Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tansaş Reklamı

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

bence gayet guzel ve basarili. esprileriyle konusturtan, eglenceli karakterleriyle akilda kalan ve tansas hakkinda vermek istedigi imaji kisa ve oz olarak veren bir reklam.

islenen konunun gercekten yasaniyor olmasi da bir arti olmus tabii, ornegin kasa fiyati-etiket fiyati konusunda `beyfendi arkadaslar yanlislik yapmislar, odeyin iste` lafini kesin duymussunuzdur eger rastladiysaniz `yanlis etiketli` bir urune.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam Katalogdan köfte marul falan mı beğencek? Beyaz eşya reklamı değil ki bu..
Genelde besin üzerine kurulu bi reklam serisi ve gayet başarılı. Konuya girmeden önce "bak giriyorum haberin olsun" demesine hiç gerek yok.. Sanırım herkes Bi marketten mal aldığını ve bu malın problem çıkarması üzerine geri iade etmek istediğini ancak müşteriye değer vermeyen market elemanlarının bu isteği reddedip zeytinyağı misali üste çıktığını fakat tansaşda böle şeyler olmayacağını anlattığını anlamıştır.
Benim anlamadığım neden tansaş da tüketici haklarının inanılmaz olduğu. Sanki daha önce müşteriyi dövüyolardı da şimdi bu kampyayla biraz hak tanımışlar da adam da "Tansaş da bile tüketici hakları var artık inanamıyorum" diyo gibi.[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hadi bea :)
Hmm birde eline neydi o alet tırnakları şettiriyordu onu almışya tam tipik kasiyer havası olmuş...
Bozuk ürün reklamıda süper :)
Zamanında yeseydiniz :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...