arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paticiksel ihale oyunlarımıza doyum olmuyor.Bu kadar bomba adam bir araya toplanırsa zincirleme reaksiyon kaçınılmaz oluyor. Mevzu : kaç yapınca king olur ? .............. . .. . .. .. ..... BonePART - abi 13 olması lazım en fazla o kadar alınıyor Arcane - sen 9 al , king olamasanda gönüllerimizin kingisin... BonePART - Dralnu verirse alırım neden olmasın Sonraki el Dralnu BonePART'a çalışmaktadır.Dralnu çıkar Bone çakar...O sırada Arcane ve Silthanas 1 yapıp paçayı sıyırma ihtimallerini hesaplamaktadır... El sonunda Ohannesburg'tan katılan BonePART isimli insan evladı 10 yapmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 diğer 3 ü de ben aldım eahu[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 10=King[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ama haticeye değil de neticeye bakarsak Dralnu birinci ben ikinciyim hehe tabi bi efsanevi -9 var o konuya hiç girmeyelim :D[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya boşverin ihaleyi king oynayin ... gözüm kapali erkek almazi derim ( doğama aykiri ) ... rifkiyi da silthe yediririm :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 6 tane koz la as kız papaz vurdum vale dustu 10 vurdum sagda solda koz kalmadı sona ben maco vurdum dralnu işedi o karo vurdu ben isedim son el ama 3 maca piç kaat olunca adamlar agladı[hline] buy arada merak ettim .. 6 kozun varsa gişarda 7 koz vardir maksimum ...sen 10 vurduunda koz yokken maça çıktıında nasil dralnu işer ??? senmi kozalari sayamadin ??? yoksa dralnu hile mi yapti ????[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 [Bu mesaj hired_gun tarafından 16 November 2003 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ha ayrica ... KİNG YAPINCA OYUN BITER ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sagda solda koz yok derken sol silthanas sag arcane oluo :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bırakın kumarı, zararlı şeyler bunlar :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bu ne ya king ihale faln[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 11=king. king oyunu bitirir. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sizi kandırmışlar BonePART = king denendi.. onaylandı hatta Gr@L51n BonePART :D ehua[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 olm hadi briçe kafanız basmıyo bari kanasta oynayın... :)[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar