RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 gelmiş. daha indirip bakmadım ama, burdan indirileiblir[hline]is this the bank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bu kesin offical değilde birilerinin çıkıp editlemesi üzerine yapılmış bişidir. Çünkü Winamp2ın doruk noktasına geldiğini ve daha başka winamp versyonu çıkarılmayacağı söylenmişti. Ayrıca 3.1 3.x 4 gibi versyonların atlanmasıda bunu doğruluyor.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eft limit winamp x-sonsuz = 3[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 winamp pro 5 hocam bu.. kazaa lite gibi unofficial bir program.. ayrıntılı bilgiler için www.winamp.com a bakınız.. sitedeki progralmlar winamp 3 ve winamp 2.91.. winamp 3'te yeni eklentiler koydular ama winamp 2'den çok farklı bir program çıktı ortaya. winamp 2'de yapamadaığın birçok şeyi winamp 3'te yapabiliyorsun ama winamp 2'de yapabildiğin birçok şeyi de winamp 3'te yapamıyorsun.. bu yüzden winamp 2.80, winamp 2.91 diye devam ediyor winamp 2 serisi.. bu winamp 2.99999 a kadar gider.. Eklenecek birşey kalmadı winampa, sadece minor buglar. O da yeni bilgisayar parçaları çıktığından, uyumsuzluk yaşandığı takdirde olabilecek birşey.. winamp 3 de öyle. O da winamp 2 gibi doruğuna ulaştı... belki winamp 2 ve 3 birleştirilip winamp 4 çıkar, ama olmayacak birşey.. bu winamp ise winamp pro 5 yani unofficial bir program[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 http://www.inndir.com/program.php?id=17059[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 30 November 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bende indirdim bence winamp 3 ten daha iyi şu bakımdan ram den daha az yiyor klip seyrederken daha hızlı gibi mi ne geldi bana :)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Spyware e karşı tetikte olmak lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben beyenmedim ki winamp 5 filan deil bu 4 ne zaman cikti da 5 :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep LvL 42 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 winamp pro 5 hocam bu[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Sturm ilk mesajdaki linkten indirebilirsin. overnet veya emule yordamıyla evet winamp3'den daha hızlı açılıyo. winamp2'yi daha çok andırıyo sanki. ben kullanıyorum memnunum[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 yanlız şu audio cd rip özelliği nerde bulamadım[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar