Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solaris

axedice

Öne çıkan mesajlar

Sodenbergh'in yönetip Clooney'nin oynadığı Stanislaw Lem uyarlaması bir bilimkurgu.

Kitabını okumadım ama çevrilen ilk filmden ve kitaptan farklı deniliyor.Film hep kendi kendimize sorduğumuz soruları farklı bir açıdan ele alıyor.Ağır bir temposu var ama oyunculuk ve anlatım kuvvetli.Spoiler olmasın diye fazla birşey yazmıyorum ama bence izleyin, sonra burda tartışırız.Filmin kesin şöyledir denilebilinecek bir sonu yok, yorumu izleyiciye bırakılmış.
Akşam matinesine gitmiş olmamdan da kaynaklanabilir ama salondakilerin yarısı uyuklarken diğer yarısı - Ben anlamadım nooldu şimdi diyordu:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

gitmeyin.
5 kişi üzerinde dönen ADAPTATION gibi iğrençmi iğrenç bi film. Şu ana kadar izlediğim en kötü film 1.Adaptation, 2.Solaris.
Nicolas Cage zaten kendini harcamış adaptationda. Clooney de bi hayli kötü. Allahım nası gittim bu filmlere ya[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

adam adaptation a kötü dedi yaf
yarın izleyecem .. izlemeden önce yorum yapmıyorum

leader sen sakın being john malkovich i izleme
o heralde izlediğin en kötü film olur.
fight club, memento falan düşünemiyorum bile zaten[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar.
Japon Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

çok entel bir film insanı düşünmeye sevk ediyor :-)
Çünkü heç bişi belli değil boşuna beyin hücrelerinizi telef etmeyin gidin test çözün daha ii[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ehe sence hangisi ?
ödülleri verenler mi o mu acaba :)

bu arada solarisi biraz önce izledim .. dün chicago nun üstüne bu hiç gitmedi resmen uykum geldi ehehe
ya ben farklı tatları severim ama ya bu filmin havasına giremedim ne bilim böle izleyiciyi çeken bişiy yok bi kere işleniş çok ağır ve sizi içine alamıyo
hikaye mükemmel tabi ama o da filmin bi artısı değel stanislaw lem in artısı
kitabını okumam gerek bunun bi an önce[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

• 12 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...