Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winsock.dll ?

patara

Öne çıkan mesajlar

Bu dll'i duyanlar yada çalıştıranlar muhakkak olmuştur. Incejtion'ı önlüyor ve ayarlar doğrultusunda speed'e engel oluyor. Ama gel gelelim herşey bu kadar pespembe değil. Bu dll ile birlikte bazı sorunlar yaşamaya başladık.

1. Şehir dışında ALT+F4 ile direk çıkılabiliyor.
2. Silah şarz olmuyor. Yani koşarken vurmuyor.
3. ve belkide şu ana kadar farkına varamadığım başka hatalar.

inj ye ve speed e bu kadar kesin çözüm bulan bu dll'nin bu hatalarını nasıl fix edebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Tragena Forum Adresi
http://www.tragena.net/phpbb2/viewforum.php?f=20

Zorm DLL sinin bir adresi degisiklik ve versionlari burdanda takip edebilirsiniz.
http://greatgenesis.us/zorm/

[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

[Bu mesaj jonq tarafından 04 November 2003 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drachai, 04 November 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
vmware kur çalışır dll[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi

İyi guselde linuxde dll uzantısını tanımaz ben bu nedenle bu soruyu sordum, yoksa vmware kurar sphere55i nin linux versiyonunu kurmazdım. Uzun iş.
Sosyal ağlarda paylaş

valla xp yi bilemem ama win 2000 de sorunsuz çalışıyor. Ama gel gelelim sorunlara.

wsock32.dll yeni versiyonunda (9v) speed yapmasanda stone oluyorsun yani runspeed'i baz almıyor.
Bu durumda kafadan eski versiyonu daha mantıklı inj'ye ve speed'e kesin çözüm sonuyor. Lakin şehir dışında alt+f4 ile anında çıkmaya engel olacak bir komutu olmalı tıpkı,

homehomehomeenabled=0
yellowivulnames=0
runspeed=20
runtime=1000
badmsgdisc=1
AllowHarmSelf=0

bu komutlar gibi.
Birde fark ettiğimiz bir başka sorun var. Silahın şarz durumu yani kovaladığınız birine koşarken vuramıyorsunuz. Ancak sabit olacakki bu olay action'ı bitiriyor.
Evt ben şu ana kadar bu problemleri bulduğum için bu dll yi kullanamıyorum. Ama dediğim gibi muhakkak bu sorunları çözen yukarıdaki gibi komutların olduğunu düşünüyorum.
Tabi bu benim yakaladıklarım belki daha ne hatalar çıkaracaktır oda bilinmez.

Bence bu dll çözülürse speed inj gibi ahlak dışı kullanımlara mükemmel bir sekte olacaktır. Ben derimki tüm server'lar el ele verelim bu işi çözelim. Keşke ben çözmüş olsamda bunu diğer server adminleri ile paylaşsam ve en azından samimiyetimi belli etmiş olsam. Unutmayalım arkadaşlar bilgi paylaşıldıça büyür. Kimse kibir yapmasın ve ufacıkta olsa bir gelişmeyi paticik forumlarına yansıtsın. İnanıyorumki tüm server kurucuları bu forumlardan faydalanıyor. Şimdiden teşekkürler....
Sosyal ağlarda paylaş

0.0.0.9 versionu bulunmakta su an. The Coder inda dedigi gibi gayet iyi seyler yapiliyor ancak DLL halen yeterli bir stabilitiye ulasmis degil kaldiki Sphere de o kadar stabil degil :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
obi, 04 November 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
xp de deniyen varmı su olayı

Sitesinde soyle birsey yaziyor.Sanirim sorununa cozum olabilir

"When you start sphere if it gives an error message that MSVCP71.DLL is missing download vc71_crt.zip and unzip it to winntsystem32 on win2k or windowssystem32 on winxp. "

Kısaca NT/XP de calisirken sorun veriyorsa MSVCP71.DLL si eksiktir.Onu bulup system32 klasorune koyarsan sorun kalmaz.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...