Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11:59.58... 11:59.59... 12:00.00...

HellHound

Öne çıkan mesajlar

abi hemen arastirdim sonuc:

Three different endings were shot, two of them decoys, in an attempt to discourage leaks. Alternate ending #1: Yelena shoots Teri, but Teri survives. Alternate ending #2: Yelena doesn't shoot Teri. Alternate ending #1 appears on the DVD releases.

bu kotu olaniymis anlasilan hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Mason evil zaten, ama para için satmaz kendini, kariyer düşkünü ancak zimetine para geçirir(ki geçirdi 200bin $ bakınız bölüm 1(2 de olabilir)).
Walla nina 2. günün cast kadrosunda gözüküyor, ilgilenenlere duyrulur.
Palmer president:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten iyi diziymiş. Hatta güzel kelimesi az kalır. 24 bölüm boyunca şaçmalamadan heyecan düzeyini hiç azaltmayan aksine son bölüme de saklayan çok kaliteli bir diziydi.
Mason' ın hesabına geçen paralar, Yelena' nın çalıştığı uluslararası düzeyde kararlar veren örgütün kim olduğu, Teri' nin akibeti ve Palmer' in karısıyla ayrılma açıklamasının onu ilk zenci başkan yapıp yapmayacağı gibi soruları arkasında bırakarak da kafayı kurcalayan unutulmayacak bir dizi. Bir 24 daha çekilir mi bilmiyorum ama eğer çekilmezse bu dizi benim ilah dizimdir, çekilirse de izlerim ama bu heyecanı tekrar yakalar mı; sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 24 Şubat 2003 03:52 tarihinde demiş ki:
Bir 24 daha çekilir mi bilmiyorum

cekilir hatta ilk 14 saati coktan yayinlanmis olur :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Açıkçası Nina'yı ben de eklemyordum ve diziye olan saygım bir kat daha arttı
neden beklemiyordum?Çünkü daha önceden sevgili olmış olmaları
her konuda ona yardım etmesi(yada yardım ediyor gözükmesi) falan kafamda hiç şüphe yaratmadı
geldiğinden beri Mason'dan şüpheleniyordum açıkçası dizi bitti ama ben hala şüpheleniyorum bir kıllık var o herifte

vs. vs. vs. bla bla

sonuç olarak bu sezonun bana göre en güzel dizisi bitti,arkasında 1-2 sezonluk bir hikaye bırakarak bitti-açıkçası çekilmesni istemem çünkü şu anda herkesin kendi hayalgücüne kaldı neler olduğu-olacağı
hadi devam hikayesi falan yazalım:)[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

bence her bölüm ayrı süperdi ama heyecanın doruğa ulaştıüğı bölümler:
drazen ın kaçırmak için hapishaneye baskın yapılan bölüm ve ertesiydi,
o karanlık yeraltı hapishanesinin karanlık tünellerinde elinde fenerlerle koşturan jack bauer ve diğerleri, süperdi herşey.
Nina dan başta şüphelenmiştim, ama jack ona çelik yelek giydirip vurunca! şüphem geçmişti.
Ha palmer ın karısı o kasedi yok ettim dediği bölümde çok uyuzdu yani acayip uyuzdu zatende, palmer ın ona cevabı tokat!!! gibiydi. süperdi yani o kaset sahteydi deyişi filan.
En sonda da korumaların onu içeri bırakmaması da süperdi.
Steve bensiz oraya gidemezsin diyen uyuzu kapıya koydu.
2. sezon bayağı bi çekilmiş, bende duydum. Konuyu tam bilmiyorum ama büyük ihtimal nina'nın çalıştığı teşkilatla ilgili olur, ki gene işler çorap söküğü olacaktır bir yerden sonra ama olay o çorabı söktürmekte :)

bence senaristler 2. sezonun sonunu 3 e bağlamış bile olabilirler, çok büyük reklam geliri ve rayting i olan bir diziyi hayatta bırakmazlar.

Tabi aynı zevki 2. sezonda alabilir miyiz? yani bu sezon bir ilkti çok güzel bir tad bıraktı damağımızda o da ayrı bir ikilem.

ferit şahenk e böyle güzelbir kanal yarattırdığı için bir teşekkür metni yollamak lazım.
maslak ta ki cnbc e binasına da tatlı yollamak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...