Daeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Dragonlarıma poison immune vermek için CAN satırına |MT_POISON_IMMUNE yazdım ama olmuyor.. Yardımlarınızı bekliyorum[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 on=@spelleffect if (=20)//poison 20 idi sanirim emote resists return 1 endif[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Teşekkür ederim.[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 on=@spelleffect if =20 sayua 0481 0 0 0 * resists your spell * Spelleffect 11,500,500 // tam olarak hatirlayamadim return 1 endif Daha karisma olur :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Poison field den geçince 1 kere yiyip 2.i resist etmesi için ne yapmam lazım?[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 on=@spelleffect if (=xx)//poison field id if (0=1) return 1 else tag.pfield=1 newitem i_pfieldtimer act.equip return 0 endif endif [itemdef i_pfieldtimer] //60 saniyelik timeri dolunca tag.pfield'i tekrar 0 yapan bi memory item[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Baggio, 10 February 2003 20:55 tarihinde demiş ki: on=@spelleffect if (=20)//poison 20 idi sanirim emote resists return 1 endif[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] bunu bende yaptım yalnız o zaman buyu atan eleman kişiye criminal olmuyo onu nasıl halledicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar