DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 http://www.komikaze.net/karikani.asp?gun=20030822 hehe[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe güzelmiş ben babayı falan demesini bekledim ama daha yaratıcı çıktı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Güzel deilmiş ama çözüm olarak gösterdiği hödö dilimin tutulmasına sebebiyet verdi... Bravo valla[hline]Avatar...
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 :lol: iyiymiş baya[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Araba hoş da böle arabaya binecem die iğrenç bir adamla da olunmaz yani... yuck![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: DiaBLeSSe, 28 November 2003 00:05 tarihinde demiş ki: Araba hoş da böle arabaya binecem die iğrenç bir adamla da olunmaz yani... yuck![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... yarası olan....neyse:)[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later.
dominic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 BWM'nin bi reklamindan esinlenilmis. Orta yasli, kisa boylu, gobekli, kel, ozetle Danny Devito tipli bir adam ve yaninda guzel bir bayan bir restoran'a girerler, adamin eski bir arkadasini gorurler `nasil olur` diye sorar, adam anahtarlari sallar, BMW logosu gozukur. KaZaa'da `Banned BMW ad` diye aratirsaniz bulma sansiniz yuksek. ;) edit: bu smileyler beni oldurecek [Bu mesaj dom tarafından 28 November 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 SUPER[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 güzel de ona gelen kadının kalıbına sı....m ben :P[hline]a.k.a "bay bomba"
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 heh şahsi düşüncem şudur ki; böle süper arabaya sahip bir adam ne kadar tipsiz olursa olsun kadın götürür..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Öne çıkan mesajlar