Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti Brownie* reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*=böyle yazıldığını zanntemesemde hatırlayamadım yazılışını...

bence çok kötü reklamlar, fikir kötü, oyunculuk kötü; görütnü fean sayılmaz ama direk hiç ama hiç sevmiyorum...[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
  • Admin
Mesaj tarihi:
O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

[Bu mesaj Virus tarafından 28 November 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 28 November 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
wala bence yerine göre bi reklam
kız yerken canım istiyor (:

hangisini :-p[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Valla topic açmak kullanıcılara serbest. İstersen aç, tartışalım:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 28 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki:
O burnuna filan bulaşan hatunu gördükçe canım çekiyor bu sırada tatları oldukça güzel

Ayni seyleri ben de dusunuyorum (ki cnbce den baska kanal izlemem) ve okuldaki brownie satislari artti o reklamlardan sonra, bu benim gozlemim (tamam yarisini ben aliyom :P)

Gayet basarili ve akilda kalici bi reklam, ve surekli beynimize sokmalari (daha dogrusu cnbc e de dizilerden oncesini almalari zaman olarak) super bi taktik olmus

oyunculuk da basarili aslinda, kiz bodoz gibi her yerine bulasitiryo diyonuz da, oyuncunun scriptinde sonucta her yerine bulastirip isiracaksin yaziyo :)

Dieger 30 yas bunalimi da AllymcBeal ile iyi dalga gecmis :)[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Mesaj tarihi:
biçok reklam çok yapay ya
yapay olan şey bana çok itici gelio sinir oluyorum grr[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
ya yiyecek le alaaklı reklam nasıl olursa olsun canım ıster benım, ancak reklam (ozellıkle 30 yas geıyıg olna) çok iğvenc bence[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
30 yaşındaki kadının neden "Ally Mc Beal" triplerinde, onu anlayamadım. Kim öyle saçını düzeltir vs. yapmacık geldi..
( cinsmiyim neyim nelere dikkat ediorum alla allaa..)[hline]My poor firend me..
Mesaj tarihi:
ya bence reklam cok ıyı nıye begenmezdınız anlamadım hatta bız ole yuzumuze bulastırmayı denıyoruz okulda olmuyor
bu arada gold serısı a$mıs bı olay ya[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Abi reklamini iyi yapsalar accaip satar satiyo da zaten..Hakkaten asmis bi olay ya kivami müthi$..Kagidinda tanecikleri kaliyo ya, onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:)
Mesaj tarihi:
said:
SisTa, 30 November 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
onlari bile ziyan etmiyorum yalayip yutuorum:)

Fesat değilim. Fesat değilim. Valla fesat değilim... :) :) :) :) :)[hline]NO PAIN NO GAIN

• Yeni Oluştur...