-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 İllegal bir is yaparak ayda 10-15 milyar para kazanıyosunuz. AMa bundan aılenızın haberı olmucak. Bankada bırıktırısenızde el koyulma rıskı var. Elınız mahkum harcıcaksınız nasıl harcardınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 EV arabada lamassınız ananız babanız cakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 fakir fukaraya bağişlardim bölece haram para elden çikardi lol hemde 3 5 kişiye faydam dokunurdu oha iilik meleğiyim ya [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 26 November 2003 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bir insan günde rahatlıkla 250 milyon harcayabilir, o yüzden bir problem yok ortada...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Nasıl harcıycan merak ettım gıyecek bısıde almassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 iyi bi otelde kalirdim :) ama o zaman anne baba cakar, o zaman soyle diyelim, sabah, ogle ve aksam yemeklerini ciragan sarayinda yerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 gunu birlik ucakla gezip dururdum :) 18 isem kendime bi ucak alir benzini doke saka doldurur gezerdim iste[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bi guzel yerim o parayi fazlasinida yerim ne var bunda beah[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 simdi illegal bir is yapip ayda 15 milyar para kazaniyorsam, o isi birakirdim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: -tamer-, 26 November 2003 07:15 tarihinde demiş ki: Nasıl harcıycan merak ettım gıyecek bısıde almassın 1) sabah kahvaltısı swiss otel'e falan giderim yerim, gitmişken sauna, havuz vs girerim 2) öğle yemeği boğaz'da balık yerim, bir arkadaşımla en pahalı tenis klübünde tenis oynarım öğleden sonra 3) gece harbici sağlam bi restaurantta yemek yerim, sonra da bir bara giderim her gün vip salonlarda sinemaya giderim vs. bu dediklerimle günde günde rahat 250 milyon harcarsın hatta fazlasını harcarsın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 26 November 2003 07:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Olum simdi anlamadigim sey Onu yapalim bunu yapalim diyoruz aman olmaz diyosun. Kendine adam gibi birsey alamiyacaksan neden o parayi kazaniyorsun. Bence harcama kardesim biryere sakla.(artik sana kalmis) bir kac seferden sonra baktin ilerde bir ev ve arabalik para cikmis vaziyette.Birakirsin isini sonra yavas yavas yersin parayi,. Yok ben ac gozluyum 15 milyar alicam harciyamasamda,ve her ay kesinlikle o 15 milyari son kurusuna kadar harciyacam diyosan Zaten ana problem orda.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Günde 250 milyon harcamakta ne zorluk var ki hehe..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yastık altında biriktir parayı hafta sonları arkadaşta kalıcam diyip yurt dısına git bi hafta yunanistana, sonra italya, sonra fransa kaptır veya 3-4 arkadaş la anlaş hepsine dagıt parayı ve onlar kendi hesaplarına yatırsınlar , paranın %40 ı onlarda kalsın %60 ini sen al ne bilim mesela 1 sene sonra lüks yerlere takılmak falan kolay da bunuda illaki çevren cok rahat sezer hele hele aile ohoo, en iyisi yurt dısında bir bankaya yatır ;) ha bide bankaya yatırmaklka falan cok rahat anlasılıp el konulabilicekse okadar keko bir illegal iş yapıyosan zaten neden yapıyosunki parana el koyucaklarsa hapsede girersin[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 uyusturucu mu satiyosun[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 harbi ha kaptirdik herife cozum uretiyoruz da Ne yapiyosun bir ogrenelim bakalim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 briktiririm ya harcamam ben paryı yatagın altındaki parkeye bi göz yaparım parayı altına cevirir oraya koyarım lol[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 o parayı da farklı farklı yerlerde altına cevirmek lazım:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Yurt disinda yasadigimi dusunursek istegimi yapardim kimseninde ruhu duymazdi:) Turkiyedede olsam o parayi rahat harcardim ayrica daha fazla paraya ihtiyacim olurdu[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: bLaQ, 26 November 2003 09:37 tarihinde demiş ki: Günde 250 milyon harcamakta ne zorluk var ki hehe..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Tabi canım nolcak arkadaş her gün yapıyo galba.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 dolar alırım.Bir isviçre bankasında her ay kazandığımın yarısını tutardım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yurtdışında bol miktarda vilal falan alırdım[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Zor olan parayı kazanmak, harcamakta ne var ki birader? Harcayabilecek olmam için illaki harcamam mı lazım? Git bi tiki bara felan bi arkadaşınla, ona da ısmarla o para yetmez bile hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: unity100, 26 November 2003 07:51 tarihinde demiş ki: simdi illegal bir is yapip ayda 15 milyar para kazaniyorsam, o isi birakirdim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com zuahaha kopardın ya :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: theKingpin, 26 November 2003 13:26 tarihinde demiş ki: said: unity100, 26 November 2003 07:51 tarihinde demiş ki: simdi illegal bir is yapip ayda 15 milyar para kazaniyorsam, o isi birakirdim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com zuahaha kopardın ya :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. aynen dağıldım yani[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sarhos oluncaya kadar gıtsın votkalar gelsın bıralar[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar