Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 gelcek var mı biletleri önceden ayırtabiliyormuşuz sanırım.. 20sinde buluşalım gidelim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ne zaman gırıyor yahu vızyona[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bonepart'a laf yok. İstanbul'a gidince adam arabasıyla gezdirmişti beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 çok geç kaldın be abi ben başkalarına söz verdim bile yoksa gelirdim de niye 20? 19'unda niye gitmiyorsunuz?[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 gidelim de geldiginin ilk gunu gitmeyelim cunku sanirim genelde insanlarin o ilk gune ba$kalarina sozleri var, ya da en azindan benim oyle, serinin tum filmlerine ilk gun bi arkada$ grubuyla gitmi$tim, $imdi de onlarla gitcem. ama eger ba$ka bir gun gidilirse ve yer uyarsa ben gelirim tabi.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ankara Büyükşehir çalışıor valla İstanbul uyuma![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yeni bir film geldiğinde ilk hafta gitmek adetim değildir. Sakinleşsin hele ondan sonra keyifle gece 9 matinesine giderim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Biz yüzük kardeşliği şeklinde 9 kişi gitmiştik ilkine ehehe. sabırsızlıkla bekliyoruz.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 19unda geliyor ankaraya ama ben 20sinde gitmeyi düşünüyorum.. gece gece gidilmez. sonra karanlık oluyor çıkınca..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sabahleyin gidersek haya aydınlıkken çıkabiliriz (çok zekiyim ben)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ilk seansa gidersen aydınlık cıkma ihtimalin var :D 12:30 da girsen aha tam bu vakitler çıkarsın belki bak havaya kararıyor daha şimdiden. belki 3 saatten fazla olcak Kurtuluşun yok karanlıktan kaçamazzzsınnn Bonecrusherr ![hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 walla bone akşam seansları olsun. Saat 20'den sonra felan uçarak gelirim. yoksa dersane felam asmak evi aramasalar çok kolay da. Akşam bebe böcükte olmaz hem :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben bugün bilkentte sordum vizyona giriş tarihi tam belli değilmiş 17 si veya 19 u olabilirmiş o yüzden rezerve yapmıyolar ama gazetelerde şugün diye ilanlar çıktıktan sonra topluca rezerv yapılıyomuş. mybilet.com dan da ara sıra check edilebilirmiş. hadi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sabahin korunde daha kus bokunu yemeden msj attin biliyorum ama 20 sinde veya o hafta gelmem mumkun degil. ancak 20:30+ seanslarina gelebilirim sanirim ki onada pek talep olmaz sanirim... kismet degilmis deyip geciyoruz[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 benim derdim birlikte gitmek :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar