Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarlar....

rune_xander

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben bir server kurucamda (oha deyısınızı duyuyorum :P kacinci server...) neyse ben bu serveri 4 bilgisayal kuracagim ama nasil hepsini ortak kullanacagim??? yane mesela 100 kisi varsa 4bilden bil basina 25 kisi dussun.. kasmasin yanebunu nasil yaparim yane oyunculari nasil paylastiririm???? simdiden saolun.... :D
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yapmana gerek yok ki

çok işlemci kullanan çipler war şu anda en fazla 6 lık var die biliorum tek parça olrak
bunun yanına büyük bi anakart (özel olrak war bunnar server bilg. leri için die biliom) içine de süpper ram koyarsun olur[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

o isler tamamen duygusal $$$$ oluyor :D bende para yok sadece pII.300 4 bılgısayar var onlari birlestirip dehset bir cihaz yapmak istedim..... onu nasi yaparim...yane bilgisayarlar a az oyuncu gırdıgınden sıstem daha ıyı olucak mesela bir tane pII suan evde dierlerini persemdbe gunu alicam (e bunlarda para deilmi diosan topladim belese :D ) onlari vbaglayip bir sistem yapmaliyim yane evdekityle 50-60 kisiye kadar mutish oluo ama sonra kasiyor bende onu boliiim dedim cillop olsun yane... buna bir cozum bulalim lutfen belki baskalarininda isine yarar... yine de teesekkur ediim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 25 November 2003 23:28 tarihinde demiş ki:
Dördünü sat yerine güzel bir bilgisayar al..[hline][Reborn] Kevin Blackice
-------------------------------------
Mail Adress
MSN Messenger : [email protected]

Olay bu...
:)
BlackIce cok guzel acıklamıssın kutlarım canem :-P

[hline][b]I've
Become so numb
I can't feel you there
Become so tired
So much more aware
I'm becoming this
All I want to do
Is be more like me
And be less like you
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

rune_xander,
Bende İzmirliyim Sana Server makinesi al demıoruM Elinde suan 4 tane makine warmıs onları sat git kendine ram i.İslemcisi,Anakartları Guzel Olan bi bilgisiyar al derim madem 50 60 kisilik bi server koydun kafana ozaman bunları gozunun onunden gecirmen lazım ($$$$$ :) Gibi Bayramda geldi Almısndır Bayram Harclıgı artık hhehe :-P[hline][b]I've
Become so numb
I can't feel you there
Become so tired
So much more aware
I'm becoming this
All I want to do
Is be more like me
And be less like you
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sorunun cevabı bende yok ancak sana diyeceğim şudur kasma bu kadar git p3 2.8 GHZ işlemcili bir bilgisayarda kur yeter[hline]Bu yazıda burda bitti
Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir
[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki tane p4 3.6 işlemcili ve 1gb ram li makina kullanıyorum.Kasma yada bir problem olmuyor.Arada da restart atıyorum.Sanada tavsiyem böyle bir makine kur sorunsuz çalıştırırsın.
Makinada önemli fakat birde alacağın bağlantı ve kullanacağın emulator.

Run uo kullanırsan player başından 1kb istersin daha az lag olur ama sphere da bu 5-10-15-20 aralıklarında işlemcine bağlı olarak kb isteği bulunur.
Tavsiyem bu ama 4 makinaya yayamassın.Fakat 4 sphere ile world leri düzgün ayarlarsan kullanıcı sayısını arttırırsın.Bunu yapan bir kaç shard var ortalama 2980-3000 kullanıcı sı var makinaları linux yapanlarda sphere development.

Ama en iyi tavsiye server açma :)[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi

[Bu mesaj Drachai tarafından 26 November 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

server acmak icin cok merakli degilim merak etme ama hangi server kalici???her gun bir server aciliyor digeri kapaniyor tum sorun bu yoksa ben server acmak istemiyorum mesela bewnserver acarsam player olucam sadece gm chari sorunlar icin kullanicam yani ben kalici birseyler istiyorum.. suana kadar onlarca serverda oynadim.. nebula dersen bence ezik dolu syveria derrsen mutis hayatimin serveri(ydi). sonra bi gun parali oldu daha ne sayayim ??? anliyorsundur umarim beni.anlayacagin param yok. ama bagantim var iki uc tanede bilgisayarim . bunlarla en manyak uo serverlarindan birini kurup uzun bir sure oynamak hayalim.... eger buda olmassa uo benim icin biter... lise 2 de uo yuzunden 5 kirik geldi ve yasaklandi uo bana ama ikinci doneminde tessekkurle gectim sinifi sirf uo oynamak icin anlayacagin uo artik benim icin bagimlilik en son theselia die bir server da gm oldum ownerin bi arkini mi ne jaile attim diye charlarimin hepsi banlandi var mi bole eziklik hade anlarim gm i jaile atsan ama eski tum charlarim bn yedi onlarlada arkadas oynuyordu mal owner hepsini banladi....yani anlayacaginiz sadece son bir sansim kaldi..... (olaylari anlat anlat bitiremem... cok var :D )ondan yardim lutfen belkide tek bilden acarim ama rami yukseltiiim ice....
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsor bul bir tane o sana sağlasın bir şekilde şu an sponsor olmak isteyen bir çok firma var.Yeterki onları inandır.Server açma dedediğim sadece bir espiri uyku düzenin bozulur geceleri uyayamassın gibi.Ama bir gm in oyuncu olması tamamen bir hatadır o gözle bakıyorum.

Şu an 3 aktif bir de runuo server açıyorum.Yerim kalmadı 4 işlemci yapıcam.Yerim olsaydı ben bile sponsor olurdum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drachai, 26 November 2003 22:00 tarihinde demiş ki:
Sponsor bul bir tane o sana sağlasın bir şekilde şu an sponsor olmak isteyen bir çok firma var .................................... Yerim olsaydı ben bile sponsor olurdum sana.

bana bulsana sponsor ben kac yere basvurdum hic takan olmadi o kadarda hazirladim yazilari kastim kendimi acayip ballandira dira anlattim amam cevap bile gelmedi :( bide sen nasil sponsor olabilirsinki senin sistemem mi server kuracaksin? eger oyle birsey mumkunse ama devamli olabilecekse varim ve benim dunyami ben teste acmisti giren tum arkadaslar acayip begendi cunku cok degisikti. gerek hikayesi olsun gerek stratejik yerleri olsun falan yane... SPONSOR OLABİLECEK BİRİ VARSA YARDİMCİ OLSUUUNNN !!!! :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...