armagildo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 alan oynayan ve oyun hakkında bişeyler yazmak isteyen var mı? bi de cadde tarafında çıktı mı? bilen var mı?[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ben oyun çıktı die oda açtım oyunla ilgili benden sonra açılan ikinci oda bu oraya bak lütfen öğrenin şu search olayını:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sus be dün boktun bugün koktun istediğim kadar oda açarım sana ne sen git aynanın karşasında .... oyna[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bu ne sinir[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nooluyo ya?yavaş sakin,relax,be cool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 çıktı güzel d20 :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 gaz?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: armagildo, 23 November 2003 18:58 tarihinde demiş ki: sus be dün boktun bugün koktun istediğim kadar oda açarım sana ne sen git aynanın karşasında .... oyna[hline]i am blind, not dead. gazzz a bak LoL[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: armagildo, 23 November 2003 18:58 tarihinde demiş ki: sus be dün boktun bugün koktun istediğim kadar oda açarım sana ne sen git aynanın karşasında .... oyna[hline]i am blind, not dead. kusura bakmayın lordum:) ayrıca bensandığın gibi "yeni" deilim buralarda eski acc şifremi unuttuğum için yeni accle girmek zorunda kaldım hepsini geç yeni bile olsam bu benimle kaba saba konuşabileceğin anlamına gelmez ben sana sadece daha önceden bu konuyla ilgili odanın açıldığını söyledim sen bana böyle bir karşılık verdin senle hiçbir şekilde ne bu odada ne de başka bir yerde tartışmayacağım senin tipindeki insanlarla tartışılmayacağını düşünüyorum eğer illaki karşılık vermek istiosan özel msg at ama cevap wermeye tenezzül bile etmicem bilmiş ol [hline]icq:172758290 [Bu mesaj Heffer tarafından 24 November 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Heffer tarafından 24 November 2003 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: armagildo, 23 November 2003 18:58 tarihinde demiş ki: sus be dün boktun bugün koktun istediğim kadar oda açarım sana ne sen git aynanın karşasında .... oyna[hline]i am blind, not dead. aha ya tipe bak sen önce imzanı düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 oyun süfer deli gibi oynuorum[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lvl2 jedi guardian/lvl8 scout oyunun level sınırını bilen var mı? belli bi yerden sonra istediğiniz gezegene gidebiliosunuz o olay iyi olmuş daha hepsine gidemedim ama hepsi detaylı ve özenle yaratılmış hiç bir detayı atlamamışlar belkide tek kötü yanı force point yok :([hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lvl8 scout/lvl3 jedi eft onu ben de beendim şu her tarafı deniz olan gezegene gittim ilk dhaa bişi yapmadım ama göründüğü kadarıyla beklediğim gibi pek aksyon olmucak o gezegende hep dialoglarla çözülcek.zaten neutral oldugu için olay eğlenceli bile olabilir hem republic hem sith war. ben saber staff ı aldım kendime o tariste ölü adamdan buldugunuz.üstüne de cave den aldıgım 2 özellikli taşı taktım bi de mawi renkli taş taktım süfe oldu.jedi sentinal seçtim bu arada force çok kullanışlı oluo çünkü arada balanced daha iyi. clouded ım şu an hiç bi şekilde zorlamıorum light ve ya dark olucam die biliçli olrka içimden geleni yapıorum darka dogruyum ama daha clouded görünüo.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Çıkarmış gibi yaptı. Fake attı.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 crack koy direct x yükle restart at aç[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bende aynı gezegendeyim şu an bi de sesler olsa daha ii olacak:( o ses olayı bana da oldu kapatacaz başka yolu yok ses kartı daha iyi olan bi ark EAX desteğini açınca ondaki sorun düzeldi ama bende oluo bazı yerlerde olmuo ama...:(:( ben light gidiom tamamen adam ışıktan görünmüo:) bi kere light bi kere dark bi kere de natural bitirecem farklarını görmek için:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 su oyunun turkce tam cozumu cikar mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Embrace the power of the dark side scoundrel 8/guardian 2 force jump'ın hastası oldum[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 force jump'ı benim karakter otomatik olarak aldı bi ara yapıodu da ama nasıl yapıldığını anlayamadım ilk başta yapıodu ama bıraktı şimdi:) crack olayını ben de denedim yenisini çektim DirectX yüklüydü zaten ama para etmedi sesi kapattım mecburen:([hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 belli bi uzaklıkta tam karşında duran düşmanın üstüne atlıyo otomatik olarak ama force jump armor restricted zırh giymeye başladıysan yapmaz. rancor'un yanından hide ederek geçtim ben. ordaki odaya girip içerdekileri hallettikten sonra tipe bomba salladım bisürü. ama galiba rancorlu yere girmeden önce bulduğumuz kokulu kolla da ilgili bişeyler vardı. çözemedim onu. neyse :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya ben tariste yim bi duel ring teki herifleri yere serdim star bilmemne diye bi herifle ilegal bi death mach falan filan diyo da taris'i nasıl geçicem hiç bi fikrim yok upper city de aptal aptal geziniorum.takıldım yani.birdeee bende upper city deki apartmants'e falan girince oyun sapıtio böle sağ yapiosu adam kafayı yiyo uçuyooooooo falan böle durduramiosun kafayı yicem birsi yardım etsin imdaaaaaaaaaaak[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ranchor kocaman bişi ben bomba atıp odaya kaçtım 6 bombada faln ölüo[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 adama elimdeki tüm bombaları oldugum yerden attım ama ilginç bi şekilde bana bomba etki etmiodu sonra adam stun oldu gidip wurdum adama arada medipack kullanmıorum cnm her azaldıında[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 apartmant da party olucak catina daki bi karı davet edicekti seni sith askeri olan bi karı sen aptyye gitcen bunnar içip sıçıcak sızcak armor çalcan ordan sith armor onu giyip asansörtden aşağı incen[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abi bunnart mı çözemiosunuz ya =) bana logaritma sorusu geldi bi yerde oturup onu düşündüm elimde kagıt kalem 5 dk[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar