thasaad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Beyler saklıkentin tam adresini verebilecek birileri varmı??[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponerma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 baya bı ıyı saklanmıs oldugu ıcın kımse bılmıyo heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sihir cafe gibi mi ?? orayıda bulmamam bayağı zor olmuştu[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forsythe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 pazarın ordaki migros'a gelmeden, nüzhetiye caddesi üstünde sol tarafta.. neon ışıklarıyla saklı kent yazıyor zaten görmeme şansın pek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Nüzhetiye Cad. No.53/1A 80690 Beşiktas/İstanbul 0212 2597966[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 orayı bulana akdar canım çıkmıştı cidden saklı bi yermiş demiştim[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 şimdi değil de daha sonra uni de lazım olacak not edeyimde :P[hline]Blind Guardian ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ankara'dada var saklıkent konser falan oluyo bende tam orayı tarif edecektim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 kocaman kavşağın yanında da hmm dur ne vardı? bir süpermarket vardı di mi? hatta önünde dolmuş durağı felan da vardı? yanlış mı hatırlıyorum..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 1 kere gitmiştim bulamadımda devoler götürdü lol.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 nerde olduunu bilmemen doal saklı işte zorluğu orda zaten[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 100 metre ötede bakkalı geçince solda:lol: *!tüyer* *!bak nası tüyüyo namussuz*[hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell. Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki: Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharkey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bursada da var bir Saklıkent'imiz :P Bir gün tepemize yikilacak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar