Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleri Taniyalim : Gambit


gambitds

Öne çıkan mesajlar

Remy LeBeau/Gambit

Güçleri: Fiziksel temasta bulunduğu bir objeyi kinetik enerji ile şarj ederek patlayıcı hale getirebilir. Patlamanın gücü onun objeyi ne kadar şarj ettiğiyle eşit orantılıdır. Ayrıca normal bir insandan daha çeviktir.

Biyografi: Doğduğu andan beri yetim olan Remy çocukluk yıllarını New Orleans'ın arka sokaklarında geçirdi. Kendi kendine hırsızlık yapmayı öğrenerek hayatta kalmayı başardı. Remy günün birinde bilmeden New Orleans Hırsızlar Loncası'nın efsanevi lideri olan Jean-Luc Beau'yu soymaya kalktı. Çocuğun cesaretinden hoşlanan Jean-Luc, Remy'i evlat edinerek kendi korumasına aldı. Yıllar geçtikçe Remy hırsızlıkta gitgide ustalaştı ve lonca içinde yükseldi. Loncalarının en büyük rakibi New Orleans Suikastçiler Loncası idi. İki lonca arasında barışın sağlanması için Remy karşı loncanın liderinin torunu olan Bella Donna Boudreaux ile evlendirildi. Fakat Bella Donna'nın erkek kardeşi Julian buna karşı çıktı ve Remy'e düello yapmak için meydan okudu. Rakibini yaralayan Remy iki lonca arasında bir savaş çıkmasını önlemek için New Orleans'dan ayrılmak zorunda kaldı.

Gambit dünyayı dolaşmaya ve mutant gücünü geliştirmeye başladı. Bu süre boyunca Mr. Sinister adlı uzman bir genetik araştırmacısı için çalıştı. Gambit, Mr. Sinister'ın gerçek amacından habersiz onun süper güçlü suikastçilerden oluşan Marauders adlı bir ekip oluşturmasına yardım etti. Mr. Sinister'ın amacı New York'ta yeraltında yaşayan mutant topluluğu Morloklar'ı yoketmekti. Bunun farkında olmayan Gambit, Marauders'ın Morloklar'ın yaşadığı tünellere ulaşmasına bile yardımcı oldu. X-Men bazı Morloklar'a yardım edebildi, bazı Morloklar ise kaçmayı başardı, ama büyük bir bölümü katledildi.

Sinister ile bağlarını koparan Gambit, X-Men'e katıldı. Teknik olarak evli olmasına rağmen takım arkadaşlarından birisine aşık olmasına engel olamadı. Ne var ki bu kişi asla dokunamayacağı Rogue'dan başkası değildi. Fakat birbirlerine karşı olan hisleri o kadar yoğundu ki bu engele rağmen ilişkileri sürdü. Rogue, Gambit'e dokunduğunda onun sırrını keşfedip Mutant Katliamı olarak anılan olaydaki rolünü öğrenince onu Antartika'da ölüme terketti. Fakat Gambit'i ölüme terkeden aslında Rogue değildi. Rogue, Gambit'e dokununca onun anılarını da aldığından aynı zamanda Gambit'in kendisine karşı olan suçluluk duygusunu da almıştı. Yani Gambit'i ölüme terkeden asıl şey kendisine karşı duyduğu öfke ve pişmanlıktı. Fakat Gambit burada ölümden kurtulmayı başararak tekrar takım arkadaşlarının arasına geri döndü ve onlarla arasını düzeltti.

Gambit en fazla hayranı olan X-Men karakterlerinden biridir. Wolverine kadar olmasa da onun için bir anti-kahraman denilebilir. Karizmatik kişiliği, yakışıklılığı, atletik fiziği ve Fransız aksanıyla kadınları etkisi altına almakta zorlanmaz. Her ne kadar Rogue'a aşık olsa da güzel kadınlarla flört etme fırsatını hiçbir zaman kaçırmaz. Kinetik enerjisini adına yakışır bir şekilde poker kartlarını şarj edip onları patlayıcılara dönüştürerek kullanır.

p.s. KARAMURAT abi kusura bakam ozenti gibi oldum ama bunu baskasinin tanitmasina icim elvermezdi.........:-)[hline]You will be fine, Chére. You got people watchin' over you."



