zlorwf Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Eğer, ben, bir Eu bir Us daoc alırsam,ikisinin serverlarındada oynayabilirmiyim?(safi merak)[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 nasıl yani? ayrı ayrı ikisinde de oynarsın buna be engel olabilir ki? bende var mesela US de EU da, ikisinde de oynadım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Saol Blackrose. Meraktan sordum sadece.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Oynarsın ama iki tarafa da ayrı para ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ha tabi ayrı ayrıdan kastım oydu zaten yani UO gibi bütün serverlar için tek bir acount değil de US ve EU için iki ayrı acount açtırmış oluyosun, bunların kendi içlerindeki serverlar için yine UO gibi bir durum söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 beyler daoc italy clientiyle Eu serrverine girebilirmiyim gireemezmiyim en azindan IP numarasini werirseniz anlamis oluruz :lol:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Abi MSN E BAK BEA :) 2 forumdada actım ehehe[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 CTO.Net die bi firma italy serverini diger Eu larin disinda bagimsiz olarak acmis neyazikki bizde sadece 1 server war yani diger realmda oynamak icin pg silmek lazim ama bigüzelliide baya kalabalik oluyoruz :lol: bi soriiim dedim bende Eu acc si olsa suanki yuklu clientle girebilirmiyim yoksa Eu Us ayrica clientleri warmi[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 gelsenya abi pls biseler sölerim konusuruz[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 sadece EU ile us de oynarsin login server ipyi degistiriosun baglanio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yani benim client sux :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oh oh ozaman unofficaldan da oynarıoz :)))[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar