WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Telekom ne zaman ozellesiyor yani ne zamana tekelinden kalkar turkiyede internet adam olur ??? turkiyeye temelli donus yapiyorumda 10mbit baglantidan 64kya gecince bu konu beni cok ilgilendirir oldu...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sabancı koç hollandalı 2tane şirket sanırım planette gelicek türk bir kablo firması bunların hepsi girecke piyasaya.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 1 ocak 2004 belirlenmiş olan liberalleşme tarihi.. ISP lisansına sahip şirketler Telekom Yasası kapsamında bulunan hizmetleri verebilecekler.. Bir takım hizmetler Telekom Üst Kurulu tarafından verilecek olan lisanslara dahil olacak.. Nitekim şu anda pekçok şirket bu lisansları aldı / alıyor..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 evet çok güzel olucak Yılbaşından sonra fakat şu anki kablo.net, adsl gibi hizmetlerde de değişiklik olucakmı?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 evet degisiklik olucak mi ? olucaksa ne kadar zamanda olur ? olmassa halimiz ne olur ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yanlız yanılmayın derim yılbaşı günü çat diye çeşit çeşit bağlantılar çıkmicak piyasaya sadece serbestleşecek asıl yatırım bundan sonra başlar onun testleri flnda war unutmayın yani bi süre daha alır. Ayrıca telekom'un açıklaması war 128k hız 512k ya çıkıcak adslde. Bizzat genel müdür açıklamış. Bilemiyorum ama telekom da rekabete kayıtsız kalamaz onunda atak yapacağını düşünüyorum ben ayrıca özel şirket olmamasının verdiği avantajda war. Yıllardır sömürdüğü bir kaynağı var telekomun bunu bu iş için harcarsa özel şirketleri alt edebilir bakarsınız..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 eger tamamen serbest piyasa olursa telekom hic bisey yapamaz aycell'e olan telekoma olur ama yok ayricaliklari olursa bilemem zaten ozellesecek eninde sonunda...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ıss lerde olan burada olucak herkes birbirini yiyecek son kullanıcı kar edicek hahahah çok beklersiniz büyük ihtimalle çoktan aralarında bir anlaşma ile taban fiyat belirlemişlerdir birşey değişmiyecek[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 belirleselerde belirlemeselerde durum degisecek[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Her şekilde şimdiki sistemden daha iyi bir sistem olacağı kesin.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 adam hollandalısıyla bilmem nesitle belirleyemez öle adamlar işte namuslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bu Durum kablo ile gelen internet hizmetinide etkilermi Örneğin Şu anki 64k baglantımız kaç olucak ?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar