Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 10 günden sonra aşırı derecedeki telefon görüşmelerinden sonra LINK ışığımı sürekli yanar hale getirttim. Ama ortadaki turuncu ışık aşırı yavaş yanıp sönüyo hatta bazen yanmıyor bile. Windows XP "yerel ağ bağlantısı" göstergesinde bytelar'ı 40'ar 50'şer gönderiyorum ama alırken 1'er 2'şer alıyorum. Birşeyler ters. Paticik'i bile 2 dakkada açtı. Oluşum Bilgisayardakilere telefon açtım. 1-2 ayar değiştirdik banamısın demedi, sonra internetimi yavaşlatabilecek bi virüsten bahsedip virüs taraması yap dedi. Bu virüsü bilen varmı? Varsa norton vs. gibi büyük boyutlu programlar yerine virüsü direk bulabilecek çok küçük ölçekli bi tarama programı bilen varmı? En son çare onu deneyeceğim. Elim kolum bağlı kaldı. 14000 dial-up modem bile daha hızlı bağlanır delirtecek bu gerzekler beni ya. Arkadaşlar lütfen ciddi fikirleri olanlar cevap yazsın.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Pardon. Yanlışlıkla 2 kere yollamışım aynı şeyi. Birini kitleyebilirseniz sevinirim.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
windows Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Kardeşim bende bu melede bulaştım. hattım Pazartesi açıldı ama beni arayıpta kullanıcı adımı sölemediler. 1001 güçlükle 123123 yeri aradıktan sonra öğrenebildim username imi. neyse 2 gündür deniyorum olmuyor. TTelekoma gittim adam WAN ayarlarını gireceksin dedi. Eve geldim WAN ayarını gireceğim yer yok. Modemi aldığı yere gittim CD yi takınca cıkıyo dedi öle biyer yok. Modem Alcatel SpeedTouch 330 USB Adsl modem die geçio.[hline]Lord of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 After seninki Zoom muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Evet Zoom x4 5551 usb external. Birazdan Tekeomdakilere yine telefon açacam data hattımı kurcalayın diye inşallah yapabilirler.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ayar olarak ttnetin kullandığı değil eski teknoloji adsl protokolü seçilidir Modeminizde o yüzden yavaştır bağlantınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ne yapmam lazım yeni ayarları devreye sokabilmek için? Yardımcı olabilirsen sevinirim çok.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ya oluşum bilgisayarı aradım yine sorun ne olabilir diye. Adamlar bi virüsten bahsediyor bana. Bilgisayara gelen paketleri aşırı yavaşlatan. Ne ile temizleyebilrim dedim adam bana Norton dedi. Bu bağlantıyla download yapamıyorum zaten Norton'u indirmem hayal. Bunu temizleyen küçük ölçekli program bilen vs. varmı? Veya bu virüsün adını bilen?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Protokol olarak ANSI T1.413 veya ITU-T G.dmt Annex A seçmeyi dene bakalım bir. Eğer G.lite seçili ise dediğim eski protokol o. Veya auto seç kısmını checkle.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 03 December 2003 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ya bak eğer bilgisayarında virüs varsa ve üzerine norton kurarsan windows'un ilk boot tan sonra kullanılmaz hale gelir. Bu yüzden norton dediklerine bakma sen eğer kurarsan kayar gider. Bak Absolut'un bahsettiklerinden falan sonuç alamazsan format at bilgisayarına. C: sürücüne at D: varsa yedeklersen bir kaybın olmaz D: ye format atman gereksiz. Bakarsın geerçekten virüs vardır bilgisayarında temizlendikten sonra sorun kalmaz bağlantın hızlanırsa norton download edip (tekrar virus bulaştırmamalısın) kurarsın sorunun ortadan kalkar. Yada yok formatta atmam diyorsan bir chip dergisi al genellikle oralarda virus programları oluyor KAV'ın programı vardı ben geçenlerde format attım onu kurdum. Buda bir başka alternatif olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar