Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin Efendisine birlikte gidelim (ankara)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelcek var mı biletleri önceden ayırtabiliyormuşuz sanırım..
20sinde buluşalım gidelim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
çok geç kaldın be abi
ben başkalarına söz verdim bile yoksa gelirdim de
niye 20? 19'unda niye gitmiyorsunuz?[hline]CsnFrp
What is Regulus?
canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Mesaj tarihi:
gidelim de geldiginin ilk gunu gitmeyelim
cunku sanirim genelde insanlarin o ilk gune ba$kalarina sozleri var, ya da en azindan benim oyle, serinin tum filmlerine ilk gun bi arkada$ grubuyla gitmi$tim, $imdi de onlarla gitcem. ama eger ba$ka bir gun gidilirse ve yer uyarsa ben gelirim tabi.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Mesaj tarihi:
19unda geliyor ankaraya ama ben 20sinde gitmeyi düşünüyorum..
gece gece gidilmez. sonra karanlık oluyor çıkınca..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
sabahleyin gidersek haya aydınlıkken çıkabiliriz (çok zekiyim ben)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
ilk seansa gidersen aydınlık cıkma ihtimalin var :D
12:30 da girsen aha tam bu vakitler çıkarsın belki bak havaya kararıyor daha şimdiden. belki 3 saatten fazla olcak Kurtuluşun yok karanlıktan kaçamazzzsınnn Bonecrusherr ![hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Mesaj tarihi:
walla bone akşam seansları olsun. Saat 20'den sonra felan uçarak gelirim. yoksa dersane felam asmak evi aramasalar çok kolay da. Akşam bebe böcükte olmaz hem :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
ben bugün bilkentte sordum vizyona giriş tarihi tam belli değilmiş 17 si veya 19 u olabilirmiş o yüzden rezerve yapmıyolar ama gazetelerde şugün diye ilanlar çıktıktan sonra topluca rezerv yapılıyomuş. mybilet.com dan da ara sıra check edilebilirmiş.
hadi eyv.
Mesaj tarihi:
benim derdim birlikte gitmek :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
  • Yeni Oluştur...