eddy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Arkadaşlar ben Nebulada oynuyorum sizce fencingi ve parryingi en kısa sürede nasıl kasabilirim. Yada nerde kasabilirim yardım ederseniz sevinirim. Bir de sizce 4 yada 5 lamanın arasına geçip hepsini kendime daldırıp bende tab'a bassam parry kasabilirmiyim?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kriegmaus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kasanlar nası kastı sanıon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 al üstüne leather armor falan,milletle box yap.iyi armor point'in olursa parry gelişmez çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 pardon arkada$im benim anlayamadigim $ey, sphere scripting bolumunde bu sorunun yeri nedir? anliyamadim... anlayan varsa anlatirsa sevinirim ;)[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx http://www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yeri değil ama söyleyeyim : Sürekli yeni dagger alarak box yaptım ve GM'ledim.. Parry de arada kaynıyo box yaparken.. Özel bişey yok yani..[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nereye yazacaktı adam? konu dısına mı? oyunlara mı? osiye mi? bence en iyi alan burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar