DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 http://www.komikaze.net/karikani.asp?gun=20030822 hehe[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe güzelmiş ben babayı falan demesini bekledim ama daha yaratıcı çıktı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Güzel deilmiş ama çözüm olarak gösterdiği hödö dilimin tutulmasına sebebiyet verdi... Bravo valla[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 :lol: iyiymiş baya[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Araba hoş da böle arabaya binecem die iğrenç bir adamla da olunmaz yani... yuck![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: DiaBLeSSe, 28 November 2003 00:05 tarihinde demiş ki: Araba hoş da böle arabaya binecem die iğrenç bir adamla da olunmaz yani... yuck![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... yarası olan....neyse:)[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 BWM'nin bi reklamindan esinlenilmis. Orta yasli, kisa boylu, gobekli, kel, ozetle Danny Devito tipli bir adam ve yaninda guzel bir bayan bir restoran'a girerler, adamin eski bir arkadasini gorurler `nasil olur` diye sorar, adam anahtarlari sallar, BMW logosu gozukur. KaZaa'da `Banned BMW ad` diye aratirsaniz bulma sansiniz yuksek. ;) edit: bu smileyler beni oldurecek [Bu mesaj dom tarafından 28 November 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 SUPER[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 güzel de ona gelen kadının kalıbına sı....m ben :P[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 süperr bir araba.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 heh şahsi düşüncem şudur ki; böle süper arabaya sahip bir adam ne kadar tipsiz olursa olsun kadın götürür..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar