metboy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 http://www.chriswetherell.com/hobbit/ http://www.chriswetherell.com/elf/ benim elf ismim Huor Lossëhelin miş :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Merimac Knotwise of Michel Delving Ancalimë[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Popo Bramble of Willowbottom Huor Lossëhelin aeheh en güzel benimkiler :p[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Beleg Lúinwë ulan aslında Estel Anorien dese o zaman tapardım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 22 November 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Huor Falassion - Elf ismim Popo Bleecker-Baggins of Fair Downs-hobbit bu arada hobbit isimleri daha karizma ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 şimdi ikisinin ismide popo olduğuna göre metboy ve melancholynin isimlerinin aynı olduğu varsayımını yapabiliriz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Popo Took of Great Smials Huor Tîwele lol! hoşmuş :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Fëanáro Telemnar -elf ismim de cok garizmatiktir hani[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 popo can mı demek?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Todo Gamge - Took of Bywater ( Hobbit ) Maeglin Telrúnya ( Elf )[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Çok eski bu be :P Mesela şu anki nickim, elfçe ismimdir benim. (bkz: Yavuz)[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Lotho Proudneck of Tuckborough [hobbit] Celahir Tinúviel [elf][hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 22 November 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Drogo Peatfingers of Brockenborings hobbit Elrohir Elendil elf[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bungo Sandybanks of Frogmorton Rúmil Telemnar[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 En karizmatik adı bilememde, en karizmatik soyadı bende bi kere; Saeros Lúinwë[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Popo Gamgee Whitfurrows Huor Aldaríon[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ohaaaaaaaaaaaaaaaa cok oturakli cikti : Amroth Ancalimë Orgulas Knotwise of Michel Delving elf olani begendim kullanirim hede hododa[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Wilibald Hardbottle Aranel Elanessë[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Deamon adin emremi ? bende aynilari cikmisti[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Saeros, 22 November 2003 17:50 tarihinde demiş ki: ...en karizmatik soyadı bende bi kere; Saeros Lúinwë ehe, saeros seninle akraba çıktık, benim de elf soyadım aynı :P Nindë Lúinwë hobbit adım da Flora Tighfield of Tookbank'miş. *!dener* nindeeee, nindeciiiim, huuuu... ... yok beğenmedim. kendi adım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Calaglin Lúinwë türkçe karakterlere olmuyo,benim ismim türkçe karakter dolu.aa,ema,saeros biz akrabaymışız lol[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 November 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 November 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Elf - Elrohir Carnesir Hobbit - Drogo Loamsdown of Deephallow hobbiti begendim :-p[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Benimki de Mongo Knotwise of Michel Delving çıktı. Len unity akraba mı çıktık biz şimdi :-P said: unity100, 22 November 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Orgulas Knotwise of Michel Delving [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hobbit:Orgulas Hamwich of Buckleberry Fern elf:Amroth Elensar valla elf ismin bayağı hoş[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 arkadaşlar bu arada bir tanıdığın ismini yazdım ELENDIL çıktı... arkadaşın adı cüneyt[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar