Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ve KAL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*allaha bu kuluna akıl fikir vermesi için yakarmaya hatta ve hatta zikretmeye başlar*[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Mesaj tarihi:
Verebiliyosa versin, hatta bana vermesin benim mevcutlarla birlikte hepsini size versin heh.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Allah seni naapmasın ilyas... ilyas ulan ilyas... g.tü b.klu ilyas... dünkü bostandakli hıyar ilyas... kafesine ymeiş attığımız ilyas... ulan ilyas...[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
said:
pokemon__RIZA, 23 November 2003 19:15 tarihinde demiş ki:
bu domain name cok aradınızmı.

Yok o domain bi anlık rage sonucu alınmıştır o yüzden öle[hline]MKC

-Boynuzları
-Geyik boynuzları
-GEYİK

Mesaj tarihi:
hmm haklısın,bide ilyas'tan telif hakkı almamız lazım,onun izni olmadan hiçbişi yapamayız.koyduğun tek resim için bile nasıl yalvarmıştık adama.. :lol:
Mesaj tarihi:
neden koraya küfrediosunz bütn url lerde bi de koray kim :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
çooook derin bi konu

ipucu: o da paticikten[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 23 November 2003 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm bulamadım kimdir kendisi bu kadr insanınsevgisini kazanan birini merak ettim :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
keşke bonus ve koray barışsanız,başkalarının işine karşımak istemem ama,konuşarak halledibilecek bi şe bence sizinki.tamam tamam sustum[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
ben onları yatakhanede ortak paydada bir araya getirip barıştıracam[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

• Yeni Oluştur...