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özentilikle ne alakası var be abi aksine bende benden başka yokmu abi tanıtacak adam diye bekliyordum ve işin aslı bilerek gambiti bıraktım seni bildiğimden.Ama devamıda gelsin bide resmini koysanda herkez görse gambit abimizi benim koyduklarımı beğenmiyorlar ilk çizimler olduğu için .Bu arada gambiti x-men biografilerinden çıkarmışlar nedenini anlamadım ama bilen varsa söylesin?Hatta biosunu bulamadım marvelda neden anlamadım ama resim lazim buraya himmm biri koysun bari.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gambitds kutlarım çok iyi yazmışsın..

ama birşey eksik..
cisimlerin potansiyel enerjisini çıkartarak kinetik enerjisini arttırıyor, ve böylece patlatabiliyor..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Name: Remy Lebeau
Age: Unknown (Presumed Early 20s)
Powers: Ability to kinetically charge any item
Affiliation: Acolytes
First Episode: Day of Reckoning
Must See Episodes: Day of Reckoning I and II, Stuff of Villians, Impact, Cajun Spice
Originally from: New Orleans, LA
Known Family: Jean-Luc LeBeau (Adopted Father)
Romantic Interests: Rogue
Voiced by: Alessandro Juliani
Quote: "Its like having fifty-two little explosives tucked away in one pocket."
Being able to kinetically charge any item and have it explode on release, Gambit is not someone to be taken lightly. He also has moderate acrobatic and fighting skills to back up his mutant ability, as well as a slew of thief skills and equipment hidden in his trench coat. His coat is always stacked with cards to charge, but he saves his Queen of Hearts for last, and uses the Ace of Spades to finish off his foes.

Formerly one of the leaders of Magneto's Acolytes. Remy was a go between for Magneto and the Brotherhood. During his initial appearance there seemed to be some attraction between Gambit and Rogue, especially on Rogue's part. Later, Remy and Rogue realized they had a great deal in common (including adopted parents who prefer to nurture their powers rather than them), and are now friends if nothing else, though there seems to be more to it than that.

Gambit was, like Rogue, adopted for his powers by a less than loving parent. However, he ultimately did the right thing to save his father, who was head of the Thieves Guild, though he used Rogue to help. Thankfully, she understood and bears no resentment. As a former member of the Thieves Guild, he is a known enemy of Rippers like Julien.

Since the apparent destruction of Magneto, and after saving his father, Gambit presumably has remained in Louisiana.

[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar onecelıkle tesekkurler ovgulerınız ıcın ama ben bunları www.geocities.com/turkmarvel sıtesinden aldım bence herkesın gırıp bakması gereken bı sıte butun karakterlerle ılgılı bılgı var orda KARAMURAT bence sende bundan sonra topıclerı ordan aldıklarınla acabılırsın bolece daha kolay olur okuması resmın foruma nasıl koyuldugunu bılmedıgım ıcın resmını koymadım ama en kısa zamanda koyarım bu arada gambıtın guzel sozlerını bılen varsa lutfen asagıya yazsın sımdıden tesekkurler[hline]You will be fine, Chére. You got people watchin' over you."



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Real name: Remy LeBeau
Former aliases: None known
Occupation: (current) Adventurer, (former) Professional Thief
Place of birth: New Orleans, Louisiana
Marital status: Separated from his wife
Group affiliation: (current) X-Men, (former) Thieves Guild (New Orleans)
Height: 6'1
Weight: 175 lbs.
Eyes: Red
Hair: Brown
History: A homeless boy wandering the streets, Gambit was adopted by Jean-Luc LeBeau, head of the council of the Thieves Guild, a criminal organization based in New Orleans. As part of a peace pact between the Thieves Guild and their rivals, the Assassins Guild, a marriage was arranged between Gambit and Bella Donna Boudreaux, the granddaughter of the head of the Assassins. However, Bella Donna's brother Julien objected to the marriage and challenged Gambit to a duel. Severely wounding Julien, Gambit was forced to flee New Orleans to prevent war between the two guilds.
Gambit wandered the world as he plied his skills as a master thief, aided by his mutant power to charge objects with explosive energy. He employed playing cards he charged with kinetic energy as his trademark weapon. At one point Gambit agreed to assemble the team of assassins called the Marauders for Mister Sinister. Gambit did not realize that Sinister would employ the Marauders to massacre the underground mutant community called the Morlocks.

Eventually, Gambit encountered the X-Man Storm, who had been transformed into an amnesiac child and who had turned to theft. He helped her escape her enemy, the Shadow King, and they became partners. Later, when Professor Charles Xavier returned from a long period of traveling in outer space, Storm, having regained her memory and true age, sponsored Gambit's admission into the X-Men. Gambit has remained on the team ever since and fell in love with his fellow X-Man Rogue. Recently, however, Gambit and Rogue have grown apart. As for Bella Donna, she has become Gambit's enemy. Recently, the X-Men learned of Gambit's role in the massacre of the Morlocks. Guilt-ridden, Gambit has left the team, at least temporarily.

In the alternate future in which the X-Man Bishop was born, Gambit has become an aged figure who witnessed the betrayal of the X-Men by one of their own members. Bishop suspected Gambit was the traitor until he learned how Xavier's mind spawned the malevolent entity Onslaught.

Mutant features/abilities: Gambit has the mutant ability to tap into the potential energy contained within an object and transform it into kinetic energy. When Gambit thus charges an object with kinetic energy and throws it at a target, the object releases this energy explosively on impact.
Special skills and abilities: Bilingual in English and French, ability to throw small objects, including knives, throwing spikes, and playing cards, with extraordinary accuracy.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...