Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am the way, prepare for salvation


Draven

Öne çıkan mesajlar

e yani, arastirmaci gazateci ruhunuza nooldu? postun altina koyduk link okuyun anonsu diye.

PC cikiyor. Oyunun single i olucak, ama agirlikli olarak multi olucak. human vs machines. battlefield 1942 yapisinda galiba ama daha gelismis. classlar olucak human olursak, silahlar olucak. machine olursak degisik robotlar olabilicez, yada Hunter killer bile olabilecez :))

bu oyunun tarihin oyunu olma potansiyeli var. hadi bakalim[hline]Can't rain all the time.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vohaaa yani nasıl da farketmemişim linki breeeh, paslanmış gözlerim..

ahhh be ahhh macarlar terminator oyunu yapıyor iki adım ötede.. bizim 65 milyonluk türkiye'den tık yok elin macarı trrrritotiataroito sesi çıkarıyor..

öyle tavşan gibi zıplayıp minigun mermilerinden kaçarken laser sniper'la sensor shot çekerek kazanılacak bir oyun yapmasınlar da..

heeeeeeeeeeyyt be ben terminator olacammmmm hiyaaaaaaa

*okumaya devam eder*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"There is a time when the operation of the machine becomes so odius, makes you so sick at heart that you can't take part; you can't even passively take part, and you've got to put your bodies upon the gears and upon the wheels, upon the levers, upon all the apparatus and you've got to make it stop. And you've got to indicate to the people who run it, to the people who own it, that unless you're free, the machines will be prevented from working at all..."[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim olayimiz robot falanda, bu olay suan bizim dunyamizdada oluyor, ayni sekilde, farkli formda. kim robot kim esir hepimiz biliyoruz, ama farkinda degiliz.



*...ve Draven bir kez daha kafa karistirici mesajlarindan birini atip pelerinini ceker ve kosarken ayagi takilip yere kapaklanir...*[hline]Can't rain all the time.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...