HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bitti be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 nasıl bitti dizi, fazla izlemedim, hatta hiç izlemedim diyeyim, ama biliyorum olayları anlatsa biri?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ewet sonu guzel oldu ama butun bolumler boyunca aklıma gelmeyen tek kişi nina ydı ve o casus cıktı...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 DVD sinde 2 ayrı son var diye duymuştum biyerden. Biri ii son diğeri kötü. Bu iyi olan mıydı yoksa kötüsümüydü :p[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 nina hangisi ?[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 abi hemen arastirdim sonuc: Three different endings were shot, two of them decoys, in an attempt to discourage leaks. Alternate ending #1: Yelena shoots Teri, but Teri survives. Alternate ending #2: Yelena doesn't shoot Teri. Alternate ending #1 appears on the DVD releases. bu kotu olaniymis anlasilan hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 nina galiba şu bildiğimiz ofisteki kısa saçlı kadın, sürekli Jack e tip tip bakıyodou zaten, ben ilk bölüden itibaren ondan şüphelenmiştim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Nina myers su hatun ajan Asıl ismi Yelena olan jack in tek guvendigi ajan walla ne yalan soyliyim hic suphelenmedim akıllı uslu bi abla gibi duruyodu :) ama gercek ismine bittim... [hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 23 Şubat 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 abi kusra bakmayın ama, o kız ilk bölümden itibaren jack e hep yiicekmiş gibi bakıyodu, telefonla konuşmalarına dikkatle bakıyo falan[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 iide arada kacirdigin bisey var kadin jack e asik aralarinda bi iliski gecmis karısıyla ayrılma nedenleri o kadın yani ben o yuzden okadar inceliyor gibime geliyordu sanirim feci saf bi insanım :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla castin yarisi gitti fiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ya bide Nina nın kimin adına ajanlık yaptıgını anlayan varmı? cunku en sonda benim drazenler icin calistigimi saniyorsun ama ben onlar icin calismiyorum gibi birseyler soyledi....[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oda ikinci gunun hikayesi olur artik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 iyide jack zaten ondan şüpheleniodu ilk bölümlerde sonradan aaa sen diilmişin diyordu ben yinede inanmamışsım alçak kadın.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mason kral adam cikti ona sasirdim ben... bi ibnelik bekliodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eheh ewet benden ondan bi haltlar bekliyodum cunku drazen kacirilmadan once bilgisayar kayıtlarına felan girdigini soylemisti almedia sonunda yapicak bisiler dedim ama yelena yaptı yapcagını :P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mason evil zaten, ama para için satmaz kendini, kariyer düşkünü ancak zimetine para geçirir(ki geçirdi 200bin $ bakınız bölüm 1(2 de olabilir)). Walla nina 2. günün cast kadrosunda gözüküyor, ilgilenenlere duyrulur. Palmer president:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Gerçekten iyi diziymiş. Hatta güzel kelimesi az kalır. 24 bölüm boyunca şaçmalamadan heyecan düzeyini hiç azaltmayan aksine son bölüme de saklayan çok kaliteli bir diziydi. Mason' ın hesabına geçen paralar, Yelena' nın çalıştığı uluslararası düzeyde kararlar veren örgütün kim olduğu, Teri' nin akibeti ve Palmer' in karısıyla ayrılma açıklamasının onu ilk zenci başkan yapıp yapmayacağı gibi soruları arkasında bırakarak da kafayı kurcalayan unutulmayacak bir dizi. Bir 24 daha çekilir mi bilmiyorum ama eğer çekilmezse bu dizi benim ilah dizimdir, çekilirse de izlerim ama bu heyecanı tekrar yakalar mı; sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bu arada nedendir bilmiyorum ama ben hep David Palmer' in karısından şüphelendim. O karının bakışları hiç tekin değil. Bence o bakışlar first lady hırsı için her şeyi yapabilecek bir kadından fazlası gibi geliyor bana. Hep bir şeyler bekledim ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: ghaldszar, 24 Şubat 2003 03:52 tarihinde demiş ki: Bir 24 daha çekilir mi bilmiyorum cekilir hatta ilk 14 saati coktan yayinlanmis olur :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Amerika fox tv de yayınlanıyor. 2.sezon mu peki yayınlanan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Palmer en kral adam ya kızdı bayaa son bölümde :) Abi ben beklemiyodum ninadan puştluk çıkcaanı ama anlamıştım öldürceeni... Nina almanmı rusmu sırp mı nedir o karı anlamadım eheheh AMa ben en başından diyorum Jamey intaar etmedi diye[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Açıkçası Nina'yı ben de eklemyordum ve diziye olan saygım bir kat daha arttı neden beklemiyordum?Çünkü daha önceden sevgili olmış olmaları her konuda ona yardım etmesi(yada yardım ediyor gözükmesi) falan kafamda hiç şüphe yaratmadı geldiğinden beri Mason'dan şüpheleniyordum açıkçası dizi bitti ama ben hala şüpheleniyorum bir kıllık var o herifte vs. vs. vs. bla bla sonuç olarak bu sezonun bana göre en güzel dizisi bitti,arkasında 1-2 sezonluk bir hikaye bırakarak bitti-açıkçası çekilmesni istemem çünkü şu anda herkesin kendi hayalgücüne kaldı neler olduğu-olacağı hadi devam hikayesi falan yazalım:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bence her bölüm ayrı süperdi ama heyecanın doruğa ulaştıüğı bölümler: drazen ın kaçırmak için hapishaneye baskın yapılan bölüm ve ertesiydi, o karanlık yeraltı hapishanesinin karanlık tünellerinde elinde fenerlerle koşturan jack bauer ve diğerleri, süperdi herşey. Nina dan başta şüphelenmiştim, ama jack ona çelik yelek giydirip vurunca! şüphem geçmişti. Ha palmer ın karısı o kasedi yok ettim dediği bölümde çok uyuzdu yani acayip uyuzdu zatende, palmer ın ona cevabı tokat!!! gibiydi. süperdi yani o kaset sahteydi deyişi filan. En sonda da korumaların onu içeri bırakmaması da süperdi. Steve bensiz oraya gidemezsin diyen uyuzu kapıya koydu. 2. sezon bayağı bi çekilmiş, bende duydum. Konuyu tam bilmiyorum ama büyük ihtimal nina'nın çalıştığı teşkilatla ilgili olur, ki gene işler çorap söküğü olacaktır bir yerden sonra ama olay o çorabı söktürmekte :) bence senaristler 2. sezonun sonunu 3 e bağlamış bile olabilirler, çok büyük reklam geliri ve rayting i olan bir diziyi hayatta bırakmazlar. Tabi aynı zevki 2. sezonda alabilir miyiz? yani bu sezon bir ilkti çok güzel bir tad bıraktı damağımızda o da ayrı bir ikilem. ferit şahenk e böyle güzelbir kanal yarattırdığı için bir teşekkür metni yollamak lazım. maslak ta ki cnbc e binasına da tatlı yollamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar