axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sodenbergh'in yönetip Clooney'nin oynadığı Stanislaw Lem uyarlaması bir bilimkurgu. Kitabını okumadım ama çevrilen ilk filmden ve kitaptan farklı deniliyor.Film hep kendi kendimize sorduğumuz soruları farklı bir açıdan ele alıyor.Ağır bir temposu var ama oyunculuk ve anlatım kuvvetli.Spoiler olmasın diye fazla birşey yazmıyorum ama bence izleyin, sonra burda tartışırız.Filmin kesin şöyledir denilebilinecek bir sonu yok, yorumu izleyiciye bırakılmış. Akşam matinesine gitmiş olmamdan da kaynaklanabilir ama salondakilerin yarısı uyuklarken diğer yarısı - Ben anlamadım nooldu şimdi diyordu:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 aşk hikayesi yapmışlar yazar lem özellikle üstünde durmuş konunun bu olmadığında ama napalım belki izlerim[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 okudum, dünyadaki en iyi bilimkurgu romanıdır kendisi gameshowda polat yarışçının bilimkurgu bölümünde ilk sıradaydı ordan gorup te dalmıştım bu kitaba ;-/ holivud heralde yine kitabın felsefik boyutunu bok etmiştir izleyici çekmek için[hline] a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yok hayır o kadar etmemişler içine.Sadece bayan izleyicileri salona çekmek için Clooney abimizin arkadan görüntülerine yer vermişler:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 onu bilmemde afişlerinden falan anladığım kadarıyla Natascha McElhone'ın çok duru ve sade bir güzelliği var[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 gitmeyin. 5 kişi üzerinde dönen ADAPTATION gibi iğrençmi iğrenç bi film. Şu ana kadar izlediğim en kötü film 1.Adaptation, 2.Solaris. Nicolas Cage zaten kendini harcamış adaptationda. Clooney de bi hayli kötü. Allahım nası gittim bu filmlere ya[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 divx ini bulduk, ondan izleris artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 adam adaptation a kötü dedi yaf yarın izleyecem .. izlemeden önce yorum yapmıyorum leader sen sakın being john malkovich i izleme o heralde izlediğin en kötü film olur. fight club, memento falan düşünemiyorum bile zaten[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 çok entel bir film insanı düşünmeye sevk ediyor :-) Çünkü heç bişi belli değil boşuna beyin hücrelerinizi telef etmeyin gidin test çözün daha ii[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Adeta Uyku sorunu olanlar icin yaratılmış bi film yataktan yeni kalkıp da gitseniz kesin uyursunuz ....[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 adaptation nası ole igrenc bi film olup o kadar odul alıo onu merak ediorum bu durumda ya sen filmden anlamıosun ya da bu odulleri verenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehe sence hangisi ? ödülleri verenler mi o mu acaba :) bu arada solarisi biraz önce izledim .. dün chicago nun üstüne bu hiç gitmedi resmen uykum geldi ehehe ya ben farklı tatları severim ama ya bu filmin havasına giremedim ne bilim böle izleyiciyi çeken bişiy yok bi kere işleniş çok ağır ve sizi içine alamıyo hikaye mükemmel tabi ama o da filmin bi artısı değel stanislaw lem in artısı kitabını okumam gerek bunun bi an önce[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kitabını öneriyorum. çok farklı bi bilim kurgu. psikoloji ağırlıklı. gerici de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tarkovsky'nin yönettiği solaris'te seyredilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar