Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurt dışı çıkışları


Befounder

Öne çıkan mesajlar

said:
Cyre2k, 14 November 2003 22:16 tarihinde demiş ki:
Tamam madem cok iyi biliyorsunuz , hadi yapin bakalim bir seyler hep sikayet etceginize bir seyleride siz yapin ...[hline]This is a war and we are soldiers!


Unvanını yazsaydın.

//Telekom Timbuktu Şube Müdür Cyre2k[hline][i]I though I was bleeding.Then I realised all the blood in my veins was on the floor staring at me calm and wild.Lightness in my soul was the result.That was the end.I'm going back home.[i]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha fazla kasmanıza gerek yok zaten 2004 ocak ayının başında Telekom'un özelleştirilmesi kesin gibi birşey.. Nitekim özelleştirilme olmasa dahi sektörde Telekomun tekeli kalkıyor, yani firmalar kendi çıkışlarını alabilecekler..

Biraz dişinizi sıkın..[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
icq : 566413 msn : [email protected]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bıdı bıdı konusup uste cıkıp adam oldugunuzu ispat etmeye calısmayın. Hanginiz vergisini dogru duzgun veriyorda hesap istiyor? Her şey alt yapı gerektiriyor ama hepiniz (dediklerime bıdı bıdı cevap veren insanogulları) ekranlarınıza oyle focuslanmışsınızki neyin ne oldugunu herkesden daha iyi bildiginizi ve insanları ezebilceginizi saniyorsunuz ama hayat bu değil . Ayrıca siz turkiyede yaşayan bir turk evladının cocukları olarak bazı şeyler de eleştiri yapın ama bazı şeylerde TR yi savunun siz savunmazsanız kim bi yerinde olur TR ?

[Bu mesaj Cyre2k tarafından 17 November 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cyre2k tarafından 17 November 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önce biraz daha terbiyeli konuş sora da dediklerini cevaplıyım vergini sen vermiyo olabilirsin ama bu forumlardaki çalışan insanların hepsine yakını vergisini adam gibi veriodur vergiyi alan işini yapsa sorun olmıcak eğer tayyip efendinin akarabası falansan şikayet edebilirsin sora da mod ları göreve çağırıyorum arkadaş biraz hakaret ediyo gibi bi ceza vea en azından bi uyarı lütfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle etrafa lutfen b.k atmayalım yapmadıgınız şeyleri insanlara yakıstırmaya calısmayalım ortalıkta bıdı bıdı gezmeyelim.

Cok cevap verdin ya yarısı kalsın cok vergi veriyosun 10 milyara 10 bin mi ? Saol be!

[Bu mesaj Cyre2k tarafından 17 November 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dediğime bak senin cevabına bak bn öğrenciyim vergi vermiyorum öncelikle :lol:
bi de şöle diyim neden vergiye taktın ki yarası olan mı gocunuyo son olarak da bu ülkede iş yapması gereken adamların paraları cebe indirdiğini kısa yoldan köşe döndüğünü cümle alem biliyo bu mu senin sorunun ha yoksa arkadaşların dediği gibi devlet daiersindeçalışıp sen de yan cebime koy mu diyosun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cyre2k...

Ben TTnet ile direkt olarak çalışan bir ISP'de backbone admin'im..
TTnet'e fiber bağlantı için döktüğümüz paraları duysan dudağın uçuklar.. ama karşılığında aldığım hizmet rezalet durumda.. Her ay sadece Telekom'a yaptığımız ödeme 800 milyar'dan fazla..

Vergiler ile zaten bu işin alakası yok Türk Telekom A.Ş yani bir şirket.. yani kendi gelirleri ile yatırım yapan bir şirket.. Hatta gelirlerinin bir kısmını devlete aktaran bir şirket.. ( Yani senin dediğin gibi iş yapabilmek için devletten para alan bir şirket değil )

Şu gün dünya üzerinde en pahalı internet / telefon / iletişim hizmetini sunan şirketlerden birisi.. Bunun nedeni de tekel olması ve tüketici açısından rakibi'nin olmaması..

Tekel olmasının avantajlarını kullanarak, özelleştirme'nin de yakın olmasını bahane ederek yatırımlarını uzun zaman önce durdurarak.. Piyasada rekabet'i kanun desteği olmadan kendisi ISP'lerin hatlarını kapatarak baltalayan, Şu gün Türkiyeye Uluslararası Carrierlar tarafından çekilmiş olan 9'dan fazla Fiber hat varken bunların hiçbirisinin aktif hale geçmesine izin vermeyerek nedeni anlaşılmayacak şekilde sadece Singapore Fiber Tech Carrier dan çıkış alan ve diğer fiber hatları ( milyonlarca dolar harcanarak ülkemize çekilmiş olan fiber hatları ki her biri Gbit'ler düzeyinde veri taşıma imkanı sağlıyor ) kullanıma kapatarak pekçok şirketin yatırımlarını çöpe atmasına ve iflas etmesine neden olan..

Yetersiz bilgi ile çalıştırdığı elemanlarının çoğunun yaptığı işten bir haber olduğu, benim santralcimin koskoca telekom santralindeki adama ne yapması gerektiğini söylediği...
İşi bilen adamların başını ezerek Telekomdan ayrılarak özel şirketlere geçmesini sağlayan.. ,

Telefon tarifelerinde indirim yaptığını iddia ederken aslında kontör atma sürelerini düşürerek halkı kazıklamaya çalışan..

Cezayir depremi sırasında Türkiyenin yurtdışı çıkışlarının gittiğini 3 gün sonra öğrenen bir üst düzey yönetime sahip bir şirketi, bir kurumu burada nasıl haklı göstermeye çalışabiliyorsun..

Hatta onları haklı göstermeye çalışırken nasıl olupda hizmet alabilmek için zaten bedelini ödiyen aboneleri, adam gibi hizmet alamadığı için şikayet eden aboneleri itham ederek yapmaya çalışıyorsun aklım ermedi..

sanırım sen uzaylısın ? ya da Türkiyede yıllardır Telekom'un tekelinin kalkması ve piyasada rekabet ile kalitenin gelmesi için yırtınan 100'lerce şirket binlerce kullanıcı mı uzaylı ??[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
icq : 566413 msn : [email protected]


[Bu mesaj Thalion tarafından 17 November 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
said:
Cyre2k, 14 November 2003 22:16 tarihinde demiş ki:
Tamam madem cok iyi biliyorsunuz , hadi yapin bakalim bir seyler hep sikayet etceginize bir seyleride siz yapin ...[hline]This is a war and we are soldiers!

lol ya Türkiyedeki olaylardan haberin yok yada bildiğin halde buraya gelip sırf konuşmak için konuşuyorsun yok laf söylemeyinmiş yok birşey demeyinmiş devletten para aldığı filan yok ttnetin adamlar zaten normal olan birşeyi 3 4 katı fiyatına satıyorlar özelleştirmeden sonra bile kendi kuruluşu altında diger isplere adsl hat dağıtımı yapamasın diye sözleşmeleri var adamların böyle bir saçmalık olurmu bugune kadar sırf TT vardı diye bütün türkiyede heryerde santralleri var ve bunu tekel kalktıktan sonra bile kullanmak istiyorlar sanırım hiçbir yazı okumuyorsun neyi savunuyorsun bundan 2 veya 1 sene önce zaten bu kuruluş devlet kuruluşları arasında devlete en fazla vergi veren şirket kim kime para veriyor?
Milleti salak yerine bile koyuyorlar bir ara hatırlarsınız cok saglam bir zam koydular beyfendiler 1ay sonra ise deliler gibi indirdik fiyatlarım indirim var diye panobordlara afişler astılar en az net kullanılan saatler içersinde nete girerseniz o zam yapmadan önceki fiyatın 100bin fazlasına lol ne savunuluyor anlamıyorum al sana kısa bir örnek daha kasımın 1rine kadar açılacak denen 60.000 adsl portu hala açılmadı adamlar kasımın 1rine kadar almayan kalmıyacak diyordu kendi tekelini kullanıp insanlara bizden alın 2yıl zoraki üye ayrılamayın olun 1$ modem fiyatı ödeyin ama iğrenç bir nete sahip olan diyen şirketi savunuyorsun.Açıkcası konuşmak için konuşuyorsun.
Git bir turk.internet.com sitesinede bugune kadar adsl için kablo için yazılan konuları oku.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...