ivan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hürriyet'in verdiği oyun dergisi olan gameclubı almış olan varmı? güzel mi? içerik falan nası[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 walla ööle lükslerimiz yok[hline]Prena Online Community [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sıradan bir dergi işte. 3-5 şayfa bişi + demo cd.. Ama kaliteli bir anlatım tarzları var..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 fiyat ?[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 1.500.000. hürriyetsiz 1.200.000[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 2. mesaj olayı sux. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Mart 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 çok kazık geldi almadım vallah[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Demo cd si veriyorsa , iyi anlatım varsa fiyatı fena değil hatta baya iyi.[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 1.5'u neye vermiyorsun ki sen ya? Çarçura gidecek bir para değil sonuçta[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 walla ben veremem çoh pahalı[hline]Prena Online Community [email protected]
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 gidin bir lvl alın 4m daha iyi ben aldım iğrenç[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 dergi, level gibi dopdolu birşey olmayabilir, ama içerik, özellikle oyun yazıları umduğumdan kaliteli çıktı.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
eddy Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 abi hangi gün veriyor hürriyet ayrıca sitesi falan var mı_¿ merak ettim
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Valla bende bugün aldım, sayfa sayısı az ama kaliteli bi dergi. Yazılar falan güzel. şimdi demo cdye bakicam bi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Öne çıkan mesajlar