De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet kısaca sole diyim:Bir kız var kız sene basında bizim sınıftan biriyle cıktı.Ama kızın benim hakkımda sordugu sorulardan sıkılan ark.kızdan ayrıldı.Ve hemen ardından kız bana cıkma teklifi etti.Siz olsaydınız ne yapardınız?Kabul edermiydiniz?Sınıfta bazı kisiler ark.eski cıktıgı kabul etme gibi bir düsünceye sahip.Dogru olan nedir sizce?[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 böyle tipler dengesiz oluyo benimde başıma geldi benzeri bulaşma salla gitsin[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Kızın dengesizliğini bilemem ama nedir yani kullanılmış malmı kabul etmiceksin. Yada belli bir free olma süresimi gerekiyor yeni sevgili load edebilmek için. La havle..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 aptalmisin DÜŞÜNME , YAP :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 önemli olan cıkıp cıkmamayı burda oylamaya sunmak deil zaten de bu tip kişilerin genelde dengesiz oldugu ve bu konularda pek üzerlerine gidilmemesi gerektigi ha bir kişi hakkında hemen yorum yapmamak lzm da ben fikrimi belirttim[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ortada soyle bir durum var eger kabul edersem sınıfta baya bir tartısma olcak.Ama kabul etmessemde sonradan pişman olucam gibime geliyor.Çünkü kız dehset güzel bisey...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: De-Jeavu, 15 November 2003 15:53 tarihinde demiş ki: .Ama kabul etmessemde sonradan pişman olucam gibime geliyor.Çünkü kız dehset güzel bisey.. sonradan pişman olacağını düşünüyorsan 2 kere yap ... herşey olacağina varir .. fazla düşünme , çıkamassın içinden (NOT : boyle kızlara ASLA bağlanma , sadece eğlenmene bak )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kaçmaz olm manyak mısın be. Ayağına gelmiş fırsat. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bugün ona yarın sana[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 böyle tipler oluyor ya :) biz arkadaşlarla onlarla kendi aramızda birbirimize paslaşarak oynuyoruz eğlenceli oluyor deneyin. Mesela en iyi arkadaşımın çıktığıyla önceden ben çıkıyordum ondan öncede bi tanıdık :) sürekli dolaştırıyoruz güzel oluyor ya. akıllı olsun canımı yesin[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ps: Şakaydı ben olsam çıkmazdım seviyosan arkadaşını ne biliyim yap bişiyler işe bak ya. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: _-Sturm-_, 15 November 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Kabul etmemek... İnsanlık ve arkadaşlık henüz bitmediNe diyosun abi sen ne insanlığı? Kızdan hoşlanıyosan kabul et tabi. Sınıfta tartışma çıkacak diye niye dert ediyosun? Sanane sınıftan.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 valal gençken eğlenmenize bakin . bi kızın yaşinin yanindan -teen eki gidince , kız a bi boklar oluyo , evlenelim , evlilik , evlenme , vb.. kelimeleri sarfetmeye başlio .... haberiniz olsun dedim[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Kabul et arkadaslarina gonul eglendirmek icin ciktigini soyle.Saman altindan su yurut baska imaj yarat arkadaslarinin gozunde ama kendi bildigini yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hmm..kullan sonra da at..[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yannız ne adi adamlarız biz ya herkes çık eğlenkullan at falan dio eheheh[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 November 2003 16:01 tarihinde demiş ki: arkadaşınla konuş onun dediğini yap kuyruk acisi olan , git eğlen dermi ?? anladiğim kadari ile sınıftan biri en yakın arkadaşin değil ya , o siniftan arkadaşim dediğin adamlar lise kapisindan çıktığının 2. günü selamı sabahı kesicek senle...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 simdi bogle kızlara baglanma eglenmene bak lafına ema kızacak kesin de zaten bu kızlarında istedigi gönül eglendirmek baglanmazlar sadece bi müddet takılırlar sende sıkılıyosan ne bilim saplık sux artık diyosan deişiklik olur kabul et ama uzun sürmez bu ve arkadaşınla aranızı bozacak gibi ise ya bi yolunu bul ortamı yap baktın yapamıyosn hiç dokunma ozaman[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. [Bu mesaj DynamicK tarafından 15 November 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Hayır yani senenin sonu fln olsa yada bilsem kızla uzun süre birlikte olcaz tmm hic düsünmem de sonucta gidisatın ne olucagını bilemiyorum..[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 November 2003 16:02 tarihinde demiş ki: said: Revenant, 15 November 2003 16:01 tarihinde demiş ki: Kabul et arkadaslarina gonul eglendirmek icin ciktigini soyle.Saman altindan su yurut baska imaj yarat arkadaslarinin gozunde ama kendi bildigini yap derim frp oyunlarında rogue ol[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) Yeni kitle uyuz ediyon beni kendine!!!.. nerden nereye ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 "Saman altindan su yurut baska imaj yarat arkadaslarinin gozunde" eh iyi bi rogue olmak gerekmez mi :D[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 iyide arkadas frp'de nasil female bi char'i tavlarim diye sormamis lol.. Gercek hayatla sanal dunyayi karistirmayin lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 susuzluğunu dinle sprite iç abi. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: De-Jeavu, 15 November 2003 15:45 tarihinde demiş ki: kız bana cıkma teklifi etti. bu arada bu ufak detay için tebrik ederim . herkezin harcı değildir kizi ayağina getirtmek (hele senin gibi ikilemde kalanların hiç değil ) .... övünülecek birşey bu türkie şartlarinda[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya kız bana yakınlasmak icin cıkmıs digeriyle.Arkadas pek yakın degil ama bizim sınıfta bir olay oldumu herkes üstüne alınıyor.Yani sınıf olarak yapcaklar yapcaklarının yine büyük ihtimal bu arada ayagıma getirsem nolcak ki bu sartlar altında:([hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar