malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sharereactorda gördüm az önce. İlgilenenler abansın:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Woot ![hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 oynamaya başladım bugün çok beğendim. düz fites direksiyon, müzikler de çok fena gaz. ama nos un bi olayını göremedim şimdilik. gerçi ilk level da henüz ama çk hızlandırmıyor gibi. belki de bnm arabam dandik(mx5) blur speed effect i açıp oynadım inanılmaz oluyor. hızlandıkça bulanıklaşıyor ekran ama zorlaşıyor tabi.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben hala demo ile idare ediyorum dragda öyle hızlı gidiyorki takip edemiyorum :) play online olayı çok hoş...[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hehe drag da titriyor çok araba. ve tap edince yön tuşlarını şerit değiştiriosun. ben oyun içindeki training i bulamadım. drag ve drif tiçin tips veriyor diyor ama göremedim[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: malsahibi, 20 November 2003 01:14 tarihinde demiş ki: Sharereactorda gördüm az önce. İlgilenenler abansın:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Abi asılacamda bulamadım? nerden asılırız? (saptırmayın :D)[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 http://www.sharereactor.com/release.php?id=7463[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ahanda şu an yüklüyorum. yami yam[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yaa çok uzun sürmüyormu download emule ile? ben 64kb kablonet kullanıyorum bayıyorum walla indirirken :P[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 oyunu oldukça sevdim, eski need for speed'ler ile inanılmaz farklar yok ama atmosfer güzel verilmiş. yarış oyunu eksikliğimi giderdi yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 2 saatte nası yükledim oyunu :D bu arada gaza geldim drag da en sonunda bitirmeye başladım ve en iyi skorumu yaptım, Car: Demodaki 350 Z Time: 25.95 Perfect Shifts: 4/6 Top Speed: 316.02 Km/H ama ellerim ağrımaya başladı ;) kesin yüklenmesi yada alınması gereken bir oyun.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 November 2003 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 şu "seyircilere hızınla ve hareketlerinle tezahürat yaptır" yarışını beceremedim bi türlü ya. (3 kere denedim gerçi) ne yapmam gerek tavsiye veriniz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 öncelikle arabanda visual upgrade olmalı. sonra tabiri yerindeyse yan vereceksin sürekli:) kenarlara çarpmadan ne kadsar hızlı ve uzun kaydırırsan o kadar puan alıosun.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 heh evet şimdi buraya baktım da, bakana kadar yaptım arada 23.000 puan ile 1. oldum o kategoride[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 o yarista 1. ve 2. vitesler arasinda gelip gidicen, daha ustune cikma. koseleri guzel alabilmek icin cekisin surekli yuksek olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 oyun çok güzel olmuş. Arabalarda modifiye sevmeyen biri olarak ben bile modifiye olayının hastası oldum. Bayadır bekliyodum, beklediğime değmiş valla.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 oyunu dilim kenarda oynadım. önümüzdeki 2-3 yıla damga vurabilir.net cafelerdeki muhabbetleri duyar gibiyim. - abi nos taktım ucuyo araba 250 bastım. - peh oda bişey mi ben geçen gün 310 yaptım ben...[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Tek bilgisayar ve klavye yordamıyla aynı anda iki kişi oynayabiliyor mu, siz ondan haber verin?[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Eno, 21 November 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Tek bilgisayar ve klavye yordamıyla aynı anda iki kişi oynayabiliyor mu, siz ondan haber verin?[hline]Profocio Hosting Hayır[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bence bu zamana kadar yapılmıs en ii illegal street racing oyunu.Midnight Club2 ilk bi fast and furious oyunu izlenimleri bırakmıs olmasına ragmen bu oyun bence her yonuyle midnight club a 10 basar ama bakalım asıl fast and furious un oyunu nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eglenceli oyun baya :][hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bence de cok iyi bir oyunda bu arada Fast And Furios undami oyunu yapiliyormus haberim yoktu sitesi varmi ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yav oyun iyi güzelde bende yarış kazanınca bazen oyundan çıkıyo, sinirim bozuldu. varmı aynı dertten muzdarip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 10 üzerinden değerlendirmeler gerçekçilik: 2 eğlence: 10 grafik: 8.5-9 ses: 9-10 süper oyun ya gerçekçilik önemli diil bence bu tip oyunlarda. ama mesela futbolda, fifada gerçekçilik ararım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 gerçekçilik mi? nos gerçektede aynı etkileri yapıyor yani gerçekçilikten neyi kastettiğine göre değişir bu olay. bence atmosfer gerçekten çok güzel o heyecanı yaşatabiliyor.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar