Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Oh be nihayet yarın sabah sağ dizden ameliyat olucam diz yan bagları kopmustu onlar dikilicek 1 hafta evde yatıcam sonrada 1.5 ay veya 2 ay sonra geçiyomuş artık 2 ay sonra bi bakarım düz koşular falan baktım sağlamım tekrar pati halı saha maçlarında boy pardın kelle gösteririz en parlagından :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hadı bakalım senı zor bı zaman beklıyor[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... ---------------------------- Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aha geçmiş olsun hocam valla ameliyat falan hiç hazetmem ama neyseki kolay bi ameliyat, allah başkalarını göstermesin.. hadi dön sahalara beklioz fiz ile kora kor hava topu mücadelelerini :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 muhuae iyiydi fizboz :) eyvallah arkadaşlar hızlıca eyileşmeyi planlıyorum cok pis plan yaparım :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fiz adam ayağımın altından geçtiden sonra bu da bi efsane olabilir :) Bu arada dyna ne dio bu fiz ya? Galiba sen o kdr alçaktasın ki kafayı eğip topu alamıyorum felan demeye getiriyo. Bilmiyorum yani ben öle anladım eha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 adam 195 senle benle yüzgöz olurmu artık :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 geçmiş olsun parlak açil şfalar olsun :) yeşil halısahalar szeni bkelr...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 geçmiş olsun Dynacım ;] Yakın zamanda gelesin geriya..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 teşekkürler ben duş alıp kafayı bi parlatıp yatıcam simdi :P yarın sabah 9 gibi hastanede olucam bari ameliyatı uyutmadan yapsalarda izlesem nası kesip bişiyolar bacagı mera kettim simdi ha ayrıca bacakta diz üzeri ve çevresindeki kılarıda kesin jiletliceklerdir pft sonradan böle 2 kat cıkacak acaip durucak ya dier bacak normal birisinda kıl fazla ona ne yapılır artık ameliyatı olup gelim ondan sonra konusuruz bunuda :) neyse öncelik iyileşmemde işallah ii gider de düzelir bacak :) tekrar teşekkürler , hadin iyi geceler görüşmek üzre :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 anuna koim dyna dert ettiğin şeye bak[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 +1 sabo lol yani neyse çabucak iyileş..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 şimdiden geçmiş olsun dyna[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 şimdiden geçmiş olsun diyorum. Bir de ameliyattan sonra layla mayla reyne meyna felan takılıp kendini ilhan mansız zannetme. :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 şimdiden geçmiş olsun. futbol hayatı bitti diye söylentiler çıkmıştı tabloid gazetelerde çok çalışman lazım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 gecmis olsun dynacim kelim , sahalara donmeni bekliyoruz :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Gemic osun gaymaster...[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun.!![hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 arkadaşlar oldum ameliyatı narkoz deilde baska bişi verdiler uyumam için cabuk uyandım bittikten sonra 4 saat falan kaldım hastanede sonra istersen eve gidebilirsin dediler pazartesi tekrar pansumana gidicekmişim 1 hafta sonra rahatca yürürmüşüm öyle dendi sakatlık tam olarak yırtılma degilmiş ordaki 3 tane bağ zedelenmiş kan oturmuş bide dizde bişiler mi ne birikmiş onları temizleyip yenilemişler dizi neyse cok uzun sürmedi 30 dk da bitmiş ameliyat hastanedede duramadım kurtuluyum zaten pat geldim eve koydum minderleri üzerine de uzattım ayagı takılıyom böyle :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Hoşgeldin dyna tekrar geçmiş olsun bu arada iki amarcord topici arasında kaldın dilek tut :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmişolsun. İyice iyileşmeden zorlama tekrar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 evet iyi bak kendinede bian önce iyileşirsin[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Geçmiş olsun dyna.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Türk dediğin bacağı kırıldığının 3. günü futbol oynamaya başlar...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar