smerten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 *=böyle yazıldığını zanntemesemde hatırlayamadım yazılışını... bence çok kötü reklamlar, fikir kötü, oyunculuk kötü; görütnü fean sayılmaz ama direk hiç ama hiç sevmiyorum...[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aynen.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ham yaparım seni...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 wala bence yerine göre bi reklam kız yerken canım istiyor (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 28 November 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Kız çok tatlı ya brownie gold ztn aşmış bi olay[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: MrMedia, 28 November 2003 23:34 tarihinde demiş ki: wala bence yerine göre bi reklam kız yerken canım istiyor (: hangisini :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Süper kek, süper kız, süper reklam[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 her reklamı tartışıcaksak imar bankası reklamı topic i açılmasını tavsiye ediyorum. yıllardır sevilerek izlenen bir reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Valla topic açmak kullanıcılara serbest. İstersen aç, tartışalım:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 açılmasını önerdim sadece. "açabilir miyim?" diye sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kız güzel kek güzel reklam iğrenç öyle iğrenç bi şekilde her yerine bulaştırmasından nefret ediyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Virus, 28 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel Ayni seyleri ben de dusunuyorum (ki cnbce den baska kanal izlemem) ve okuldaki brownie satislari artti o reklamlardan sonra, bu benim gozlemim (tamam yarisini ben aliyom :P) Gayet basarili ve akilda kalici bi reklam, ve surekli beynimize sokmalari (daha dogrusu cnbc e de dizilerden oncesini almalari zaman olarak) super bi taktik olmus oyunculuk da basarili aslinda, kiz bodoz gibi her yerine bulasitiryo diyonuz da, oyuncunun scriptinde sonucta her yerine bulastirip isiracaksin yaziyo :) Dieger 30 yas bunalimi da AllymcBeal ile iyi dalga gecmis :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 biçok reklam çok yapay ya yapay olan şey bana çok itici gelio sinir oluyorum grr[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 volfied zaten, scripti sevmedim ben yani...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bence de iyi olmuş reklam, zamanlamasıda güzel genellikle. Akılda kalıcı ve her seferinde canım istiyor ühüü.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya yiyecek le alaaklı reklam nasıl olursa olsun canım ıster benım, ancak reklam (ozellıkle 30 yas geıyıg olna) çok iğvenc bence[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 30 yaşındaki kadının neden "Ally Mc Beal" triplerinde, onu anlayamadım. Kim öyle saçını düzeltir vs. yapmacık geldi.. ( cinsmiyim neyim nelere dikkat ediorum alla allaa..)[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya bence reklam cok ıyı nıye begenmezdınız anlamadım hatta bız ole yuzumuze bulastırmayı denıyoruz okulda olmuyor bu arada gold serısı a$mıs bı olay ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Abi reklamini iyi yapsalar accaip satar satiyo da zaten..Hakkaten asmis bi olay ya kivami müthi$..Kagidinda tanecikleri kaliyo ya, onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: SisTa, 30 November 2003 01:15 tarihinde demiş ki: onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:) Fesat değilim. Fesat değilim. Valla fesat değilim... :) :) :) :) :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lol![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 smileyi ondan koydum zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ..kız ağzına yüzüne bulaştırınca canım kek değil de başka şeyler çekiyor benim..*Auuuu*[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar