Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bikac soru...


Solomnus

Öne çıkan mesajlar

1) 2 account acmak icin 526 mb ram,2 tane account ve SI gerekiyor degilmi?

2) 1 account zaten var,ikincisi icin cd key gerekecek tabi,o zaman direk SI icin cd key bulsam olucakmi yoksa illede bi klasic doac kodu bulup bide ustune SIyle aktive mi edicem?

3) Durum yukardaki gibiyse kacar yolu yokmudur? (karambolde 100 milyon mu vercem illaki)

4)Tam 526 (veya her ne gerekiyosa) RAM oldugunda makine deli gibi kasilicakmi yoksa varligini hissetmicekmiyim?

5) Sniper scout acmayi dusunuorum her kosulda 2. bi account kullanicam ama buffbot gerekmezse belki zamanla accountlardan birini kapatabilirm.Yani 50 stealth 50 lb gerisi thrust seklinde bi scout icin buffbot gereklimidir?

Hepinize terörsüz bayramlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-) 526 degil 512 ram lazim 2 account icin
2-)daoc klasigin üzerine aktive etmen lazim weya direk gold edition alabilirsin (daoc+si aktive edilmis cd key)
3-)evet vericeksin :-p
4-)512 DDR ile oynuyorum kasmiyo p4 2.0 benim pc biraz demode kaldi ama urasamiorum simdi upgrade ile :)
5-) Bütün stealtherlere buffbot gereklidir hepsi kullaniyor
50 hide cok gereksiz zaten +11 item cap i arti aldigin Realm Rankler eklenince 35 hide (+15).... 50 LngBw ve kesinlikle 42 Shield öneririm .. Hayat kurtarir .. iyidir.güzeldir.. geri kalan Rest thurst oneririm[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevabin icin saol.
Spec leri bisi dusunerek diil sadece ole istediimden yaptim :) Belki stealthi dusurup 50 thrust giderim ama shield dusunmuorum.Buffbotuda zaten bi sekilde melee ye kalirsam ölücem yani sadece dex buff icin degermi?

[Bu mesaj Solomnus tarafından 24 November 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 24 November 2003 22:04 tarihinde demiş ki:

5) Sniper scout acmayi dusunuorum her kosulda 2. bi account kullanicam ama buffbot gerekmezse belki zamanla accountlardan birini kapatabilirm.Yani 50 stealth 50 lb gerisi thrust seklinde bi scout icin buffbot gereklimidir?

Hepinize terörsüz bayramlar...


Infiltrator ve scout için buffbot şart.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 24 November 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
Sungur armor,bow itemlar statlar ve o cins şeylerle ilgili tavsiyelerin varmı? (sniper olsunda tam olsun longbow kullanıyım yani dimi?)


Bende sniper scoutum. Specim 50LB/37stealth/42 shield/13 thrust. Oyunda beni gelecek pazartesi bulursan herşeyi konuşuruz detaylı. Sabah tatile çıkıyorum. En erken Cuma gelebilriim geri.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 24 November 2003 23:21 tarihinde demiş ki:

Ilk char ıcın scout onermem , hayatından bezebılırsın.[hline]0wnage

-Guardians of Light-
`zegna lvl 50 Infiltrator
buffmatic 4x Cleric Boofer
diomache crush merc inc.
albion / excalibur


İlk charım scouttu, çokta eğlendim. Ranged silahın zevki bi başka. 4fg arasından birini alabilecek başka char bilmiyorum ben şahsen. (hunter, ranger hariç)[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla dostum scout açma istersen.
bende acayip heveslenip scout açmıştım. rekor denecek bir zaman 5 haftada 50 ledim. üstelik 40 a kadarda bowu autotrain ettim. sonra rvr ye gittim sonuç hüsran oldu. ben quenivarda oynuyorum rvr alanları insan kaynıyor. ofansif gruplara kesinlikle kabul edilmiyorsun. stelatherlarda zerklerin yanına yaklaşamıyorlar. pusu kurup birisini kesseler bile chatte ölen yeri bildiriyor. zerg gruplarından biri illaki geri dönüp stelather grubu aramaya başlıyor. zerklere kalmadan ortada cirit atan stelaher gruplardan birine yakalanmakda baska bir riskin. sonucta 2 hafta rvr de takıldım. baktım kafada tasarlandığı kadar oynaması hoş bir class değil bıraktım. hiç başlamamanı öneririm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba, sorularinin cevaplarini almissin ama benim scout hakkinda eklemek istedigim bir kac sey var.
Kesinlikle 42 shield alma, bundan 1 sene once sormus olsaydin evet 42 shield spec ile gelen slam icin deger diyebilirdim ama oyun ici dinamikleri cok degistigi icin artik 42 shield yeterli gelmiyecektir.en cok obur stealther siniflari ile problemlerin olucak ve slam vurdugun zaman tek yapicaklari purge kullanmak olucak ondan sonra zaten olmekten baska yapabilicek birseyin kalmaz.slam ile vurabilecegin en yuksek damage 100-200 hps arasinda olucak, tamamen dolu endurance ile en fazla 4 yada 5 kere kullanabilecegin bir style.
50 thrust alirsan 42 shield yerine style kullanmadan vericegin damage bile slam ile ayni olucak, style kullanmaya basladigin zaman ise mesela beartooth yada dragonfang isimli vuruslar ile 150-350 hps arasinda damage vermeye basliyacaksin.diyelim dragonfang'i kullandin ve rakibin stun oldu ust uste 4-6 kere arasinda tekrar ayni vurusu kullanabilirsin eger rakibin purge kullanmaz ise.
50 long bow spec ile 1074 olan cap damage respec edip 40 long bow aldigim zaman 1040'a dustu, kaybettigim tek sey 34 hps damage farki ve rapid fire 2 ile penetrating arrow 3.
kazandiklarimin yaninda kaybettigim ozelliklerin ustunde bile durulmaz.rapid fire'a gerek kalmadan normal ok atislarini 2 sny hatta daha da asagisina indirebilirsin yeni itemler ve realm abillityler ile o zaman zaten rapid fire kullanma ihtiyaci duymazsin hic bir zaman.
sniper scout icin hevesini kirmak istemem, ama dusuk bow spec'i ilede sniper scout olarak oynayabilirsin ve yakinina herhangi birisi geldigi zamanda pisman edebilirsin melee specin ile.
ne sekilde secersen sec yolunu, dilegim eglenmen ve keyif alman.simdiden bol sanslar.[hline]Delias Nica

Scout Daoc Kay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplar icin tesekkurler.Valla benim dusuncem rvr de HER karakter bi yerde iyidir bi yerde kotudur.Ne karakteri ne sekilde speclersem specliyim bi yerde avantajlarini bi yerde dezavantajlarini gorucem.Bu sebeple rvr deki fonksiyonlarindan cok karakterin hosuma gidip gitmemesine onem veriyorum.Stealth olup 2 shotta casterlari indirmek sora ustune kosan grup daha ulasamadan stealth olmak falan hos geliyor.
(bu arada ilk charim degil ve 2 account acip necroyla scoutu pl lemeyi dusunuyorum.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...