Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Norak, 16 November 2003 22:23 tarihinde demiş ki: o kız çekmeceden bi balta çıkarsın bakim kalıomu maçA felan :D[hline]Wow - MM lol :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;[i]death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Natural_Jedi, 16 November 2003 20:00 tarihinde demiş ki: ne kadar güzel bir soru ewet maçoyum...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Natural_Jedi, 16 November 2003 20:49 tarihinde demiş ki: ne demektir abi maçoluk ya maçolara kafam girsin.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 duruma ve ortama göre değişirim. ama maçoyum diyebilirim. bayan okurlar kızabilir ama bazen kızları dövebilirim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ne o öyle tokat atasrım üstüne yürürüm onu keserim asarım biçerim ne yaptınız öyle karşınızdaki bir bayan sonuçta ya en ağır şey trip atmaktır o da 2 hafta fln sürendir benim için[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 allahın kadar maçoyuz icaaabında!!!! *!Kafasına gelen terlikle irkilir* "tamam hayatım işim bitsin,yıkayacağım bulaşıkları.." *!İkinci terlik uçar*[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 17 November 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hii dyna ;) bende bişi diceksin sandım "lightim gururluyum" [Bu mesaj slayer__ tarafından 17 November 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hiçbir kıza hiçbir zaman vurmam da küfür de etmem ama kız arkadaşımı deli gibi kıskanırım nerdeymiş naypıomuş genelde öle çok sorgulamam ama bilmediim tanımadıım insanlarla bilmediğim bi yerde falansa deliririm adeta krize girerim falan falan ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Iııııh maço değilim. Maçoluk da saçma geliyor yani bağırarak, zorlayarak hayvanlara birşey yaptırılır insanlara değil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Maço ile ayıyı birbirine karıştırmayalım derim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 +1 ama bn annayamadım maço şindine demek hükmetmek isteyen mi yumrurklarıyla küfürleriyle konuşturan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar