unity100 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 abicim hayatta herseyin ayari var. ben diyorum ki matrixteki falsolarin ayari yerinde sayilabilirdi, perdeden horleyip tepemize atlamiyordu. mupet sovdaki gecen gun skecte turkiyeyi peceli kadinlarla kavuklu erkeklerin dolastigi bir yer gibi gosterildigi gibi degildi ornegin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 mummy'i ya da blade'i seyrediyor olsaydım hani belki diyebilirdim ki "bunların zaten vaadettiği bişi yok", ama matrix öyle değil ki, vasat film değerlendirirmiş gibi değerlendirsem belki "eh işte, eğlencelik" filan diyebilirim ama bu film için dört buçuk saat sinema önünde bekledim, başka birtek terminator serisinden bir film için yapardım bunu. eh bu kalibrede kendini sunan bir filmde de olmasın artık "nayır ölemen, hevet ölürem" tadında diyaloglar.. zaten yukarılarda sayfalarca yazmışım, buna gelene kadar tonlarca dandik filmlerde (vasata bile varamayan) bulunan tarzda hatalar var, hayalkırıklığına uğramamak imkansız. hani ilk matrix'leri seyretmemiş olsam, hatta matrix sözüğünü ilk defa duyuyor olsam o zaman belki hayalkırıklığına uğramazdım..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Film guzeldi ama Matrix 1'in yanina bile yaklasamaz heh. Senaryoda amaclarina ulasmislar ama ne kadar izleyici ceker onu pek dusunmemisler gibi. Devam filmlerinden cok sey beklememek lazim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Sam, 08 November 2003 03:55 tarihinde demiş ki: bu film için dört buçuk saat sinema önünde bekledim, başka birtek terminator serisinden bir film için yapardım bunu. evet işte samin filme bu kadar yüklenmesinin gerçek sebebi :P şaka bir yana bence bu filmi ilk filmle karşılaştırmak çok yanlış heleki bu filmde ilk filmdeki felsefeyi aramak çok daha yanlış.ilk filmdeki felsefe ilk film olduğu için vardı.bu son film ve gerçek dünyadaki makine-insan savaşını anlatıyor artık.sonuç olarak bu filmden bullet time efekti , güzel dövüşler ve felsefe beklemek haksızlık olur.film size bunları vaad etmiyorki zaten...ha bu arada o yabancı elemanada çok güldüm , madem daha iyisini yazabilirmiş niye yazmamış?tutanmı var?[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 matrix e koyim size bişey olmasın .. dicem şimdi..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 -şehre giren sentineller o kadar fazla olmasına rağmen genede o kadar ZİLYON tane Mermi atılıyor(ki bir mermi kolum gibi bişi) 60-70 tane Mech var,o kadar mech,O turrretler Bi ,ok yapamıyorlar mı? Haa...Hadi hepsini geç,Şehirin son anda savunma amaclı bir tane EMP si bile yok mu? Şehirin o yukarısına bir EMP koyarsın,alayı gelsin..Patlat biter abicim.. -Madem Neo ile Trinity o Bulutların üzerinden aşırtma ile machine city e gidebileceklerdi niye kimse düşünmedi daha önce?(Sam ;]) -Olay burada başlıyor;Şimdi Tarlalara geliyor ya Neo ile Trinity..Oraya kadar normal gelinebiliyor madem..Eee Makineler Tarlalardan güç almıyor mu? (bakınız: Makinelerin 3 lü sanayi enerji hattı) Vur kardeşim...Patlat o tarlaları...Matrixte kalmaz,sende makinelerden kurtulursun! O kadar teknolojiyi yapıyorsunda Bir Nükleer bomba yada daha deli lazer-bilmemne yapamıyormusun?Bu kadar basit bir şeyi düşünemiyormusun?Gülerim sadece... -Matrix diye bir şey yok artık...Tüm insanlar salındı(Mimarın sözleri) Hepsi matrixten ayrılacak ve insanlığa katılacak yada ölecek...EEEE MAKİNELER NERDEN GÜÇ ALACAK? Yedek Power SUPLY dan dimi?... tekrar tekrar...ÇoOooOk açık-atlama-mantık hatası var... Animatrix 1-2. Rönesansı izleyin yeter..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: unity100, 08 November 2003 01:25 tarihinde demiş ki: simdi mimar sadece bir program, kahin de, smit deborek de, [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Tam 10 dakikamı aldı..Borek borek..Nerde borek diyorum...Böğrekmiş meğer :P Süpersin Unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 makineler sadece abd demi insan tarlaları kurmuşlar mumi ? :P tüm gezegen onların kimbilir kaç merkez var :) neyi yokediyosun eheh hem dikkatini çekiyorum o pillerin hepsi insan, neo onları kurtarmak istiyor yoketmek değil :) hem mimar herkes değil, isteyenler serbest bırakılacak dedi, matrix bitti demediki,(daha matrix online ı yazacak adam :)) insanlar sadece zion u bilecekler çıkmak isteyen matrixten çıkacak.[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 08 November 2003 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 demin yılmaz morgülü gördümde tv de aslında yılmaz morgül agent smith e benziyo ya (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 unity, tabii bundan tatmin olmak için megaloman falan olmak gerekmez. ama çok basit bi numara bu. ilk film böyle diildi. kendi konusu, fikirleri vardı. çok nadiren göndermelerden faydalanılıyodu. ve onları da herkes farkedemiyodu. kimsenin gözüne sokulmuyodu bunlar. siz film üzerinde kafa yoruyodunuz nerde nereye gönderme yapılmış ve bu da filmi ne derece mistik bi hale getirmişle diil. ilk filmde topu topu kaç ana karakter, kaç gönderme vardı ki? neo trinity morpheus cypher agent smith kahin bitti. demekki ilk filmin başarısı onyüzbinmilyon tane göndermeden ve dokundurmadan gelmiyomuş... ayrıca tabii ki bu filmi ilk filmle karşılaştırıcam. bi filmi, aynı serinin ilkiyle karşılaştırmicam da neyle karşılaştırıcam?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Aksiyon sahneleri çok kötü degildi,ama çok güzel de degildi.Yani film de aksiyona çok önem verilmemişti diger iki filmdeki gibi,ama yine de 'aksiyon' açısından çok ustune gidilmemesi lazım bence,tabi agzı olan konusuyo da =P Sam'in yazılarını da okuduktan sonra onun açısından bakınca Sam'a de hak vermeye başladım.(Bazı konularda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 walla ben matrixi izlerken sıkıldım esnedim fln ona yaniyorum ayladir beklersin uyuyamazsin sonrada "you can't die" "yes I can" muhabbeti ile bogulursun, sonra film bitince en sevdigin filmi savunmak istersin "iyiydi,guzeldi" demek istersin ama diyemezsin cunku gercekten guzel degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 İlk filmde degişik ve ilgi çekici bi felsefeyle yola çıktı Matrix,ayrıca aksiyon sahneleri de digerlerinden daha iyiydi. Bazı insanlar filmde göndermeler oldugunu soyledi.Bu da onu daha ilgi çekici yaptı.. İkinci film,'aksiyon' açısından çok guzeldi,öte yandan kafa karıstırıcıydı.Burda da gondermeler oldugu iddia edildi ve Matrix in devamı oldugu uzere(ve aksiyon sahneleriyle) revaçta kaldı. Üçüncü film çogu insanı hayalkırıklıgına ugrattı(beni deil) İkinci filmde aksiyon sahnelerini çok begenmiştim,ama bu film de 2. filmdeki kadar iyi deildi.Yine de izlemeye degerdi. Bu filmde de göndermeler olup,olmadıgını merak etmiştim ve izlerken dikkat ettim,kendi çapımda buldum,yanlış çıktı,dogru çıktı neyse bu da bi nevi tatmin olmaktır...Belki de bu film hakkındaki dusuncelerimi iyi yone çekti. Bence önemli olan filmlerdeki çekicilikti,herkes deli gibi sıralarda bekledi mi?bekledi.Kuyruklar oluştu.Bilmem kaç milyar dolar hasılatı var üç filmin.Çaykovskiler paranın dibine vurdu mu?vurdu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Grudge, 08 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki: ayrıca tabii ki bu filmi ilk filmle karşılaştırıcam. bi filmi, aynı serinin ilkiyle karşılaştırmicam da neyle karşılaştırıcam?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. simdi bi de su var, son film sonuc filmi, cogu sorunun acikliga kavusmasi lazimdi. ayrica bir de artik son, sonuc olan filmin de karakterlerin de daha ilk filmdeki gibi bir arayis bir bilgi yolculugu cercevesinde gothic olmasi degil, bir cozulus, bir sonuca varis seklinde olmasi lazimdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 son kötü olmuş demedim ki ben. mesajın üst yarısında eleştirilerimi nereye yönelttiğim yazıyo açıkça...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bırakalım matrix'in son bölümü, çözüm aşaması olduğunu, revolutions'u sadece "bu iyi bir film mi?" diye ele alalım, ne diyebiliyoruz? "bu iyi bir filmdir" diyebiliyor muyuz? ilk filmler olmasa sessiz sedasız gösterime girer ve 2-3 hafta sonra kalkardı, kimse de "yok burada ankh var, şurada hayatın sırrı var, o gözle bakacaksın" diye savunmaya çalışmazdı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Demekki duygusal film sevmiosunuz. Bence film güzeldi. Tabi diğerlerine göre bakınca monotonmuş gibi kalıor ama diğerleri ile aynı olmak zorunda deil.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Valla kım ne derse desın fılmın tek güzel sözü Mimarın kahine dönüp benı insanmı sandım lafıydı abı fılmın tek anlamlı sozu bu resmen dumur oldu kahın muahha baska bıse yok. bu arada bir arkadas orda Neoyu Demon huntera benzetmıs walla aynen ole bı işte kanatları ıle elınde tencere kapagı yoktu -.-[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 lol evt biz direk aa illidan oldu dedik orda bide bandaj bağlayınca :D kahinin kulaklarında yinyang küpeleri vardı bu arada.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bide madem bulutların üstüne çıkabiliosun makineler oraya yapsın enerji santrallerini uçsun yukarda işte güneş enerjisini kullansın. niye gökyüzü kapandıktan sonra insanları enerji olarak kullanıyorlarki o zaman daha kolayı var nese bugün yine gidicem. filmi beğenmedim ama diğer filmlerden yine de güzel sonuçta beğenmememin nedeni yapılabilecekten daha kötü olması. ne bileyim bir 13. kat bile bundan daha güzeldi konu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Yok ulan matrix felan. What is the matrix ulan :D[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Infeqted, 07 November 2003 21:26 tarihinde demiş ki: muhahaha adamin yazdigina bakin baska bi forumda If Smith is a virus then why can't the Matrix afford Norton Utilities? Virus protection is a very basic...but, essential program for any computer system.[hline] bende böle dedim çıkınca bone a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 olay basit aslında giriş gelişme sonuç mantığıyla hareket edilmiş sonuç şaşırtıcı olsaymış 3. film sevilcekmiş. ama klasik barış sonu olduğu için ne lan bu oldum direk.2.filmdede acayip aksiyon kasmışlardı.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 08 November 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayir ya niye sasirtici olmasi gerekiyor ? ilk filmden beri baris kehaneti islendi kahinlerden yok morphelere kadar herkes inandi, hepsi follofos olup sasirsa miydik. o zaman kehanetin ne manasi vardi denirdi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Klasik Barış sonu? Ya neresi klasik en iyi son bu kesinlikle.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar