deviL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Tutorial veya new game i seciyorum, Loading de ortalara dogru gelince oyun direk windows a donuyor, yardimci olursaniz bi zahmet sistem: athlon xp islemci ve geforce 3 ti500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 oyun orjinalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 lol hayir taiwan li bi arkadas verdi kapakta pamela anderson var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Heh, ilginçmis max ve pamela ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 pamela andersonlu kapagi cd den uzaklastir ,ozaman oyun sorunsuz calisir...bildigm tek cozum bu benim.... yada yeni bi cd iste taiwanlidan,,,,onlarda cok vardr zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 lol hayatta olmaz cok guzel poz vermis elinde silah, beyaz mini etekli kiyafet, ustunde meks peyn yaziyo ya hadi bildiginiz cozum varsa... cpudan mi kaynaklaniyo acaba? veya chipsetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 sen bana gönder o kapağı 1-2 haftaya sorunu sölerim LOL:P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2002 ya abazan genclik hadi be bulun sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 ilk olarak direct X diag dan direct X driverlerine bak doğru mu diye , olmadi oyunu bir daha yukle , olmadi ekran kartinin en son updatelerini çek , olmadi windowsu yeniden kur sonra herlşeyi yeniden kur oyledene , olmadi başka bir cd de dene ... olmadi .......:)[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 gf3 nvidia ise detenator'ı kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 downgrade yapmayı dene, athlon 600 gf ddr'da kaymak gibi çalışıyor maşşallah! :p[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 herseyim update li zaten windows XP ile dx 8.1 otomatik olarak yuklu geliyor. video karti icin eski driverlari da denedim yenileri de calismadi :( uhuu Sam in dedigi gibi downgrade yapacagim artik heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 ya zetan oyun okadr guzel bisey degil yaw.......hic uzulmeye degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 said: GEd, 09 Şubat 2002 06:52 tarihinde demiş ki: ya zetan oyun okadr guzel bisey degil yaw.......hic uzulmeye degmez Yok canım olurmu hiç :) Benim bu güne kadar sıkılmayıp sonuna geldiğim nadir oyunlardandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 onu kim demiş? ben babalar gibi oynadım win xp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 gED bu sözün üzerine çiftemi alıp ziyaretine gelirdim ama neyse.. :p max payne matrix, t2 fantezisi yapabildiğim yegane oyun ve çok daha fazlası da var. half-life'dan bu yana en iyi single aksyion bence.[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 butun sound ve grafik olaylari low dayken tutorial i oynayabiliyorum ama oyun baslamiyor her settingi denedim XP den mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2002 Devil. Athlon XP den olabilir. Patch çekip birde öyle dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2002 said: UrZa, 09 Şubat 2002 11:01 tarihinde demiş ki: Windows Xp'de Max Payne çalışmıyor bu arada... bende sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2002 en yeni cikan patch bide o patchin crackini yukleyerek halletim ehe cok sevincliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hangi patch hangi crack bendede sorun var hemde aynı dediğin şekilde[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aynı sorun bendede vardı.Ekran kartının düşüklüğünden oluyor benim ekran kartı 32 MB tnt2 bu yüzden oynamak için herşeyi low yapıyorum bütün ayarları low yap ve oyna gayette iyi oynanıyor tek şansın bu dostum....[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 herşeyi low yaptığımda dahi devil gibi sadece tutorialı oynayabiliyoru yine windowsa düşüyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Yaması çıktı onu kurmayı bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar