scheize Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben diyorumki evde birkaç hareket yapayim cok bos oturmayayim. Boyum 1.75 Kilom 72.. Yelken yaptığımdan biraz pazu, az karın, 0 göğüs ve orta ustu bacak kasım var.. Şimdi yapılacak hareketlere gelince şunu soruyorum 1. Dumble alacağım kaç kilo alayim ve hangi hareketleri yapayim? 2. Ben 100 Mekik, 50 Şınav, 75 Ters Mekik yapıyorum, sayı idealmi artmalımı, azalmalımı 3. Siz kaç tam kaç yarım barfiks çekiyorsunz? Şimdiden teşekkürler[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Valla şınav işine gelince bünye meselesi bi akşamda 75 şınav çekersen laktik asitten geberirsin :) ben gün geçtikçe sayısını arttırıyorum alışıyorsun .. şınav sayın oldukça normal arttırmana gerek yok mekik e gelince ben yarım mekik yapıyorum 60 tane yapıyorum.. 100 mekik denemedim ama denerim bu akşam =P eheh dumble de al güzel olur .. barfiks te evde yapabileceğin uygun alan varsa yaparsan iyi olur.. ters mekik denemedim açıkçası ama bir yararı varmı ondan da emin değilim..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 spor bölümüne açsaydın ya[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 en az 6 kilo al madem kolların kuvvetli ama bana kalırsa ağırlıkları değişebilenden al hatta paraya kıyıp bide bar al ıkı kısa bi uzun bar ve ağırlıklar al bench press dumbell yana açış yap omuz için yat kollarını aç yanlara ve dirsekleri kırmadan ahvada birleştir ellerini (dumbell la tabi :) )[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Yarım barfixin yararı yok gibi gelio bana. Ağır işi(tam barfix) az sayıda( 5-6 kere değişir) çok tekrarla yapmalısın(n*3).. Fitnessta 3*20 mekik yapıoduk şey demişti hoca, mekik sayısı değişebilir 17 olur 16 olur fark etmez önemli olan 3 seti yapın... Ps: Ağır'ı Ağız yazmışım :) [hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. [Bu mesaj -xception- tarafından 15 November 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 peki bana ne onerirsiniz boy 183-4 kılo 75,5 gibin bisey ama yapıma koyım gobek ve yanlardan sıskın duruyor dayıma cekmısım :p bu gobek gıtmıyor yanı yazın 73 kılo ya ındım yıne gıtmedı kollr benım cok kuvvetlı deıl normal salona gıdemem oss war bu sne evde calısmam lazım ondan onerılerınıı alıyım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 8 kiloluk 2 dumble var. 1 sene geçti üzerinde çok fazla şey farketti. ben omuz ve göğüs çalıştım. mesela göğüs çalışmanın en güzel yolu: Bi tabureye sır üstü yat kollarını iki yana doğru aç ve dumbleları göğüsünde birleştir 30 tane yapıyordum zorlaya zorlaya sonra alıştım hiç arttırmadım ama. bi topic açmıştım ben onu bulıyım bak ordan.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Sex yapın! en zevkli kilo verme yöntemi :p şaka bi yana bunu yanımda biri söyledi ve ciddiydi..ha olamaz mı, olur. Garip bişi de değil ama komik gelio..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Doğru ama sexde karın ve bacak kasları gerçektende çok çalışıyormuş ve normal çalışmaya oranla daha fazla kas yapılabiliyormuş sexle. Gazetede yazıyordu. Ahanda buda dumble hareketleri http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31591[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 orası öyle ama a kişisi: "vaay süzülmüşsün ne yaptın kilo vermek için" b kişisi: "sex" komik bi diyalog olurdu..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 eski bir 470 flokçusu olarak,yelkenci adamın karizması yeterbe[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Obscura, 15 November 2003 20:31 tarihinde demiş ki: dumbell yana açış yap omuz için yat kollarını aç yanlara ve dirsekleri kırmadan ahvada birleştir ellerini (dumbell la tabi :) bu harakette kaç kilo kullandın ? bence göğüs ve omuz en güzel şınavla yapılıo[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 şınav çekiş yönteminize göre farklı kas grupları çalışır. ters mekik güzel sırt kası yapar. dumbbell fly denen bi hareket vardır severim :) benchpress de iyidir. bir de bar al, squad çalış. 1.5 senede daş gibi olursun. :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Git bir fitness center'a sana program hazırlasınlar.Oraya gitmediğin zamanlarda evde napabilirim diye sor onları uygularsın =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar