Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Evet phpye başlama kararı aldım bir kitap aldım yanında cd de hediye ettiler şimdi başlıyıcam ama bir sorunum var apache evet apacheyi yukledim bir versiyonunu localhost yaparak deniyicem ama apachede ileri gidince bana işte webdi şuydu bu adresi soruyor onları ne doldurmam lzm? :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 orc 95936290 a geliver biz anlasiriz :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 birinci kutuya localhost ikinci kutuya localhost ucuncu kutuya localhost@localhost yaz okkedir ama genede gel icq ya :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Orc Ne aldın kitap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Nasıl yani kitap olarak php ve mysql diye yazı var sistem yayıncılıkın dısı boyle siyah falan...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Php için kitaplar buldum. Orc, senin söylediğin kitap sanıyorum ilk resimdeki. Kitap nasıl sence yani anlatımı, örnekleri açısından. İkinci kitabı incelemiş olan var mı? Ben de PHP ve MySQL hakkında bir kitap düşünüyorum da almayı o yüzden tavsiyelere açığım. Not: Kitaplar için detaylı bilgi almak isterseniz resmin üstüne tıkladığınızda direk Ideefixe' deki sayfasından bilgi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Birinci kitap siyahlı olan güzel yani bazı yerleri kasıyor ama olsun ;) Ancak yine cd falan olunca dosyaları çekeyim diyede ugrasmıyorsunuz iyi öneririm yani...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Kitap alacağınıza bence netteki tutoriallar gayet yeterli PHP Builder benim icqda:51082524 olurda yardım edebileceğim bişey olursa - benimde iblmediğim bayağı şey var - yardım etmek isterim.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mehmet Samli'nin kitabi var o da oldukca iyi.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 gecenlerde kadikoyde bi dukkanda bi kitap gordum, nezih 'in sokaginda ko$ede ufak bi kirtasiye gibi bir yer var; $elale 'nin sokagiyla nezih in sokaginin kesi$tigi yerde; ko$eden yukariya dogru ciktiginizda yapikrediye cikiyosunuz. orda i$te, turuncu bi kitapti php & mysql diye, biraz karistirdim falan, guzele benziyordu, ba$langic icin en azindan, daha detayli incelemedim[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yine de kitap falan almadan www.php.neti kullanmanizi tavsiye ederim yani, tutoriallar falan var orda yanli$ hatirlamiyorsam.[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben bugün şu kitabı aldım kütüphaneden. artık vakit ayırabilirsem bişiler örenirim.. ayrıca şuna da hold koydurdum yakında gelcek.. bu kitaplar hakkında herhangi bi fikri olan var mı? ya da kullanmıs olan? ha birde benim asıl sormak istedigim, ben cok iyi html bilmiyorum. yani hangi code un ne yaptıgını..baslıcalarını biliyorum tabi, bir iki küçük bişi..php ögrenirken ne derecede bu zorluk cıkartır bana..ve ayrıca güzel ve advanced bir program var mı html codelarıyla ugrastırmıcak beni..[Bu mesaj CEDAY tarafından 26 Şubat 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Kasıcak galiba şimdiden fena gitmiyorda anlamadıgım birkaç şey oldu ;) Ha bu arada takıldıgım olursa sanırım bu forma uplarım :) Sorularım birikmeye başladı bile ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 26 Şubat 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Evet şimdi şu değişkenler nedir nasıl yapıldıgını mesela; $degisken = "111"; falan gibi yapılıyorda ne işe yarıyor çözemedim... Bir diğeri ise şimdi html olarak form diye bir html oluşturdum içine; Ad : Soyad : Şimdi sanıyorum birde bunun için form.php oluşturdum ve phpnin içine; echo ("Merhaba... Adınız : $ad, soyadınız da : $soyad"); ?> Bunu yazdım peki formu gönderinde neden isim çıkmıyor çözemedim.. :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Hmm evet bayagı karışık oldu :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Tamam deniyelim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 büyük harf fizban büyük harf phpnin son versiyonları yüklüyse kaçtan sonraydı hatılamıyorum $_POST['formdakiad']; yeterli olur değişkenler sonsuz iiiişe yarıyolar bi değişkene çoğu lşeyi atayabiliyorsn harf sayı query neler neler.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in c:program filesapache groupapachehtdocsform.php on line 2 gönderdiğimde bu tip errorler veriyor olmadı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 direk şunları $ad=$_POST['ad'] diye set edersen daha rahat edersin kod büyüdükçe.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Parse error: parse error, unexpected $ in c:program filesapache groupapachehtdocsform.php on line 3 Şimdide böyle bir error veriyor.. Şimdi form.php de; echo "Merhaba. Adınız:" .$_POST['ad']. " Soyadınız: " .$_POST['soyad']. " ?> FORM html de ise; echo ("Merhaba... Adınız : $ad, soyadınız da : $soyad"); ?> Ad : Soyad : Şimdi hata ne ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 echo "Merhaba. Adınız:" $ad=$_POST['ad'] " Soyadınız: " $soyad=$_POST['soyad'] " ?> Form php boyle olmayacakmı... Form htmlde; echo ("Merhaba... Adınız : $ad, soyadınız da : $soyad"); ?> Ad : Soyad : :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hayır benim şimdi çok uykum avr yarın gece nalatırım ama[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 php.ini 'de register_globals eğer On ise, yeni PHP sürümlerinde (> 4) $_POST[değişken] şeklindeki tüm değişkenleri $değişken olarak kullanabilirsiniz. Bu arada $_POST['değişken'] yerine $_POST[değişken] şeklinde de kullanabilirsiniz..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Hmm höng :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 sen gene icq ya gel annatiim :) ehe foreach kullansan dicem :) cokmu uzun bilmem ama bunnarlada idare edersin //form.html Ad : Soyad : //form.php $ad = "$_POST[ad]"; $soyad = "$_POST[soyad]"; echo " Merhaba adiniz : $ad Soyadiniz : $soyad "; ?> // yada echo " Merhaba adiniz : $ad Soyadiniz : $soyad "; ?> [hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World [Bu mesaj AngelFire tarafından 02 Mart 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar