Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Epsilon / Lonewolf emülatör'leriyle ilgilenen, scriptleri hakkında biraz da olsa bilgisi olan varmı acaba? Lonewolf'dan pek anlamama ama Epsilon Visual Basic kullanan ve arayüzü şimdiye kadar gördüğüm en iyi arayüzlerden biri olan, RunUO Benzeri bir emülatör.. Bilgisi olan varsa bir paylaşmak isterim.. Web Siteleri - Epsilon http://www.epsilon.escend.net/ - Lonewolf http://home1.tiscalinet.de/aduke/main2/news2.htm[hline][Reborn] Kevin Blackice ------------------------------------- Mail Adress MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Epsilon kullanan server yok denecek kadar az. Eğer uğraşmak istiyorsan kendine bir dev. ekibi kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 up![hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- Mail Adress MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 [i]O Soledigin Emuletorler i hic kullanmadım diğer arkadasın demis bu emuletorleri kullanan server nerdeyse yok demis bencde ole nden dersen hic ismini duyurmamıs.. Sphere 1 numara derim sana Onu kullan sphere 55i rlz :)[hline]Death Uo Shard Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Erondora, 28 November 2003 22:12 tarihinde demiş ki: [i] Onu kullan sphere 55i rlz :)[hline]Death Uo Shard Developer 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum da insan değişiklik istiyo biraz.. :D Neyse ben lafımı edeyim ve gideyim : RunUO Rules the world!..[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 BlackIce Galiba snele atıscaz biraz Cicek ABBAS gibi :D sollama beni sollarım seni Yaklasma Toz Olursun Gelme Pisman Olursun.. hehe :D Is The Best Emuletor Sphere 55i :P[hline]Death Uo Shard Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gaz fren şanzıman halin duman NABER?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 RunUO'nun öyle kafiyelere ihtiyacı yok çünkü RunUO En iyisi.. Tek diyeceğim : RunUO Rules the World!.. =)[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 değişiklik yao 99z ye geç script dili aynıymış Hiç Bir Fark Yokmu Sitesinde Yazıyor hem daha iyi çalışıyor[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 epsilon a nasıl connect olmam gerekiyor uo gateway gibi bir programlamı ? uo gateway ile connect oldum ancak creating character de kaldı hiç bir şey olmuyor[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Epsilon mul hatası vermeye başladı nasıl çözebilirim?[hline] [Reborn]Kevin Blackice [Master Necromancer] [b] [b]----------------------------------------- I Love Nemo! MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben onu çözdüm bendede veritordu bin klasöründe server.scp die bir dosya var onu n içinde mulları nerden okuyacağı belirtiliyor orda mulların nerde olduğunu ayarlayacasın ben ultima onlina klasörünü gösterdim oluyor şu şekilde yaptım C:Ultima Online sondaki bölü işaretini unutma yoksa hata veriyor 2. tanıtılan klasörede 3D yi gösteriyorsun c:Ultima Online 3D[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: zgrw, 29 November 2003 13:05 tarihinde demiş ki: epsilon a nasıl connect olmam gerekiyor uo gateway gibi bir programlamı ? uo gateway ile connect oldum ancak creating character de kaldı hiç bir şey olmuyor[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] cevap yokmu ?[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar