Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 5 senedir dial up ile nete bağlanıyorum.Üsküdarda oturuyorum 2 ay önce tel faturasını ödemeye telekom'a gitmiştim ADSL için başvuru evraklarını gördüm tabi bi heves ile aldım evrakları eve gittim anneme gösterdim anne bak buraya ADSL geliomuş 24 saat kesintisiz bağlantı aylık sabit ücret dedim ilgisiz davrandı biraz daha üstüne gittim neyse sonuç: istemiyor alınmasını sebepte benim hafta içleri okul sebebiyle bursa'da olmam ve bazen hafta sonları eve gelmem her hafta sonu gelmiyorum eve ee malum şehir dışında üni'de okumak kolay değil acayip para gidiyor birde arada bir geliosun ist ye bunun için 50 mil aylık veremem dedi.İyi verme dedim inatlaştım ben kendim başvurup alıcam dedim. - Şimdi fikrinizi, önerilerinizi rica edeyim, ADSL almayıp okulum bitmesini bekleyip öylemi başvurayım ? Yoksa kendimi,harcamalarımı biraz kısıp tüm ADSL masraflarını ödeyip alayım mı ? 1 ayda toplam 10 gün falan evimde oluyorum yani 10 gün yararlanabileceğim bu hizmetten. 0kuyup fikirlerini yazan arkadaşlara şimdiden tşk.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Evet unutmadan evde net ile uğraşan tek kişi benim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bencede çok gereksiz[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya senin yararına sonuçta almanın yararlı olacağına düşünüyorsan alırsın.. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: theKingpin, 22 November 2003 23:43 tarihinde demiş ki: ya senin yararına sonuçta almanın yararlı olacağına düşünüyorsan alırsın.. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. işte ikilemde kalmasam bi yandan kaç senedir bunu bekliyorum diyorum kaçırmam diyorum bi yandanda az kullanıcam aylık 50 mil parasını ödiyeceğim diyorum.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 her eve geldiğinde 3-4 günlük download koyarsın ne güzel işte haha. bu arada bence al 10 günlük net paran da 50 milyonu buluyodur zaten?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bişi sorcam yaw. ben sitesine baktim ADSL aylik ucret 136m yaziyodu? siz 50m sabit demissiniz? biri lutfen bi aciklama yapsin. Bide bu ADSL ye gecmek icin evde kablonet baglantisi kurulumu olmak zorunda? ve modemin fiyatlari ortalama kac para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 quarmor www.adslbilgi.com sitesini biraz araştır ve paticik'in internet bölümünde de bulabilirsin ADSL hakkında açılmış bir çok thread var.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Mavi, 23 November 2003 01:33 tarihinde demiş ki: quamor www.adslbilgi.com sitesini biraz araştır ve paticik'in internet bölümünde de bulabilirsin ADSL hakkında açılmış bir çok thread var.[hline]Kuzu [hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hayda yanlış yazdım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya şu soruma bi cevap verin olay cozulcek :) En dusuk Adsl baglantisi + modemi. ne kadar? [baglanti aylik bazda :) ][hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 128k 49 milyok en düşük. modem fiyatlarını bilmiyorum 80$ dan başlıor sanırım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar