Mariah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ya Arkadaslar Kafama Takıldı soleyim dedim.. Bazı serverlarda In lor la mage kasılor. bunu nebula scp lerinde nasıl ayarlarız magein 100.0 e kadar in lor la kasılmasını?? Yani kıcası hem kolay artcak skill hemde in lor la kasılcak nasl ayarlıyabiliriz?? Beklıorum.. Simdiden Tesekurler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 zebula ocak ın içerisinde magery.scp dosyasından degistirebilirsin... [Bu mesaj malmsteen tarafından 18 November 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 o nblnınkini sil bence her büyü yapıldıgında 1 magery arttır :p ya da rand fln koy.. 5te bir artsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: TaZmAnYaK, 18 November 2003 18:21 tarihinde demiş ki: o nblnınkini sil bence her büyü yapıldıgında 1 magery arttır :p ya da rand fln koy.. 5te bir artsın mesela. Nebulanınkinde rand var diye hatırlıyorum ama?[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: TaZmAnYaK, 18 November 2003 18:21 tarihinde demiş ki: her büyü yapıldıgında 1 magery arttır şunu her büyü yapıldıgında bir art"TIRIR" diye okumuşum sorry :)[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bir art"TIRIR" diye okumuşum sorry Tabe Hepte ole olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: chris, 18 November 2003 20:28 tarihinde demiş ki: bir art"TIRIR" diye okumuşum sorry Tabe Hepte ole olur anlamadım?[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Boşver:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuşmuyorum sen takıl..[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: TaZmAnYaK, 18 November 2003 18:21 tarihinde demiş ki: o nblnınkini sil bence her büyü yapıldıgında 1 magery arttır :p ya da rand fln koy.. 5te bir artsın mesela. Benimde KAFAMA TAkıldı bu In lor la Magery.. Bende ole bisi yapmak istiorum 0 dan 100.0 e kadar In lor la kasılsın isterim ama her 10 atısda bi gelmesini nasıl sağlarım arkadas orda demis Rand koy onu nasıl yapıcam buraya yazarsa sevinirim Simdiden Thanks ![hline]______________________________________ Asıksınn.... Asııksınnn...... Asıksın.......... Sen Asıksın Arkadas :) www.paticik.com <<< Love İS Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 on=@Spellcast if (rand(10)==1) src.magery=+1 endif Yalniz rand 10 da 10cu atista gelcek diye bir garanti yoktur 10 da 0 da olabilir olasiligi.Tag felan kullanarak daha garanti bir sistemde yazilabilir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: jonq, 20 November 2003 22:58 tarihinde demiş ki: on=@Spellcast if (rand(10)==1) src.magery=+1 endif Yalniz rand 10 da 10cu atista gelcek diye bir garanti yoktur 10 da 0 da olabilir olasiligi.Tag felan kullanarak daha garanti bir sistemde yazilabilir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Peki Bu Randı hangi scriptin altına koycam ??Onuda sole Cok sey istedim ama olsun :) Daha yeni yeni baslıoz Scripterlığa..[hline]______________________________________ Asıksınn.... Asııksınnn...... Asıksın.......... Sen Asıksın Arkadas :) www.paticik.com <<< Love İS Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: RaVena, 20 November 2003 23:02 tarihinde demiş ki: said: jonq, 20 November 2003 22:58 tarihinde demiş ki: on=@Spellcast if (rand(10)==1) src.magery=+1 endif Yalniz rand 10 da 10cu atista gelcek diye bir garanti yoktur 10 da 0 da olabilir olasiligi.Tag felan kullanarak daha garanti bir sistemde yazilabilir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Peki Bu Randı hangi scriptin altına koycam ??Onuda sole Cok sey istedim ama olsun :) Daha yeni yeni baslıoz Scripterlığa..[hline]______________________________________ Asıksınn.... Asııksınnn...... Asıksın.......... Sen Asıksın Arkadas :) www.paticik.com <<< Love İS Paticik Eeet ya Yardım eden yokmu lutfen soleyin...?[hline]______________________________________ Asıksınn.... Asııksınnn...... Asıksın.......... Sen Asıksın Arkadas :) www.paticik.com <<< Love İS Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 spheretables.scp Bana sorarsan boyle bir gain sistemi yapmaktansa magery i gainini scriptten bagimsiz hale getirip sphere in kendisine birakirsin.Daha sonrada tables daki magery skillinin adv_rate inde istedigin duzenlemeyi yaparsın. [SKILL 25] DEFNAME=Skill_Magery ADV_RATE=10.0,10.0,10.0[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar