eddy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Arkadaşlar ben Nebulada oynuyorum sizce fencingi ve parryingi en kısa sürede nasıl kasabilirim. Yada nerde kasabilirim yardım ederseniz sevinirim. Bir de sizce 4 yada 5 lamanın arasına geçip hepsini kendime daldırıp bende tab'a bassam parry kasabilirmiyim?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 al üstüne leather armor falan,milletle box yap.iyi armor point'in olursa parry gelişmez çünkü..
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 pardon arkada$im benim anlayamadigim $ey, sphere scripting bolumunde bu sorunun yeri nedir? anliyamadim... anlayan varsa anlatirsa sevinirim ;)[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx http://www.quaxis.net
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yeri değil ama söyleyeyim : Sürekli yeni dagger alarak box yaptım ve GM'ledim.. Parry de arada kaynıyo box yaparken.. Özel bişey yok yani..[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : [email protected]
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nereye yazacaktı adam? konu dısına mı? oyunlara mı? osiye mi? bence en iyi alan burası..
Öne çıkan mesajlar