Zed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 lyricz'e yazcaktım ama buraya da yazıyım dedim, pek severim, her dinleyişimde karşıki dağları yıkarım. ---------------------- The Sound of Silence Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again, Because a vision softly creeping, Left its seeds while I was sleeping, And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence. In restless dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone, 'Neath the halo of a street lamp, I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night And touched the sound of silence. And in the naked light I saw Ten thousand people, maybe more. People talking without speaking, People hearing without listening, People writing songs that voices never share And no one deared Disturb the sound of silence. "Fools" said I,"You do not know Silence like a cancer grows. Hear my words that I might teach you, Take my arms that I might reach you." But my words like silent raindrops fell, And echoed In the wells of silence And the people bowed and prayed To the neon god they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. And the signs said, The words of the prophets are written on the subway walls And tenement halls. And whisper'd in the sounds of silence.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 guzle bir sarki ewt :)[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 the sound of silence. Tüm karizmatik sözler şarkı adı olmuş ehehe. aslında biraz düşünsen bulursun. O kadar kasıp da bulduğun bir sözün, şarkı sözü olduğunu görünce üzülüyorsun. (yok bu laf değildi)[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 kimindir hojam bu şarkı ?[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 paul simon cok severim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 sevmeyen var mı ki eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yukarı bu şarkıyı kişisel mini marşım ilan ediyorum. [Bu mesaj Zed tarafından 10 Mart 2003 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 simon and garfunkel diye arat, daha çok bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ben de çok severim. ayrıca üstü kapalı birçok siyasi düşünce içeren bir şarkı.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 beraber çalıp söyleyelim :) yazın çalıyordum bu şarkıyı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 silence spoken[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Zed bizde bunların Central Parkteaki konserlerinin plağı var... Senin için çalıyorum şimdi *! Çalar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar