Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimate Xman:Gambit.

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

slm oncelikle bole bi topic acilmis olmasi cok guzel ben gambit hayrani olarak (bakiniz.nickname) cok sevindim....
bende ultimate deki gambit cizimini cok begenmedim ama bunun yaninda konusmalari ve hareketleri cok gusel yansitilmis ve gercekten gambit havasini yakalamish
unutmamiz gereken bi baska seyde gambitin genc halinin cizildigidir yani karakter cizimi ilerde degisebilri az da olsa ve en son olarak ultimate bambaska bir boyut yepyeni bir hikaye bi tattir diyorum eskilerle karsilastirmamak gerekir bence.....
yine de gambit aramiza dondugu icin sevinmeyen var mi.... :)[hline]what needs revealing
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate serisi hocam tabii ki farklı olacak..

ama bir x-men hayranı olarak takdir ettim bu sayıyı..
hatta Türkçe'ye çevrilen en iyi ultimate x-men sayısı diyebilirim.
Solo bir senaryo olduğu için herhalde, çok sağlam bir senaryo..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

walla senaryo benı cok sarmadı acıkcası.. ama gambıt'ın karakter ıyı yansıltılmıs ancaaak guzlım hırsızlar loncası yenmiş :)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence karakter cok ii yansitilmish ayrica gambitin vucut cizimleri ve harektleri de cok ii sadece yuz kismi bekledigim gibi olmamis ama dedigimiz gibi hem ultimate hem de genc belki ileride degisebilir bu arada gambitin ozel bi sozunu bilen varsa lutfen yazsin imza yapmak istiyorum tesekkurler cherr :-)[hline]what needs revealing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...