayar mı dağıtacak gerçi kimse bunu bekleyemez benim tek beklentim milletvekilleri maaşlarını düşürsünler o meblalar çok yüksek zaten hepsi işadamı ihtiyaçları da yok ama Devletin malı deniz yemeyen keriz olayı.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

alan memnun satan memnun da biz memnun değiliz onu söylemeye çalışıyorum..

zaten alan-satan memnun olmasaydı milletvekillerine eşantiyon laptop dağıtılmazdı..

demek istiyorum ki o paraya türkiye iş bankası veya laptopları alan her kimse, halka desktop computer hediye etseydi..
nasıl olsa vekiller çok zengin o laptop computerlardan bir sürü alabilirlerdi..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten 2-3 post yukarda belirttim ihtiyacı olan yerlere alınsaydı daha iyi olurdu diye ama ne yapabiliriz Tv'lerde dikkat ettinizmi bi aç çocuğa bi dilim ekmek vermez dönerciler vb'leri ama ünlü biri gelipte yiyince ikramımız olsun sanki onun ihtiyacı mı var Dünya veya Türkiyemiz böyle arkadaşın biri belirtmiş kaz/tavuk olayı diye çok doğru.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher haklı. Yaptıkları yine abartı.
Ama başka bi şekilde yardım etseler normal okullara değilde İmam Hatiplere yardım edeceklerine adım gibi eminim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

dediğin aycell hatları + telefonlar hakim savcılara da dağıtıldı
devlet ehrhangi bir harcama yapmadı diye biliyorum
telefonlar lg marka ve aycell tarafından veriliyor.

laptop konusundan haberim yok ama ben de para devlete giriyor diye biliyorum[hline]
^._.^
Sosyal ağlarda paylaş

3 CHP milletvekili dağıtılan laptopları etik açıdan doğru ulmamış ve kabul etmemişlerdi.daha sonradan bunları alıp bağış yapmışlar helal olsun diyim.
tbmm de iş bankası şubesi açmak için bu tür bi yönteme gidilmemeliydi.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında iş bankası şubeyi açmıştı açtıktan sonra dağıttı laptopları ben CHP'li milletvekillerini 2 sanıyodum 3 daha iyi.Takdir edilecek bi hareket.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...