Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 [b]Ben Fransua... Death Uo Gm'iyim Herkesi Serverımıza Bekliyoruz... Hersey Gusel... Kalite,Hosgoru... Hersey burda... Gelin Gorun Eylenin... Herkese İyi Oyunlar Dilerim Simdiden...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yuh bea dünya server rekoru Türkiyede :) Guines Rekorlar kitabına girecez bu gidişle :P Yinede size Başarılar Dilerim.[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||Teröre Karşı Birer Bayrak Asalım[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Death Uo Server site Yukarıdaki Linke Tıklayarak Gerekli Bilgiyi TEmin edebilirsiniz...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ARkadaslar Serverı Beyenip Beyenmemeniz size kalmıs biz size sunuyoruz sizin beyenmeyeciginizi sanmıyorum ama siz bilirsiniz ßiz reklamımızı yapıyoruz... Gerisi Size Kalmı$...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ben beğenmedim demedimki . sadece bir sürü server açılıo dedim . umarım güzel bişi olur .[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||Teröre Karşı Birer Bayrak Asalım[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 walla onun ıcın paticikta Ghost1989 u bulucaksın[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bu arada birsey eklemek istiyorum.Siteyi begenmeyebilirsiniz bende begenmedim :) ama server gercekten cok guzel ve sitemiz de yapiliyor.Gecici olarak yapilmis.Sordum da :)[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 arkadaşlar bi topic neyinize yetmio annamıorum ki boşuna forum kirliliği yapmayın[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Saat: 00:21 serverınıza girilmiyor koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghost1989 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ben ZeuS Girin Bi Serverimizi Görün Sonra Fransua ya Hak Vericeksiniz... Staff Alimlarimiz Su An İcin Sona Ermistir. Sitemiz İste İp Dagitmak Yerine Web Adresi Veririz Diye 10dk da yaptıgımız bi calısmadır. Serverda Irk Sistemi Vardır. Secilen Irkın Skilleri En Az 65,0 Den Baslamaktadır. Bize Katılırsanız Cok Memlun Oluruz Bilginize ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bir staff forumu falan yapin da staff arasi iletisiminiz olsun, suan yok gibi gorunuyor, gm ve admin birbirinden habersiz iki farkli topic actigina gore..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 zgrw ben sana begenmedın dedınde de demıyorum zaten sana bısı demedım bırı demıskı merak etme kımse gelmıycek demıs ben onlara soyluyotum laflarımı... Sen gel ama butun bu kısılerın arasında en cok senı beklıyorum o servera...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bende baggio ya katılıyorum dogru her kes[staff tan] ayrı bi forum acıyo aynı seyler filan soyleniyo neyse site haric server ii olmuş tebrikler..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bilader giris serbest demıssın ama girilmiyo nasıl bi serbestlik anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 siteniz biz superiz diye bagiriyo zaten..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Fransua, 25 November 2003 12:57 tarihinde demiş ki: zgrw ben sana begenmedın dedınde de demıyorum zaten sana bısı demedım bırı demıskı merak etme kımse gelmıycek demıs ben onlara soyluyotum laflarımı... Sen gel ama butun bu kısılerın arasında en cok senı beklıyorum o servera...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader madem beni bekliyorsunuz bende gelirim öyleyse hem değişiklik olur skill kasarım biraz :)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Ben giremiyorum uknown account name diyor . free olduğundan eminmisiniz ? .[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Server Çok Hoş Olmuş Yanlız Brit Mezar Biraz Fazla Kazık Olmuş . 5-6 Headless yanyana duruyodu direk tırstım kaçtım :)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Umarım başarılı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar