Zed Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 nette her yerde var, ama abudik gubidik sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum. daha önce alan var mı? nereyi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 kadıköyde tılsım'a bir soruver ama emin diilim, başka yer bilmiyorum. bilen varsa söylerse sevinirim...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sanırım soruyu yanlış sormuşum, netten alıcam posterleri. istanbulda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 zed ankarada.. ankarada da poster moster yok ya da ben görmedim.. site olursa valla süper olur ben de alırım...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 burda bir kaç tane anime posteri var (Dragon Ball Z, sailor moon fln) ama site anime poster sitesi olmadığı için pek fazla anime yok(Kenshin yok mesela). ama olanlarında bayaa çeşidi war. Mesela dragon ball posterleri 3 sayfalık http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=987585 bunun dışında bayaa ciddi ve güvenilir bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bak aklıma getirdin şöyle bir site buldum: http://www.animeposters.com ne kadar efektif bilemiyorum sadece link'i yazdım tuttu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Bonecrusher, 13 November 2003 15:31 tarihinde demiş ki: bak aklıma getirdin şöyle bir site buldum: http://www.animeposters.com ne kadar efektif bilemiyorum sadece link'i yazdım tuttu.. Bone allposters bulmadan önce aynı linki bende yazmıştım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hmm... :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben gecen gun tesadüf eseri rastladım, hoppa! oldum acıkcası eheh... taksim/atlas pasajında merdivenin solundaki dükkanda deli gibi anime posterleri ve komacan mumlar falan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: LvL_Sabo, 13 November 2003 02:26 tarihinde demiş ki: kadıköyde tılsım'a bir soruver ama emin diilim, başka yer bilmiyorum. bilen varsa söylerse sevinirim...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza lütfen şu tılsımın yerini biri paintte falan çizzin kafayı yicem tarif ediyorlar bulamiorum.kadiköyde bilmediğim yer yoktur.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Uğur dersanesinin sokağında.Altıyoldan yukarı bahariyeye doğru çıkmaya başla solundaki ilk sokağa dön(sokağın girişinin yanlarında mavi jean ve bi kozmetik dükkanı var hatta sokağın girişindede bi heykel var sokağın adıda sanatkarlar sokağımı ne) yolu takip et bi 200m yürü dükkan sağında kalıyor küçükbi dükkan zaten[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 heh tamam çok sağol[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ama yok orada, adamın kendi astığı posterler var ama tabi ki satmıyor. ama sorabilirsin nereden getirttiğini (amma çok ama kullandım)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar