Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Fiyatı 100 doları aşmayacak kaliteli bir dijital fotoğraf makinesi/web cam istiyorum. Boyutları küçük olursa çok makbule geçer. Önerdiğiniz ürünü inceleyebileceğim bir adreste verirseniz çok berhudar olurum.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Sana güzelinden bir kodak ez200 öneriyorum. Hem bir web cam hem bir fotograf makinasi. (Makina olarak oyle cok kasis birseye degil ama is görüyor) Boyutu bir kaset kutusu kadar. biraz göbegi var ama. http://www.kodak.com/cgi-bin/webCatalog.pl?product=KODAK+EZ200+Digital+Camera&cc=US&lc=en[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 ben bulursam mustek alıcam kibrit kutusu kadar bişi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hata edersın flashsız makına sakın almayın[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bu kodakın fiyatı ne kadar? bir de anakra da nerede bulabilirinm?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ben de alıcam ya güzel ve ucuz bişi tavsiye alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 biraz sabredin diyorum size biraz apra biriktirin almışken adam gibi bişi alın ömür boyu kullanın ben mesela Cannon 400 $ a alacam[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 beyler gelmiş geçmiş enn iyi fiyat makul performans en iyi makinelele yarışır bi makine MUSTEK MDC-3500 $170-80 civarı yazıcıoglunda war bede bi ay fotomakine almak için heryeri dolaştım dogubankta bile 240 tan aşşaıya bulamadım hemde garantisiz lcd ekranından tut yakın çekim merceğine küçük ebatlarından tut smart card girişine her türlü renk ve ışık ayarından tut 16 MB dahili hafızasına webcam olmasından tut flaşına ......... daha neler sayiyim en iyisi buraya bi bakın bundan daha makul bi makine bulun benimkini sizee wercemm :) :) he bide 3.1 megapixel dahaa ne istiyosunuz http://www.mustek.com/html/prod_camra/mdc3500.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ankarada bulunur mu bu? Varsa yerini iyi bi tarif edebilir misin?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 walla ankarayı bilmem ama bilgisayar satan büyük mağzalarda vardır 190 na bulursan kap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Valla Carrefour da 380 milyona bi kodak easyshare var.. 3.1 mp falan.. optik zoom da vardı sanırım Ben olsam kaçırmam Görünce kafamı taşlara vurdum çünkü.. aynı fiyata 2.1mplik daha kalitesiz bi marka almıştım 1 ay falan önce[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mustek MDC 3500 3.1 MP Web Cam capability 4X Digital zoom 16 MB memory 1.5" ekran AVI formatında video kayıt yapabilme ve tabiki Flash bi de bi sürü lisanslı prog. var cd sinde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ha fiatı 380 mil. İzmir Carrefour dan aldım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Obarraaaaaawwwweyyyy Mustek MDC 3500 süfer. Ben Mustek gsmart mini3 alıcam flashı yok diye vazgeçtim. Mustekmı kodakmı acep?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bence bi boyutlara bak mustekin boyutları çok küçük cepte taşıom waalla kodak ı bilmiorum ayrıca uyduruk makinelerde video çekiminde zaman kısıtlamsı wardır mustekte yok hafıza dolana kadar çekk çekkk we yeterince güzel görüntü verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Herkes o kadar güzel kafa karıştıyoruki :) Mustek gsmart mini3 den vazgeçtim Mdc 3500 alıcam Ama kodak ta çok iyi diyorlar ürürürü[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yardım edioz beaa ayıp ettin sende şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ağlama hemen be :([hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar