smerten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 *=böyle yazıldığını zanntemesemde hatırlayamadım yazılışını... bence çok kötü reklamlar, fikir kötü, oyunculuk kötü; görütnü fean sayılmaz ama direk hiç ama hiç sevmiyorum...[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ham yaparım seni...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 wala bence yerine göre bi reklam kız yerken canım istiyor (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 28 November 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Kız çok tatlı ya brownie gold ztn aşmış bi olay[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: MrMedia, 28 November 2003 23:34 tarihinde demiş ki: wala bence yerine göre bi reklam kız yerken canım istiyor (: hangisini :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Süper kek, süper kız, süper reklam[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 her reklamı tartışıcaksak imar bankası reklamı topic i açılmasını tavsiye ediyorum. yıllardır sevilerek izlenen bir reklam..
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Valla topic açmak kullanıcılara serbest. İstersen aç, tartışalım:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 açılmasını önerdim sadece. "açabilir miyim?" diye sormadım.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kız güzel kek güzel reklam iğrenç öyle iğrenç bi şekilde her yerine bulaştırmasından nefret ediyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Virus, 28 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel Ayni seyleri ben de dusunuyorum (ki cnbce den baska kanal izlemem) ve okuldaki brownie satislari artti o reklamlardan sonra, bu benim gozlemim (tamam yarisini ben aliyom :P) Gayet basarili ve akilda kalici bi reklam, ve surekli beynimize sokmalari (daha dogrusu cnbc e de dizilerden oncesini almalari zaman olarak) super bi taktik olmus oyunculuk da basarili aslinda, kiz bodoz gibi her yerine bulasitiryo diyonuz da, oyuncunun scriptinde sonucta her yerine bulastirip isiracaksin yaziyo :) Dieger 30 yas bunalimi da AllymcBeal ile iyi dalga gecmis :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 biçok reklam çok yapay ya yapay olan şey bana çok itici gelio sinir oluyorum grr[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 volfied zaten, scripti sevmedim ben yani...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bence de iyi olmuş reklam, zamanlamasıda güzel genellikle. Akılda kalıcı ve her seferinde canım istiyor ühüü.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
smerten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya yiyecek le alaaklı reklam nasıl olursa olsun canım ıster benım, ancak reklam (ozellıkle 30 yas geıyıg olna) çok iğvenc bence[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 30 yaşındaki kadının neden "Ally Mc Beal" triplerinde, onu anlayamadım. Kim öyle saçını düzeltir vs. yapmacık geldi.. ( cinsmiyim neyim nelere dikkat ediorum alla allaa..)[hline]My poor firend me..
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya bence reklam cok ıyı nıye begenmezdınız anlamadım hatta bız ole yuzumuze bulastırmayı denıyoruz okulda olmuyor bu arada gold serısı a$mıs bı olay ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
SisTa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Abi reklamini iyi yapsalar accaip satar satiyo da zaten..Hakkaten asmis bi olay ya kivami müthi$..Kagidinda tanecikleri kaliyo ya, onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:)
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: SisTa, 30 November 2003 01:15 tarihinde demiş ki: onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:) Fesat değilim. Fesat değilim. Valla fesat değilim... :) :) :) :) :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lol![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ..kız ağzına yüzüne bulaştırınca canım kek değil de başka şeyler çekiyor benim..*Auuuu*[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç
Öne çıkan mesajlar