Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazio vs Wisla Krakow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
euhae samanyolunda son bölümünü izliorum su anda mal samanyolu bi gösterio bi göstermio herhalde :) demin wisla önemli pozisyon kacrdı uzatmada simdi bitmek üzere mac[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Mesaj tarihi:
en iyisi oldu bence, yani lazio formsuz falan yarı finale çıkma şansınız daha fazla laziodan[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
lazio laziodur , belli olmaz.

gonlum besiktastan yana isallah turu gecersiniz.galatasaray'dan sonra uefa kupasini da isallah alirsiniz.

artik bizde sampiyonlar ligini aliriz esitleriz durumu seneye filan :)

gidebilirsek...

[Bu mesaj -Apex- tarafından 06 Mart 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rovans macında romada cıkabilcke olaylar yüzünden(1gün önce önemli bir mac daha varmıs) ilk mac romada oynanıyor. hayırlı olsun[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Mesaj tarihi:
Şuanki sakat kadroyla pek bişi alabileceğimizi zannetmiyorum...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
sakatların cogu iyilesti darksun riske edilmemek icin fln oynatılmadı zaten. ali ahmet d. zaten oynayabilecek onları biliyorum ahmet y. nouma cezaları olmadıgı icin oynayabiliyor yasin oynayacak diye diye biliyorum

en önemlisi ibo ve tümer. insallah ibo oynar 2. sırada ise tümer var o da oynar insallah[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Mesaj tarihi:
tümer ibo oynayabilcekmis yasin belli degilmis hadi bakalım yasin ya da tümerden biri oynarsa cok iyi olur ibo da oynar insallah[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
  • Yeni Oluştur...