Bonus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 akete e hak veriyorum[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Üstteki msj'ı aket bnden habersiz atmış bnm bilgisayarda kayıtlara geçmesin yok öle bişi katılmıourum[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 azuhauha Çift ACc :-P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ne alaka?[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 reklam müziği hoş. ama reklam 0. ya feminist ve maço haraketlerden nefret ediyorum. sen kadınsın ben erkeğim. biz çiftleşiriz doğanın kuralı bu. insanların afra tafra yapmasını anlamıyorum.. "ben kadınım tanrı beni mükemmel yarattı erkekler bir köpekten düşük canlılar" "ben erkeğim acımam kadına döverim" çok sinir oluyorum bu tavırlara.. hatta geçen gün dost'ta yeni bir kitap çıktığını gördüm.. pantalonlu kadınlar mı ne garip bir adı vardı.. Direk feminist haraketler olduğunu anlıyorsunuz.. Elitim CEOyum öyleyim böyleyim tarzı reklam olduğu için reklama -1[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Biz kompleksliyiz die bağırıyolar Çocuk yada kariyer yapamayınca deli oluoz kendimizi ezik sanıp işkence çektiriyoruz bünyeye diolar... Ama asıl kıl olduğum Molped reklamı; Hülya ablamızın havada karada suda 7/24 ihtiyaç duyduğu fakat hiç yanında bulundurmadığı ürünü tanıtıyo bize[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya bu Hülya Avşar ın oduğu ortamlarda neden acilen molped ihtiyacı oluşuyo birilerinde?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Mighty_THoR, 27 November 2003 02:29 tarihinde demiş ki: çok ilginçtir burada kendini pet reklamlarına adamış heyecanla bekleyen bir kitle var şayet paticik birleşik gayler konseyinin kod adı değilse bir sorun var demek reklamlara gelince bu reklamların hedef kitlesi siz değilsiniz sizin için hazırlanmıyor sizin ne düşündüğünüzün bir önemi yok kısaca sizi kimsenin adam yerine koyduğu yok beğenip beğenmemek hedef kitlenin sorunu.[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" + 99999999999999999999999999999999999999 Bence çok başarılı bir reklam ve melodi.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben Kadın olsam, Bana para werseler Genede reklama çıkıp, Çocukta yaparım kariyer de demem.![hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben derim ne var bunda ? Kadınsın die kariyerin olmayacakmı? Kariyerin varken cocuk yapma hakkın olmayacakmı? Bence Başarılı bir slogan.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 o iş bayaa zor... tabii bir anne çocuğunu bakıcıların koynuna bırakabilirse ne âlâ[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Kariyer yapmak günün 8-10 saati bir ofiste geçirmek deildir. Çok dar görüşlüsünüz.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hayır kariyer yapmak kendini işine vermekti bu ofiste geçireceğin 8-10 saatde olabilir aynı zamanda çocuklarınla oynarken aklında işlerin olmasıyla da olabilir. Belki fiilen işte değilsindir ama işin her zaman için aklının içinde çocuklarından önce olur çok mu acımasızım acaba? yoksa gerçekler mi öyle? Benim önümde gördüğüm örnekler üzerine konuşuyorum annem avuklatlık da yapabilirdi ama hiç çalışmadı ve 2 çocuk yetiştirdi, kuzenimin eşi çalışıyor ve şu anda çok iyi bir yerde ama oğlu aile kavramı nedir 16 yaşında olmasına rağmen bilmiyor... daha çeşitli yaşlarda, çeşitli sosyal çevrelere bağlı, hem kız hem erkek tanıdıklaırm çok, annesi çalışan çalışmayan yada annesi çalışırken babası evde annelik yapan vs... içlerinde istisna sayabileceğimiz çok örnek var ama onlarda günümüz dünyasında ve sosuyal ortamında istisna olmaktan çıkıyor tecrübe sabit, ben gördüğümü okuduklarımla harmanlayıp söylüyorum[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ha kadınların çalışmasına karşımıyım? Hayır değilim ama bildiğim bir şey var ki hem anne olup hem kariyer yapmak... kulağa ne kadar güzel gelse de çoook zor... yapan var mı? vardır elbet onlar gerçek anlamda istisna[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Benim annem senelerce çalıştıama bei de gayet ii yetiştirdi... Aile kavramı sadece anneden ibaret de değildir zaten... Milyon tane faktörü vardır. Ben, eğer bir gün cocuk yapmaya karar verirsem ikisini aynı anda bashrı ile yürütebilecğime inanıyorum, her iş istemekle bashlar zaten... Neyse bence konuşarak anlatılabilinecek bir durum deil... Her kezin görüşüne saygılıyım ama "yok komplexlerini bastırıyorlar, yok feminizm simgesi " dien arkadaşlar a da shunu dicem : Yazarken kafanızı kullanıyormusunuz yoksa sadece laf olsun torba dolsun bende yorum yapacammı diorsunuz?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: DiaBLeSSe, 29 November 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Neyse bence konuşarak anlatılabilinecek bir durum deil... Her kezin görüşüne saygılıyım ama "yok komplexlerini bastırıyorlar, yok feminizm simgesi " dien arkadaşlar a da shunu dicem : Yazarken kafanızı kullanıyormusunuz yoksa sadece laf olsun torba dolsun bende yorum yapacammı diorsunuz?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... ha o zaman üstüme alınmama gerek yok boynum kıldan inmcedir buyur :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Buyurdum saol =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lol anlamadıgım şey insanların kafasını takacagı başka bişeymi kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 insanların bir kısmıının kafasının takılacağı şey kalmamış... yukarıdaki diyaloglardan anlayabilirsin ki çalışan kadının günümüzde yaşadığı sorunlardan büyük paya sahip olan kısmı bu çocuk yetiştirebilmek; bir anne mi yoksa başarılı bir iş kadını mı? reklam amacına ulaşmış görünüyor şimdilik[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: DiaBLeSSe, 29 November 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Ben derim ne var bunda ? Kadınsın die kariyerin olmayacakmı? Kariyerin varken cocuk yapma hakkın olmayacakmı? Bence Başarılı bir slogan.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... 'kariyer' nedir biri bana izah edebilir mi ? benim gozume iste basari ve yukselme gibi bisey geliyor. bu son zamanlarda cikan bi trip ve materyalist bir zihniyetin sonucu. hayatini istedigin sekilde yasamak asil amac olacakken niye 'kariyer' - soylemesi bile absurd kelime - yapmak esas odagi haline getiriliyor hayatin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: BabacumMostors, 29 November 2003 19:47 tarihinde demiş ki: hayır kariyer yapmak kendini işine vermekti bu ofiste geçireceğin 8-10 saatde olabilir aynı zamanda çocuklarınla oynarken aklında işlerin olmasıyla da olabilir. Belki fiilen işte değilsindir ama işin her zaman için aklının içinde çocuklarından önce olur çok mu acımasızım acaba? yoksa gerçekler mi öyle? Benim önümde gördüğüm örnekler üzerine konuşuyorum annem avuklatlık da yapabilirdi ama hiç çalışmadı ve 2 çocuk yetiştirdi, kuzenimin eşi çalışıyor ve şu anda çok iyi bir yerde ama oğlu aile kavramı nedir 16 yaşında olmasına rağmen bilmiyor... daha çeşitli yaşlarda, çeşitli sosyal çevrelere bağlı, hem kız hem erkek tanıdıklaırm çok, annesi çalışan çalışmayan yada annesi çalışırken babası evde annelik yapan vs... içlerinde istisna sayabileceğimiz çok örnek var ama onlarda günümüz dünyasında ve sosuyal ortamında istisna olmaktan çıkıyor tecrübe sabit, ben gördüğümü okuduklarımla harmanlayıp söylüyorum[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... guzel anlatmisin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: DiaBLeSSe, 29 November 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Benim annem senelerce çalıştıama bei de gayet ii yetiştirdi... Aile kavramı sadece anneden ibaret de değildir zaten... Milyon tane faktörü vardır. calismak farkli, 'KARIYER' - her ne haltsa ? - yapmak farkli bir sey. benim de babam calisti, annem olmamasina ragmen butun ev islerini de yapti beni okula gonderdi yetistirdi, besledi doyurdu her bi halti yapti elinden geldigince sevgi de verdi. hatta calistigi devlet kurumunda mudurluk onerildi ona o istemedi cok arbede oluyor diye. ha ama o KASMADI bak calisirken, iste mesele burda, bizim annemiz babamiz olan kusaktan coook insan cocuk yetistirdi hem de calisti, ama 'horeehh horehhh yukselicem, hebele olucam, projeler sunucam hotorofolos sefi olucam' diye kasmadi bunlar. onlar sadece calistilar hayatlarini kazandilar. gunumuzde 'KARIYER' - her ne haltsa -var. kadinlar - ve erkekler de var iclerinde - bir firmaya girip calismayi ve yukselmeyi hayatlarinin buyuk bir yuzdesi haline getiriyor. hayat kazanmak ya da calismak, iyi yasamak degil, 'kariyer' iste resmen bunu ifade edicek baska kelime yok, yukselme, bir miktar hirs, karizma arayisi, toplumda sayginlik arayisi, iyi maas ve olanak gibi bi suru seyin bilesimi. rekabet ve hirs kisinin sefkatle ilgili duygusal yanlarini torpuler. ben kendi hayatimda yasadigim cevrelerde bulunan hicbir insanin uzaktan yakindan tanidigim yakinlarinda boyle bir hirsi ve bir cocugun mutlu olacagi oranda sefkati bir arada bulundurabilen kisi gormedim. slogan soyle degistirilmeli, 'cocuk da yaparim kariyer de, ikisinden birini yarim yamalak yaparim'[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Dionysus, 29 November 2003 20:07 tarihinde demiş ki: lol anlamadıgım şey insanların kafasını takacagı başka bişeymi kalmamış neye takalim ? buyur bi konu arzet. rustulu barcanin nasi tur atladigini mi tartisalim mesela ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Unity ters tarafından kalktın sanırım gine =o) Konu reklam sloganından nerelere geldi... Ya ben yorum yapmicam artık bu konuda nasıl olsa herkez bildini çalıo =oP Ben kariyer de yapıyorum istersem çocuk da yaparım =o) Naynay[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aman dikkat et cocuk sevgisiz buyumesin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar