bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Aslında müzik bölümüne açıcaktım ama konu müzik dışına çıkıcağını düşündüğüm için buraya açıyım dedim. Siz hangisini dinlersiniz? Ben yaşadığımı dinlerim. Eğer çok kötü bir durumdaysam sürekli hüzünlü bir halim varsa (5-6 aydır böyleyim) arabesk bile dinlerim.Artık kulağıma hangisi daha güzel gelip hangisi beni daha çok hüzünlendiriyorsa onu dinliyorum. siz hangisini yapıyorsunuz? ps:bu konuyu niye açtım bilmiyorum? :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 o ankı ruh halımı yakın olan muzıklerı dınlerım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben de yaşadıımı dinlerim kötüyken doom metal manyaa oluorum iiyken soulfly falan dinniorum hatta limp bizkit bile dinniorum :D [ama sadece 3 dollars bill albümünden stuck'ı][hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar