Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ethernet'in boot sırasında bilgisayarı ağırlaştırıcağı beni caydırıyo. Ayrıca 2. bilgisayar bağlamak için usb den giriş verilir gerekirse ethernetten de çıkış verilir. Ben denicem ama bootta 30sn farkediyo benim bilgisayarda bi ethernet kartı.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hadi yaa ozaman hiç bulaşmıyım ben bu ethernet işine ya bide bu modemlerde modem nasıl ayarlanıyo yani modemin içinden bişi çıkyıomu tt için şöle yapın falan diye veya modem kendimi ayarlıyo ben zoom alacamda after deep artık sinyal gelince yazarsın buraya [hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 23 November 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj umutsavaci tarafından 23 November 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: umutsavaci, 23 November 2003 23:41 tarihinde demiş ki: hadi yaa ozaman hiç bulaşmıyım ben bu ethernet işine ya bide bu modemlerde modem nasıl ayarlanıyo yani modemin içinden bişi çıkyıomu tt için şöle yapın falan diye veya modem kendimi ayarlıyo ben zoom alacamda after deep artık sinyal gelince yazarsın buraya [hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 23 November 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj umutsavaci tarafından 23 November 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Yarın yarım gün çalışacak Telekomdakiler. Sabahtan kalkacam direk Kadıköydeki ADSL yetkililerini arayıp ilgili teknikerlerin telefon numarasını isteyip hatta sinyal yollamalarını ve username-şifre vermelerini isteyeceğim. Bağlandıktan sonra yazarım gereken herşeyi. (Umarım evdeki hesap çarşıya uyar yarın.)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 erkenden ararsan düşürüyosun konusabiliyosun bu yuzden acele et gerçi bizsize dönecez biz arayıp vericez diyolar useri ama ısrar et falan[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ama sinyal yolladıklarında arayıp user la pass veriyorlar ha bunuda belirtiyim ısrar da etsen sinyal yoksa user da vermesler :P[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Telefondayken sinyal yollayın dicem :) Israr edecem, bulacam bişiler artık.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 walla ben aldım username-pass sözleşmeyi imzalarken verildi ve bende aldım oni.. tek beklediğim sinyal bide modem tabii[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Aradım şimdi teknik servisi. Öne alma diye birşey yok sırayla dağıtıyoruz. Çalışıyoruz dedi görevli. Yüzyüze olmayınca ikna zor oluyo :( 110. sıradayım belki bugün ararlar, yoksa bayram sonrasına kalacak malesef :([hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bah. abi uzulme bukadar bekledin 5guncuk daha bekleyiver. :) yada bas teknik servis binasini kim lan benim sinyali vermeyen de. eueheuh[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Aramadılar :( 2 gün sonra Dial-up'ımın süresi doluyo. Olana kadar 146 yla idare edecez artık[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya arkadşlar bişey soracak tım bu zoom 5551 ile 5510 arasında ne gibi bi fark var yani aradaki fiyat farkına değecek bişi mi sıradan ev kullanıcısı için soora bu 5551 de fire wall modemin içinde mi yani yazılımsal değil demi[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 İçinde. Bence 5551 x4 usb al. Almışken en iyisi olsun bare. İçinde kalmaz en azından.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 arada 50 mil fark var yane az para deil[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar