Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothıc 2 hakkında yardım istiyorum


Salo

Öne çıkan mesajlar

marketplace'de bir satıcı senden cüzdanını çalan hırsızı bulmanı isteyecek,hırsızda 2-3 adım ötede duruyor,git parayı iste kaçıcak,kovala,sonra pes edicek,nolur abi gözünün akını yiyem jandarmalara verme beni diycek ama sen onun gözünün yaşına bakma,ver jandarmalara,sonra kapısında moe diye hayvanın tekinin durduğu bir tavern var,oraya git barmen seni görmek isteyen birinin olduğunu söylüyecek,dediği yere git(balıkçı dükkanının arkası)atillayı öldür,üstünden çıkan anahtarı al,denize atla docks'da,ara bi deniz kenarı bi kapı var,limanın ennn sağ tarafında,gir ordan,tünellerde hırsızları bul,sonra hırsız lideriyle onuş,sonrada git barracks'daki paladaine ispiyonla,yada daa çok xp'için kes hepsini ama zor,bu görevler için çoook güçlü olman lazım[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence önce citizen olup öyle gir militiaya. Çünkü Thieves guild para kazanmak için süper yararlı bir yer ve exp.

Citizen olmak içinde işte şehirdeki elemanların gözüne girmeye çalışıyon.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

citizen olmayı beceremedisen hiç devam etme zaten oyuna
en kolay görevleri yapamamış oluosun ilerde naparsın alla bilir[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU


unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arogorn. yardımcı olacak arkadaşım varsa şimdiden tesşekkürler dedik yardım diledik benimde becerikli oldugum oyunlar var yardımcı olmayacaksan yazma. dogmeat kardeş yardımın için sagol ayrıca predater senin söylediğinide dikkate alıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aferin bak bu hoşuma gitti ama oyundan vaz gçmiycem zaten bayada ilerledim zevkli oyunmuş ben fps veya str oynadığım için bana biraz farklı gelmişti ama şimdi olayı anlıyorum fakat bunu anlamamda senin bir katkın yok o yüzden seninle sadece böyle geyik yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

salo sen bu laflara kulak asma bende ilk oynarken basta bi questte takılmıştım aynı lafı banada dediler ama oyunu mage ile çok rahat bitirdim.daha sonra mage baslayan bi kac kişiyede yardımcı oldum:) oyunu ögrenme aşamasında olur böle şeyler[hline]Carternas Demarcus lvl 50 şampiyer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...