Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BOş cdlerle ilgili bir kaç soru...lütfen yardım...

Novi

Öne çıkan mesajlar

--------------------------------------------------------------------------------
Ben yeni bir cdrw aldımda. Samsung SW-240. Bende 120den fazla oyun var ve bunları kopyalamak istiyorum çünkü bazıları arkadaşlarımın. kopyalarken ne kadarlık bir cd alsam bilemiyorum. Bir tanıdık elektronik dükkanında 50cdlik paket 20milyon. ucuz ama belkide dandiktir baya. Yani ne kadarlık bir cd alsam yada altı yeşil olan mı daha iyidir gümüş olanmı.Yani arada çok kalite farkı var mıdır? Ne yapsam ne tür bir cd alsam...biraz yardım edin lütfen...[hline]Yeni bir meyhane keşfettim, mezarlığın karşısında. Artık beni sorarsanız ya meyhanedeyim ya da tam karşısında...
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Renk olayının cd kalitesi ile alakası yok. Renk sadece lazerin yansıtılmasında etken oluyor. Orjinal TDK cdlerin bile altı mavidir. Kalite olayı cdnin üst yüzeyinin dayanması oluyor bazı cdler 2 sene bile dayanamazken bazıları yıllarca ayakta kalıyor. Kişisel olarak fikrim ise diamond alma bazı cdrwlerde okunamama veya yazılamama gibi sorunlar çıkarıyor.[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben netstarla başladım. Fena değildi kayıpsız nerdeyse kullandım. Diamon aldım gene 50 lik delirtti beni resmen, cd rw mi kullanılmaz hale getiriyordu.
Şimdi 50lik mda aldım ki en iyilerdendir bu rahatım çok fiyato 23 filandı
22-25 arası değişiyor sinanpaşa da
kadıköyde daha da ucuzdur ama bu tarafta oturuyosan sinanpaşadan al karşıya geçmeye değmez :)[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Forum bu arada 2002 den kalma.

Neyse bende henüz writer aldım Diamond kullanıyorum şu anda sorun yok.

hired_gun : Dms lerin iyi olduğuna eminmisin ben normal cd-rom a koyduğumda acayip sesler falan çıkarıyordu.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

lg falan hikayede asus 52x24x52 ler 55$ dı en son ben 40$ a aldığımda lg yi fark büyük bence[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 12 November 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
lg falan hikayede asus 52x24x52 ler 55$ dı en son ben 40$ a aldığımda lg yi fark büyük bence[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:

yanlışın var, 3 gün önce aldım 42+ kdv'ye asus'u. lg 40+kdv idi. 2 dolar farkı da ver yani, bi kere daha uzun süre dayanacağı kesin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

senin cdrw'en yeni ise yeşil mavi gümüş farketmeyecek zaten 48x yazma cd'leri yanma riskini de azaltacaksın ben bursa'da 400 bine üst yüzeyi mavi olan cd'ler var princo onlardan kullanıyorum 100'den fazla cd yazdım hala kayıp yaşamadım yani tek bi cdim bile boşa gitmedi.Bide sarı renkli üzerlerinde kelebek deseni olan cd'ler var sakın onlardan alma bizim işyerine bi kere onlardan aldılar 3 cd'den 2'si yanıyo hemde 8x yazma ile :)[hline]hasanSemre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...