DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 arkadaslar avrupada oynuyodum.. amerikada server larina gecmek istedim ve www.dragon.ca dan SI ismarladim ama gelmedi..deli oldum bir daha bole bi sekilde kaziklanmak istemiyorum belki yanlis bisi yaptim vs vs ama bi daha isimi sans a birakamam bana Amerika versiyon lu acilmamis bi SI boxi siparis edecek biri ariyorum lutfen yardim edin..İstanbul bakirkoy civarinda oturuyorum bana yardimedecek biri olursa icq sunu yazarsa cok sevinirim..ve box un parasindan daha cok para verebilecegime garanti ederim.. atiyorum box 50 milyon sa ben size 75 milyon veririm yeterki getirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Acelen yoksa biraz daha bekle zaten yakında Türkiye' de satışa sunulacak US version Daoc. Hem de SI ile birleşik olarak satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ne zaman gelirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ne zaman ve nasi gelir nerden alicaz kalir mi kalmaz mi bu gibi sorulara da cevap verilmesi lazim gosterdigin forumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 özür dilerim seni böyle eksik bir konuya yönlendirdiğim için o zaman [yazıyo orada ne zaman geleceği ve ne miktarlarda getirilebileceği, nereden alacağını da getirdiklerinde yazarlar herhalde] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 biri benim yreime ismarlasa SI? up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 biri benim icin ismarliyamaz mi veya acc sini stan biri yok mu? lutfen us versiyon daoc lazim ilgilenen hic mi kimse yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar