DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 http://www.imanewbie.com da bazi olaylari cizmisler ya onlar yapilabiliyormu? mesela camdan sarkma filan. oluyor mu? (bende oyunda yeniyim bilmiyorum ogrenmek istiyorum) Yoksa bu adamlarbaya yetenekli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 o resimlerdeki aksiyonların çoğu olamıyor ama bi şekilde edit ederek yapmış adam, güzel de olmuş :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 En çok hoşuma gidenide Lord Britishin karısıyla yakalanması :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Evet bende en cok orda guldum. Baya guzel bir site yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2001 O resimlerdeki (imanewbie) %80 itemlar photoshopla falan yerlestirilip sonra renklerine falan düzeltme yapılıyor. Yani adam önce boş bi yerin screenshot'ını alıyor. Sonra elinde olna 100'lerce adam figürü, item resmi o, bu hepsinin arasından seçip koyuyor oraya. Öyle oluşturuyo yani resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Çok severim o siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hmm.. düzgün bişi uplasaydın keşke heh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kurcalayım bıraz yahu orayı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Üşenmeyip teker teker hepsine bakıoduk o sitedeki resimlerin Aralarda çok bomba olanlar vardıda unuttum[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bi ttavuk vardı bu amcamın o tavuktan çekmediği şey kalmıodu Bunlar guild kuruyodu Newbies ve Killer Chicken Guild Çok saçmaydı ama komikti. Bide bu salağa paso aynı iki karelik adanın rune ünü satıolardı Adam kızıp deiştirincede aynı adanın lich spawnlısını veriodu Güzeldi komikti.... :)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Diablo, 30 November 2003 22:21 tarihinde demiş ki: hmm.. düzgün bişi uplasaydın keşke heh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım harbiden ha hehe[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 adam siyah boya alio giderken elinden düşürüo bütün server siyaha boyanio falan :)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Şey çok komikti. Çocukları oluodu falan bunu kurtarıyordu hahah. Birde page bakan gmler uyuyakalmış falan süperdir.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 valla zamanında tek tek bakardık okurduk bir bölümde sevgilisini kurtarmaya gm lerin mekanına gidiyordu gmler vardı böyle counseolur alra ders veriyorlar "gm'ler size bu konuda yardımcı olamaz şmdi hep beraber tekrarlıyoruz" diyordu falan hatta sonunda osi'nin gizi,li komuta odasını buluyordu..bir makine vardı böyle ayarlar var crash every two hours yazıyor böyle kollu ayarlama şeyleri vardı lag packet loss falan sona dayanmış.eheh[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Hakkaten haftalık takip ederdik. U SUCK!!! Corp por Corp por Corp por[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Poly. ile et oluyordu.. Sonra salak gibi gece gündüz orda aynı yerde. Ahaha..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ahah Absolut'un dediği resim gözümde canlandı birden. Baya bi gülmüştüm.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 lol eski hastalığımız :D ben bu adamı görmüştüm sanırım oyunda :) aynı kıyafet ve isimli biri brit bankın ordan koşarak geçmişti, lag vardı yetişememiştim ehu . tabi herhangi biride olabilir new char açmış, ama sanmıyorum yoksa kesin şov falan yapardı durup.[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ahaha ilk ultima günlerimde oturup birer birer okumuştum bütün maceralarını ben de. bi tane de diablolu vardı lol be... hatta buralarda bi yerlerde bi üzünçlü veda threadi olacaktı. durun bi bakiim: ahanda buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bende usenmeyip okumustum hepsini cok hos seyler vardi. tebrik etmeli yapan kisiyi. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar