Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tutorial veya new game i seciyorum, Loading de ortalara dogru gelince oyun direk windows a donuyor, yardimci olursaniz bi zahmet

sistem: athlon xp islemci ve geforce 3 ti500
Mesaj tarihi:
pamela andersonlu kapagi cd den uzaklastir ,ozaman oyun sorunsuz calisir...bildigm tek cozum bu benim....
yada yeni bi cd iste taiwanlidan,,,,onlarda cok vardr zaten
Mesaj tarihi:
lol hayatta olmaz cok guzel poz vermis elinde silah, beyaz mini etekli kiyafet, ustunde meks peyn yaziyo

ya hadi bildiginiz cozum varsa...

cpudan mi kaynaklaniyo acaba? veya chipsetten?
Mesaj tarihi:
downgrade yapmayı dene, athlon 600 gf ddr'da kaymak gibi çalışıyor maşşallah! :p[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu...
Mesaj tarihi:
herseyim update li zaten windows XP ile dx 8.1 otomatik olarak yuklu geliyor.

video karti icin eski driverlari da denedim yenileri de calismadi :( uhuu

Sam in dedigi gibi downgrade yapacagim artik heralde
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 09 Şubat 2002 06:52 tarihinde demiş ki:
ya zetan oyun okadr guzel bisey degil yaw.......hic uzulmeye degmez

Yok canım olurmu hiç :) Benim bu güne kadar sıkılmayıp sonuna geldiğim nadir oyunlardandır :)
Mesaj tarihi:
gED bu sözün üzerine çiftemi alıp ziyaretine gelirdim ama neyse.. :p

max payne matrix, t2 fantezisi yapabildiğim yegane oyun ve çok daha fazlası da var. half-life'dan bu yana en iyi single aksyion bence.[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı sorun bendede vardı.Ekran kartının düşüklüğünden oluyor benim ekran kartı 32 MB tnt2 bu yüzden oynamak için herşeyi low yapıyorum bütün ayarları low yap ve oyna gayette iyi oynanıyor tek şansın bu dostum....[hline]Your death will be avenged !!!
Mesaj tarihi:
herşeyi low yaptığımda dahi devil gibi sadece tutorialı oynayabiliyoru yine windowsa düşüyor[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
  • Yeni Oluştur...