dark-dr Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bence gayet guzel ve basarili. esprileriyle konusturtan, eglenceli karakterleriyle akilda kalan ve tansas hakkinda vermek istedigi imaji kisa ve oz olarak veren bir reklam. islenen konunun gercekten yasaniyor olmasi da bir arti olmus tabii, ornegin kasa fiyati-etiket fiyati konusunda `beyfendi arkadaslar yanlislik yapmislar, odeyin iste` lafini kesin duymussunuzdur eger rastladiysaniz `yanlis etiketli` bir urune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Herhalde o kasiyer çıksaydı önüme müdüre giderdim olmadı bırakırdım eşyaları :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Abi adam Katalogdan köfte marul falan mı beğencek? Beyaz eşya reklamı değil ki bu.. Genelde besin üzerine kurulu bi reklam serisi ve gayet başarılı. Konuya girmeden önce "bak giriyorum haberin olsun" demesine hiç gerek yok.. Sanırım herkes Bi marketten mal aldığını ve bu malın problem çıkarması üzerine geri iade etmek istediğini ancak müşteriye değer vermeyen market elemanlarının bu isteği reddedip zeytinyağı misali üste çıktığını fakat tansaşda böle şeyler olmayacağını anlattığını anlamıştır. Benim anlamadığım neden tansaş da tüketici haklarının inanılmaz olduğu. Sanki daha önce müşteriyi dövüyolardı da şimdi bu kampyayla biraz hak tanımışlar da adam da "Tansaş da bile tüketici hakları var artık inanamıyorum" diyo gibi.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ehehe :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Emaleth, 04 Mart 2003 10:20 tarihinde demiş ki: ehe hastasıyım bütün kampanyanın :) özellikle "ne fark eder ki beeeyfendi ödeyiiin" diyen kadının :) O kadın aslında emaleth'tir. Sağlam istihbarat aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Hadi bea :) Hmm birde eline neydi o alet tırnakları şettiriyordu onu almışya tam tipik kasiyer havası olmuş... Bozuk ürün reklamıda süper :) Zamanında yeseydiniz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 *!incoming takunya*[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 konu dışına taşınır inşallah...[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ne alaka konu dışına taşınması ile ilgili olarak?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ehehe :) reklama çıkan konuşuyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar